Hij is slechts 6 maanden oud, maar al tijden alleen op de wereld. Dan komen deze dierenvrienden in actie

Arme jongen.

Toen onze vrienden van Howl of a Dog te horen kregen dat er een arme hond helemaal verwilderd rondliep bij een snelweg kwamen ze meteen in actie. Ze begrepen namelijk dat het arme beestje niet alleen spoedig de dood kon vinden door uitdroging of verhongering, maar ook door een snel rijdende auto.

Eenmaal aangekomen bij de snelweg zagen ze de hond rondlopen. Ze bestudeerden hem een beetje en zagen al snel dat hij nog hartstikke jong was: waarschijnlijk nog maar zes maanden oud. Omdat hij mensenschuw was besloten ze hun tijd te nemen om zijn vertrouwen te winnen: als hij bang werd kon hij er immers zomaar vandoor gaan wat weleens kon betekenen dat hij de weg over zou rennen. En dat zou zijn dood betekenen.

Na een uur vertrouwde de puppy zijn redders en kwam hij ze zelfs knuffelen:

Screen Shot 2016-03-29 at 10.52.22

Toen ze de puppy mee hadden genomen en hem onderzochten zagen ze dat hij onder de vlooien en teken zat. Daarom werd hij uitgebreid verzorgt en kreeg hij medicatie. Zoals je ziet vond hij dat totaal geen straf:

Screen Shot 2016-03-29 at 10.57.26

Vervolgens lag hij lekker te kroelen op een heerlijk warm en zacht hondenbed:

Screen Shot 2016-03-29 at 10.59.19

Daarna kreeg hij een nieuwe naam (Fram) en werd hij voorgesteld aan een andere hond. De twee waren meteen de beste vrienden.

Screen Shot 2016-03-29 at 10.59.58

Nu moet Fram nog geadopteerd worden. Aangezien hij ontzettend lief, vrolijk, gehoorzaam en speels is twijfel ik er niet aan dat hij snel een nieuw baasje vindt en de rest van zijn leven flink verwend wordt.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

  1. Seneca

    Mooi bericht Michael. Dank! Vriendelijke groet

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.