ISIS bedreigt België opnieuw met bizarre video

ISIS kan het niet laten en strooit ook nog even wat zout in de wonden.

Eén ding is zeker: aan al die ISIS-terroristen zijn een hoop camjo’s, vloggers, YouTubers en streamers verloren gegaan. De terroristische bandieten konden het namelijk niet laten en maakten alwéér een nieuwe video. Ditmaal waren de aanslagen in België het uitgangspunt voor een nieuwe, uh, “creatieve uitspatting”. Check:

In het zeven minuten durende filmpje doen twee Belgische IS-strijders een oproep aan de kijkers om van hun politieke leiders te eisen dat ze hun vliegtuigen en militairen terugtrekken uit het Midden-Oosten, schrijven Belgische media. „Trek jullie terug en jullie zullen leven in vrede.”

328ED6B100000578-3509887-image-a-24_1458939535581

De ISIS-strijders die te zien zijn, zijn Abu Abdallah al-Baljiki en Abu Mujahid al-Baljiki. Allebei artiestennamen, want de eerstgenoemde heet eigenlijk Lotfi Aoumeur en verliet vorig jaar januari België om zich aan te sluiten bij de bende vrouwenhatende, christendodende, en yezidislavenhoudende anarchistische roversbende genaamd ISIS. Hij zegt:

“We aanvaarden het niet meer om vernederd en onderworpen te leven. We onderwerpen ons enkel aan Allah. Vandaag hebben onze broeders jullie laten proeven van een verschrikkelijke gebeurtenis. Jullie harten hebben gebibberd van angst. En de nachtmerrie is nog maar begonnen. Weet dat wat later volgt, nogvreselijker zal zijn. Herinneren jullie je nog mijn boodschap van een jaar geleden, toen we aankondigden dat we Parijs en Brussel zouden aanvallen. We zijn erin geslaagd en weet dat we andere doelwitten hebben en dat we vastberaden zijn.”

Die andere kerel is Hicham Chaib, de voormalige lijfwacht van Shariah4Belgium-opperbobo Fouad Belkacem.

abumujahid

In de zevenminutendurende video zien we verder kinderen die kijken naar ISIS-propaganda, en een dikke moslim die beweert dat er een heus tweede 9/11 aankomt. Sure…

Mocht je heel benieuwd zijn naar de video, dan kan je die hier bekijken. Let wel op: hij is deels in het Frans, en deels in het Arabisch. Wij hebben niet zoveel zin om die onzin hier te plaatsen, maar we gaan je ook niet tegenhouden als je de volgende gewelddadige uitspatting wil zien.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

16 reacties

 1. Anna

  Intussen.”König von Jordanië, Türkei schickt Terroristen nach Europa”.

 2. Anna

  Intussen.”König von Jordanië, Türkei schickt Terroristen nach Europa”.DWN

 3. ceteris paribus

  Het is de bedoeling van de ISIS-zwijnen dat het filmpje ruim wordt verspreid.

  1. Anna

   ceteris paribus. Zonder die verspreiding gaan deze moslims toch ook wel hun gang. video bij E.J.Bron Egyptische tv presentator over Brussel”.

   1. ceteris paribus

    Dat denk ik ook, Anna, maar waarom zouden we dze barbaren helpen in hun propaganda-oorlog?

    1. Anna

     ceteris paribus. We gaan het niet langer onder stoelen en banken steken wat de gevolgen zijn van islam. Omar Adib “moslims doden op bevel omdat wij dat hebben geleerd”.De kern van het geweld in de hele wereld is volgens hem de “leer van de islam”. Hij zegt “Wordt wakker en erken de realiteit”. Hij zal het binnenkort wel niet meer na kunnen vertellen. Kritiek op deze ideologie kost je leven. Dat zegt al meer dan genoeg.

    2. zomaar

     @CP , een weder vraag , waarom wil een deel van de Europese bevolking , deze barbaren blijven importeren ?.

     het is een publiekelijk geheim dat de islam (moslims), onderling moorden, martelen , ect , en dit al eeuwen lang .

     dus waarom halen , (staan wij toe ), dat de moslim in grote aantallen zich binnen onze samenleving nestelt .

     je hangt immers ook geen wespennest in de boom , waarin je op elke zonnige dag , onder gaat zitten .

     en vraag je elke dag weer af waarom die beeste steken , en blijven steken .

     dan verwijder (verdelg) je het ongedierte !!, ook die nog niet gestoken hebben .

     1. ceteris paribus

      “een wedervraag, waarom wil een deel van de Europese bevolking deze barbaren blijven importeren?”

      Welke deel van de bevolking wil dat dan?

  2. Anna

   ceteris paribus. Deze oproepen tot geweld door moslims moet iedereen goed tot zich nemen. Dan wordt algemeen bekend waar ze via hun leer tot in staat zijn. Islam roept op tot geweld en moord. In onze rechtstaat is oproepen tot geweld via de Wet verboden tenzij het wordt opgeroepen via een zogenaamd heilige boek.Dan is kennelijk alles toegestaan en komt het in onze Tweede Kamer te liggen.

 4. Ni28

  Op het internet komt nog veel meer onzin langs. Negeren is een goede middel. Reageer dus ook niet als je boos om bent.

 5. zomaar

  @Cp “ceteris paribus 1 uur ago

  “een wedervraag, waarom wil een deel van de Europese bevolking deze barbaren blijven importeren?”

  Welke deel van de bevolking wil dat dan?”

  je bent echt stekend blind hé , en zo doof als een kwartel

  1. The Oracle

   EN EEN IRRITANTE TEVENS STONTVERVELENDE KLOOTHOMMEL !!

   laaterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

  2. ceteris paribus

   Het is een feitelijke vraag, zomaar, wellicht een tikkeltje retorisch: je bewering slaat nergens op.

 6. Pimsch

  Wat moet het toch vernederend zijn om niet te mogen leven als een barbaar.

 7. nick

  Turkije stuurt bewust terroristen naar Europa…
  De Jordaanse koning Abdullah blijkt onlangs een voor een staatshoofd zeer ernstige beschuldiging aan het adres van een collega te hebben gemaakt: de Turkse president Erdogan stuurt doelbewust terroristen naar Europa.
  ‘Het feit dat er terroristen naar Europa worden gestuurd is onderdeel van de Turkse politiek van Erdogan

  De Israëlische Midden Oosten expert en auteur Avi Lipkin waarschuwt al jaren voor het opkomende gevaar van het islamistische Turkije. In een interview met het Amerikaanse The Manning Report wees Lipkin er al in 2011 op dat de Turken de verdrijving uit Europa en Jeruzalem in de periode 1912-1914 nooit hebben kunnen verkroppen, en de geschiedenis willen terugdraaien.

  ‘De moslimbevolking in Europa is nu al heel machtig,’ vervolgde hij. ‘Er zijn daar al 50 miljoen Turken, in Turkije 70 miljoen (anno 2016: 80 miljoen), en daarnaast zijn er ook nog zo’n 200 miljoen Sovjet-Turken. Dat zijn er bij elkaar opgeteld 320 miljoen. De Europeanen zijn met slechts 300 miljoen, wat betekent dat als Turkije lid wordt van de EU -God verhoede het!- Europa in één klap een moslimcontinent wordt.’

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/03/Koning-Jordani-Turkije-stuurt-bewust-terroristen-naar-Europa

  1. toetssteen

   @Nick
   Ik zal je even helpen, want CP wil het liever lezen (kuch) in de oorspronkelijke taal:

   http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2016/03/26/koenig-von-jordanien-tuerkei-schickt-terroristen-nach-europa/

   Staat natuurlijk hetzelfde, maar dan kan ie er niet meer omheen breien.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.