ISIS bedreigt België opnieuw met bizarre video

Geen categoriemrt 26 2016, 10:00
ISIS kan het niet laten en strooit ook nog even wat zout in de wonden.
Eén ding is zeker: aan al die ISIS-terroristen zijn een hoop camjo's, vloggers, YouTubers en streamers verloren gegaan. De terroristische bandieten konden het namelijk niet laten en maakten alwéér een nieuwe video. Ditmaal waren de aanslagen in België het uitgangspunt voor een nieuwe, uh, "creatieve uitspatting". Check:

In het zeven minuten durende filmpje doen twee Belgische IS-strijders een oproep aan de kijkers om van hun politieke leiders te eisen dat ze hun vliegtuigen en militairen terugtrekken uit het Midden-Oosten, schrijven Belgische media. „Trek jullie terug en jullie zullen leven in vrede.”

328ED6B100000578-3509887-image-a-24_1458939535581
De ISIS-strijders die te zien zijn, zijn Abu Abdallah al-Baljiki en Abu Mujahid al-Baljiki. Allebei artiestennamen, want de eerstgenoemde heet eigenlijk Lotfi Aoumeur en verliet vorig jaar januari België om zich aan te sluiten bij de bende vrouwenhatende, christendodende, en yezidislavenhoudende anarchistische roversbende genaamd ISIS. Hij zegt:

"We aanvaarden het niet meer om vernederd en onderworpen te leven. We onderwerpen ons enkel aan Allah. Vandaag hebben onze broeders jullie laten proeven van een verschrikkelijke gebeurtenis. Jullie harten hebben gebibberd van angst. En de nachtmerrie is nog maar begonnen. Weet dat wat later volgt, nogvreselijker zal zijn. Herinneren jullie je nog mijn boodschap van een jaar geleden, toen we aankondigden dat we Parijs en Brussel zouden aanvallen. We zijn erin geslaagd en weet dat we andere doelwitten hebben en dat we vastberaden zijn."

Die andere kerel is Hicham Chaib, de voormalige lijfwacht van Shariah4Belgium-opperbobo Fouad Belkacem.
abumujahid
In de zevenminutendurende video zien we verder kinderen die kijken naar ISIS-propaganda, en een dikke moslim die beweert dat er een heus tweede 9/11 aankomt. Sure...
Mocht je heel benieuwd zijn naar de video, dan kan je die hier bekijken. Let wel op: hij is deels in het Frans, en deels in het Arabisch. Wij hebben niet zoveel zin om die onzin hier te plaatsen, maar we gaan je ook niet tegenhouden als je de volgende gewelddadige uitspatting wil zien.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten