Jennifer Lawrence speelt basketbal. Photoshoppers aller landen, verenigt u!

Jennifer Lawrence speelt basketbal. Photoshoppers aller landen, verenigt u!

Iedereen met ook maar het kleinste beetje Photoshop-vaardigheid liet vandaag van zich horen. Actrice Jennifer Lawrence speelde basketbal, en dát moest natuurlijk vrolijk bewerkt worden!

Het leek een onschuldig kiekje, van een actrice die even afleiding zoekt van het drukke bestaan van Hollywood. "J-Law", zoals haar fans haar bewonderend noemen, keken hun ogen uit:

o1M5Xh

Maar uiteraard was dit kiekje meer dan verkoeling en ontspanning van een fanatieke Jennifer. Het internet kon wel overweg met die foto. Die pose is immers goud waard...

DROPSHADOW79REDDIT-

Toch?

OHTHATDAVEREDDIT-

Of niet?

DOITFORJOHNNY-REDDIT-Photo-BY-KELLY-DIAMOND-28-MINUTES-AGO-

Juist ja:

ZotuxReddit

Ahem!

NEVEREVERSEENBEFOREREDDIT-

Eén ding moge duidelijk zijn: Jennifer Lawrence is een jongedame met een trouwe schare fans, die niet alleen kunnen genieten van haar mooie films, maar ook hun humor zeker nog niet verloren zijn!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties