René van der Gijp neemt zoon in huis nadat diens moeder plotseling overlijdt

RTL 4 (screenshot)
Foto: RTL 4 (screenshot)

Het leven is op dit moment lang niet gemakkelijk voor René van der Gijp.

De oud-voetballer ontdekte op vrijdagochtend namelijk dat de moeder van zijn zoon plots overleden was. Daniëlle Sijthoff was 46 jaar oud.

Hoewel de twee niet bij elkaar woonden hadden ze wel al jaren een relatie met elkaar. Hij bezocht haar erg vaak. Donderdagavond keken ze bijvoorbeeld nog samen naar de tv, bij haar thuis. Daarna ging René naar huis.

Zoals gebruikelijk ging hij laat op bed. Vroeg in de ochtend werd hij wakker gebeld door zijn zoontje Nicki. Die was helemaal in paniek; hij kreeg zijn moeder niet wakker. Aangezien hij 112 al gebeld had was het ambulancepersoneel al aanwezig toen René aankwam bij het huis van zijn partner.

Helaas was ze toen al uren dood. Plotseling, zonder waarschuwing, op 46-jarige leeftijd.

Sindsdien gaat René door een hel. Tijdens de uitzending van Voetbal Inside van afgelopen vrijdag zei Hans Kraaij Jr. al dat René een uurlang alleen maar “Jezus. 46 jaar oud Hans. 46 jaar oud” stamelde. De uitzending ging wel door, maar logischerwijze zonder René.

René neemt zijn zoontje nu bij zich in huis. Dat zal lang niet gemakkelijk voor hem zijn — hij is het gewend om alleen te wonen, wat hij ook altijd 100% wil — maar dat hoort natuurlijk bij het vaderschap.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!