Slachtoffer onthoofding Amsterdamse shishalounge mogelijk dagenlang gemarteld

De familie van Nabil Amzieb had al sinds vorige week geen contact meer met hem.

Het afgehakte hoofd dat woensdagochtend voor shishalounge Fayrouz in Amsterdam werd geplaatst, was van de 23-jarige Nabil Amzieb. Uit verklaringen blijkt dat hij mogelijk dagenlang is vastgehouden en gemarteld voor zijn onthoofding: al sinds vorige week vrijdag reageerde Nabil niet meer op berichten van familieleden.

Volgens zijn geschokte familie was Nabil geen crimineel, en ze begrijpen dan ook niet waarom juist hij is onthoofd. Toch is het Marokkaans-Nederlandse onthoofdingsslachtoffer onlangs nog in contact gekomen met de politie, onder meer voor kleinschalige handel in drugs, en verzet bij een arrestatie. Niet echt een lieverdje dus, maar ook geen onderwereldbaas.

https://twitter.com/hdevreij/status/707625292416851968

Een aantal jaar geleden leek Nabil zich vooral bezig te houden met zijn ROC-opleiding tot monteur, maar sindsdien is hij kennelijk verzeild geraakt in de wereld van de Amsterdamse “Mocro-maffia”. Die loopt gigantisch uit de hand, en afrekeningen tussen rivaliserende Marokkaanse bendes worden steeds gruwelijker. Twee goede vrienden van Nabil werden in februari gearresteerd toen ze volgens de politie op weg waren om een liquidatie te plegen. Een onthoofding is nieuw, maar het is eerder voorgekomen dat mensen op wrede wijze zijn gemarteld, meldt de Amsterdamse politie.

Dat Nabil al dagenlang afwezig was voordat zijn lichaam en hoofd werden gevonden, belooft dus niet veel goeds. Waarschijnlijk heeft hij gruwelijke taferelen meegemaakt in zijn laatste dagen, die eindigden in een wrede onthoofding. Het is hoog tijd dat aan dit soort bizarre situaties een einde komt. Veel mensen halen hun schouders op bij criminele afrekeningen: “laat ze elkaar maar afmaken”. Maar wanneer vallen de eerste onschuldige slachtoffers?

De politie moet keihard een einde maken aan de criminele bendes die heer en meester zijn in sommige buurten. We kunnen niet toestaan dat sommige kinderen vanaf jonge leeftijd worden klaargestoomd voor een carrière in de onderwereld, die in het teken staat van moord en doodslag.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

15 reacties

 1. J.C.

  De heer Wilders (PVV) vroeg in 2012: willen jullie meer of minder Marokkanen. En minder heeft hij als volgt toegelicht. 1. minder door vrijwillige remigratie; 2. door het dichtdoen van de Nederlandse grenzen en 3. (uitbreiding van de bestaande regeling voor terroristen naar criminele Marokkanen, en wel) door het afpakken van het Nederlandse paspoort van criminele Marokkanen en hen terugsturen naar het land van hun andere identiteit.

  Opgejut door MSM en policor bestuurders werden voorbedrukte aangiften in grote getale ingediend. Minister Opstelten deed al direct een veroordelende uitspraak jegens de heer Wilders.

  Kortom: in plaats van te luisteren naar de heer Wilders en te doen wat hij had aanbevolen, heeft de wildgroei van acties van criminele Marokkanen kunnen uitmonden in de afschuwelijke gebeurtenissen van de afgelopen dagen. Maar wel vorige week nog roepen dat de afrekeningen in het criminele Marokkaanse milieu kennelijk waren opgedroogd. Blijkt dus niet zo te zijn, sterker nog, zijn in gruwelijkheid verergerd.

  Het wachten is op excuses van de bestuurders en de MSM, die mensen hebben opgejut aangifte te doen.

  1. loritta

   “Het wachten is op excuses van de bestuurders en de MSM, die mensen hebben opgejut aangifte te doen” ??

   En gij gelooft dat???
   Dit zal NOOIT gebeuren door “onze” bestuurders en de MSM.

   1. J.C.

    @loritta

    Vroeg of laat………..wordt het onvermijdelijk, zo is mijn overtuiging.

    In feite geeft bijvoorbeeld al toe dat de PVV in veel gevallen gelijk heeft en nemen ongegeneerd de standpunten van de PVV als ware het een VVD standpunt. Ook bij het CDA zie je die beweging. (D66 ziet veel van haar zogenaamde en door haar aangejaagde “hervormingsplannen” op de klippen lopen, dus die houden zich de laatste tijd een beetje stil). Ze gooien er vaak dan nog een snerend en vooral onchristelijk sausje overheen, zo van: maar dat kun je niet, zoals de PVV doet, in z’n algemeenheid zeggen”.

    Een fout toegeven is alleen aan grote geesten gegeven. Dus in die zin ben ik met u eens dat we geen excuses hoeven te verwachten, zeker niet van omhoog likkende bestuurders en de MSM is niet zelfstandig genoeg om excuses te maken.

  2. Wouters

   Nee, fout. Die drietrapsraket van Wilders is gericht tegen alle allochtonen en niet louter de criminele. Elk verstandig mens is namelijk tegen criminelen, ongeacht de herkomst. Die open deur bewandelt de Grote Blonde Roerganger dan ook niet. Kijk maar:
   1. Vrijwillige remigratie. Dit klinkt als een tautologie. Immers remigratie is altijd vrijwillig (zoek maar op). Echter het netto-effect is dat Wilders alle allochtonen het land uit probeert te staren. Mensen die hier eerlijk wonen en werken verdienen dat niet. Zeker niet als wij ze gehaald hebben. Daarnaast leent deze specifieke bewoording zich voor een minieme aanpassing om over te gaan tot een onvrijwillige remigratie. 2. Grenzen dicht. Onhaalbaar idee met financieel nadelige gevolgen, maar bovenal laat het zien dat alle allochtonen niet welkom zijn. 3. Afname NL paspoort. Dit bestaat al, echter wil gekke Geurt ook paspoorten afpakken van criminele allochtonen, die alleen maar over het NL paspoort beschikken. Als dit überhaupt mogelijk was geweest, dan was het discriminatoir (waarom alleen allochtonen) en ontoereikend tegelijkertijd geweest (wederom waarom alleen allochtonen). Echter bovenal prijkt de onwetendheid van Geurt en zijn volgers aangaande het staatsloos maken van burgers. Die kan je namelijk nergens heen sturen. Er is geen land dat ze opneemt, dus blijf je zelf met staatslozen zitten. Gewoon niet over nagedacht.
   Met andere woorden, excuses? Ik dacht het niet. Geurt kan op een schouderklopje rekenen, wanneer zijn plannen er voor zorgen dat zo’n jongen er voor kiest monteur te worden. Wat de Grote Blonde Roerganger nu doet, helpt de situatie allerminst.

    1. Wouters

     Als ze voor jou nou zo’n aapje konden maken dat ze z’n brein dichthoudt, zijn we compleet.

   1. Wim

    Kort gezegd, Wilders heeft hem onthoofd en gemarteld.

    1. ceteris paribus

     Trieste trol.

     1. cmsuijkerbuijk

      @CP
      Je praat tegen jezelf. Dat zijn de eerste tekenen van krankzinnigheid hoor! Zoek een goeie dokter en met een goede therapie, kun je straks misschien weer meebuurten bij de Oude Besjesclub!

     2. ceteris paribus

      Wellicht kan de heer Suijkerbuijk zich beter richten op de adviezen van artsen die hem werkelijk te stade kunnen komen:

      http://gezondheid.eenvandaag.nl/tv-items/65683/met_vet_koolhydraatarm_dieet_van_diabetes_2_af

     3. Wim

      Lees dit en constateer wie de echte trol is hier.

      De trol zaait onrust door mensen tegen de haren in te strijken. Zo zal een trol op een niet-rokers-forum telkens weer beginnen over hoe prettig roken is.Ook zal een trol een bepaalde beroemdheid afkraken op de fansite van de betreffende persoon, of op een politiek forum een mening geven die conflicteert met de mening van de meerderheid van de gebruikers daar.Materiaal of meningen geven die als schokkend of confronterend ervaren kunnen worden, is ook een veelvoorkomende methode.Meningen geven die niet van toepassing zijn op het werkelijke gedachtegoed van de posterOok is een gevolgde methode het uitlokken van reacties of discussies over niet ter zake doende onderwerpen.Schijnargumenten geven, enkel en alleen om de gebruikers binnen de gemeenschap opzettelijk en bewust te frustreren.Het komt ook voor dat iemand iets beweert alsof het om een feit gaat, terwijl het in werkelijkheid een mening betreft. Dit is niet per definitie negatief, maar hoe provocerend dit kan zijn blijkt uit een voorbeeld als “AIDS is Gods straf voor homoseksuelen”. Ingebracht als slogan zonder verdere nuancering, is het vrij voorspelbaar dat forumdeelnemers zich dan ergeren aan de uitgesponnen “threads” (conversatielijnen) die daarop volgen en de conversatie amper verrijken.

     4. cmsuijkerbuijk

      @CP
      Ik heb een uitstekende specialist die mij behandelt voor mijn diabetes en dank zij hem en mijn eigen inzet, is mijn diabetes onder controle (Bloedsuikerspiegel 5,6 als je dat wat zegt) Ik heb jouw advies dus totáál niet nodig. Integendeel! Dus richt ik me alsnog tot jou: Zoek een dokter!

     5. ceteris paribus

      @Suijkerbuijk,

      Het goede nieuws is dat als u er in slaagt uw overgewicht onder controle te houden en u strikt houdt aan een koolhydraatarm dieet u geen dokters meer nodig hebt.
      Diabetes is geen medisch probleem maar een gedragsprobleem.

 2. J.C.

  Overigens heeft de heer Wilders (PVV) bij herhaling gezegd, dat Niet-Westerse allochtonen (zoals Marokkanen), als zij goed geïntegreerd zijn in Nederland, volledig geaccepteerd worden door de PVV. En dan ook niets te vrezen hebben van de PVV. Helaas blijven dergelijke uitspraken van de PVV nagenoeg altijd onbesproken in de MSM.

 3. Wim

  Ik snap er niets van dat steeds die ontzettend lieve jongens vermoord worden of een overval plegen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.