Tweede Kamer niet blij met opkomst Trump

Nederlandse Kamerleden zijn het met elkaar eens: Donald Trump is een fenomeen, maar dat betekent niet automatisch dat het geweldig is als hij wint.

Sterker nog, volgens de meeste Kamerleden — uit verschillende partijen — zou dat zelfs desastreus zijn. Niet alleen voor Amerika zelf, maar ook voor de rest van de wereld.

Hier is VVD’er Han Ten Broeke:

“Trump benadert zijn kandidatuur als een vastgoedproject. Hij zet extreem hoog in, vliegt concurrenten naar de keel. Maar het presidentschap van het machtigste land ter wereld ís geen vastgoedproject. Trump is ook nog een narcist – niet gezond voor iemand met zoveel macht. De VS is na acht jaar Obama minder dominant dan ooit. Sommige pacifisten vinden dat mooi, maar ik feliciteer de Amerikanen daar niet mee. Een man als Trump zou de Amerikaanse rol op het wereldtoneel nog veel verder ondermijnen.”

CDA’er Raymond Knops — bepaald geen linkse progressief — voegt daar aan toe:

“Je houdt je hart vast. Op het wereldtoneel zou hij tegenover andere testosteronmannen als Poetin en Erdogan alleen maar olie op het vuur gooien en conflicten verhevigen.”

En dan hebben we PvdA’er Michiel Servaes ook nog:

“Je moet er niet aan denken dat hij president wordt. Des te verontrustender is het dat hij nog steeds frontrunner is bij de Republikeinen.”

Zelfs PVV’er Raymond de Roon is voorzichtig:

“Hier is dat verfrissend gebleken, maar hoe dat in de VS uitpakt, moeten we afwachten. Ik heb geen inzicht in hoe Trump denkt over Defensie en buitenlandbeleid. Behalve een paar slogans hebben we daar niets over gehoord.”

Deze Kamerleden hebben natuurlijk stuk voor stuk gelijk. Als Trump het wint heeft Amerika een enorm probleem: ik heb nog nooit zo’n narcist gezien. Hij liegt over alles — routinematig — en geeft alleen om zichzelf en zijn macht en geld. Daar komt nog eens bij dat hij een ongelooflijk kort lontje heeft en totaal niet om kan gaan met kritiek.

Het goede nieuws? Hoewel Trump vannacht een goede nacht had is zijn leiding ten opzichte van de nummer twee aanzienlijk minder groot dan gedacht. In veel staten deed Trump het significant slechter dan verwacht. Dit betekent dat de Republikeinse voorverkiezingen er nog lang niet opzitten: met name Ted Cruz kan hem mogelijk nog steeds verslaan, maar dan moeten echte conservatieven en libertariërs zich nu wel achter hem verenigen.

Laten we hopen dat dit gebeurt want de Kamerleden hebben gelijk over Trump.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

65 reacties

 1. Rob de Cock

  Ik adviseer het praktisch te bekijken: Trump maakt geen schijn van kans tegen Hillary, die wordt dus de volgende president. Dat is de gewenste uitkomst en de GOP heeft vier jaar de tijd om weer bij zinnen te komen.

  1. zomaar

   ook jij wenst dus weer een linkse luchtfietser (narcist) , als leider van de westerse samenleving !.

   ondanks dat al deze luchtfietsers er een puinhoop van gemaakt hebben .

   1. Wachteres

    Als Simon iets ‘de gewenste uitkomst’ vindt, dan is dat voor iedereen een feit.

    Daar helpt geen lieve moedertje aan.

    1. Rob de Cock

     Dat ziet de oude mevrouw weer eens heel scherp.

     1. Houtlijm

      Simon de Cock is een narcistische zielepoot die lijdt aan Multiple Personality Disorder. Onder andere.

  2. nogmaals

   @robbie de lullige leugenaar:
   Jouw “voorspellingen” inzake Trump zijn totaal niets waard, dat is al eerder gebleken.

  3. Bromsnor

   Trump is al vergeleken met Stalin, Hitler, de KKK, enzovoorts. Hij is er van beschuldigt een narcist te zijn en dat soort dingen.

   En zo gaat de demonisering van Trump gewoon door.

   Aan de andere kant hebben we Hillary die betrokken is bij verschillende schandalen en berucht is wegens haar leugens en zelfverrijking toen zij onder Obama werkte. Maar daar horen we de media maar weinig over.

   Of de andere kandidaten (concurrenten van Trump) die Trump dagelijks aanvallen. Die aanvallen op Trump worden door de media vaak niet vermeld maar als Trump zich verdedigt dan schreeuwen de media moord en brand.

   1. Beukman

    Dat Trump een narcist is, staat vast: iedereen kan met eigen ogen en oren aanschouwen hoe buitengewoon ingenomen de man is met zichzelf.
    Een narcist die glazenwasser is, of banketbakker, dat kan niet zo’n kwaad. Een narcist echter als president van het machtigste land ter wereld is echter levensgevaarlijk.
    Jij beschrijft Hillary als een doorsnee politica, inclusief leugentjes en zelfverrijking. Nothing unusual. En nog belangrijker: haar zonden maken haar niet ongeschikt als president.
    Zij zal straks kunnen rekenen op de stemmen van vele verstandige Republikeinen.

    1. Bromsnor

     “Dat Trump een narcist is, staat vast”

     Als je dat gelooft is dat jou zaak maar wat het natuurlijk bewijst is dat je niet met rationele argumenten Trump kan bestrijden.

     Dus worden er dagelijks (kinderachtige) persoonlijke aanvallen op Trump gelanceerd. Gelukkig kijken veel mensen (zie de stemuitslag) door deze kinderachtige persoonlijk aanvallen heen.

     1. Beukman

      Narcisten voelen zich sowieso snel aangevallen.
      Nee hoor, zo kinderachtig is het niet om vraagtekens te zetten bij het ambiëren van een president met een ernstige persoonlijkheidsstoornis.
      Hem op inhoud aanvallen is sowieso niet makkelijk: behalve een paar drammerige niet onderbouwde slogans heeft hij die niet.

    2. Bromsnor

     Hillary Clinton heeft veel rampzalige beslissingen genomen. Zij was o.a de motor achter het afzetten van Kaddafi in Libië. Om nog maar te zwijgen over haar steun aan het Moslim Broederschap.

     Dat land is daarna in een anarchie veranderd waarin Jihadisten grote delen van het land beheersen en via Libië een immigranten stroom richting Noord Europa op gang is gekomen.

     Maar de media die het zo druk hebben met het demoniseren van Trump zullen hierover weinig publiceren. De meeste media (zowel in de VS als daarbuiten) steunen immers Hillary.

     De aanvallen op Trump door de media zijn vooral persoonlijke aanvallen die tot doel hebben hem negatief neer te zetten en mensen af te schrikken op hem te stemmen.

     1. Beukman

      Het bewind van Kaddafi was toch wel spoedig aan een eind gekomen. Het volk verkeerde allang in opstand en eiste zijn aftreden, om de gebruikelijke reden. Al met al was het inmiddels een onomkeerbare t*ringzooi. Ik zou vooral niet de rol van Clinton in dit alles overschatten.
      Verder ben ik absoluut geen fan van Clinton. Maar aangezien Sanders weinig kans maakt tegen Trump, zeg ik: nog liever Clinton dan de narcist Trump.

     2. Bromsnor

      @Beukman.

      Dat Trump volgens jou een “narcist” zou zijn is een (kinderachtige) persoonlijk aanval en geen feit. Kennelijk heb je geen rationele argumenten om Trump aan te vallen.

      En over de strijd tussen Trump en Hillary; dat heeft Snowden goed samengevat in een tweet:

      “2016: a choice between Donald Trump and Goldman Sachs.— Edward Snowden ”

      http://www.zerohedge.com/news/2016-02-27/snowden-sums-presidential-campaign-just-one-tweet

     3. Beukman

      @Brom
      Ik snap best dat Snowden het zo ziet. Dat maakt het nog niet waar. Omgekeerd denk ik dat veel armen die op Trump stemmen, van een kouwe kermis thuis zullen komen op het moment dat Trump president wordt.

      Ik herhaal verder twee dingen: het is irreëel om Clinton de schuld te geven van de huidige zooi in Libië. En er is niets irrationeels aan om erop te wijzen dat een narcist op de belangrijkste functie van de wereld een gevaar voor die hele wereld vormt.

    3. Anna

     Beukman Hebben de Democraten zoals Obama al iets gedaan aan het Vrijhandelsverdrag North American Free -Trade Agreement tussen Canada en Mexico. Het opengooien van de handel voor Amerikaanse bedrijven waarbij meer dan 6 miljoen Mexicaanse boeren en hele gezinnen in Mexico alles verloren omdat ze niet tegen de enorme lage en gesubsidieerde prijzen van de Amerikaanse bedrijven konden concurreren. Amerikaans bedrijf Monsato heeft de hele mais van de boeren kapot gemaakt met zijn super lage prijzen.Nu moeten ze klimmen over de hoge muren van duizenden kilometers lange muren die de Democraten hebben verlengd en hoger gemaakt. Wat de democraten doen en laten is alles geoorloofd.

     1. Beukman

      @Anna
      Wat heeft dit te maken met de gevaren van Trump als president zoals hierboven beschreven?
      En ben jij zo naief om te menen dat de zakenman Trump iets anders zal gaan doen dan de zaken van de VS behartigen, over de hoofden van om het even wie? Je weet wel: de man die heeft beloofd “I will make America great again”?

   2. Wim

    Bromsnor
    Trump is al vergeleken met Stalin, Hitler, de KKK, enzovoorts. Hij is er van beschuldigt een narcist te zijn en dat soort dingen.

    Maar hoever is Merkel hier nog vandaan gezien ook de minuten durend bijval bij haar laatste CDU bijeenkomst

    https://www.youtube.com/watch?v=YVP3KU-qOzc

 2. zomaar

  narcist definitie , https://nl.wikipedia.org/wiki/Narcisme

  en wat lezen wij ?, juist een narcist is iemand die goed voor zichzelf zorgt , dus lak heeft aan elke vorm van socialisme , lak heeft aan elke vorm van democratie , alles draait om hem /haar .

  en waar vindt ik dit binnen onze samenleving , bijna alle linkse denkers , (aanhangers), in de politiek bijna alle partijen , die menen dat hun op en instelling de juiste is , en het volk hiermee belast .

  tja en dan bijna heel de import aan diverse culturen , waarvan de islam de hoofdmoot vormt

  1. Rob de Cock

   Dat Trump lak heeft aan socialisme en democratie zal ik niet betwisten.

   1. zomaar

    sterker nog , b.v Jesse. Klaver (GroenLinks), zingt het leid zijner voorvaderen , en heeft totaal lak aan onze democratie en ons socialisme .

    dus een narcist !, Samsom, Rutte, Roemer , ect, ect .

    alle hebben lak aan onze vorm , van sociaal zijn , immers alle plukken de ouderen en gebrekkige , omwille van de bezetters uit het Midden-Oosten , die hier gratis en voor niks zorg, huisvesting en vreten krijgen , wat onze ouderen en gebrekkigen ontnomen wordt , (is).

    1. zomaar

     iets vergeten in deze tekst !!.

     “alle hebben lak aan onze vorm , van sociaal zijn , immers alle plukken de ouderen en gebrekkige , omwille van de bezetters uit het Midden-Oosten , die hier gratis en voor niks zorg, huisvesting en vreten krijgen , wat onze ouderen en gebrekkigen ontnomen wordt , (is).”.

     moet staan “alle hebben lak aan onze vorm , van sociaal zijn en democratie !!!

   2. nogmaals

    Hallo Robbie de lullige leugenaar, nog niet wakker soms?

    Er wordt juist gezegd dat de tegenstanders van Trump lak hebben aan socialisme en democratie. En dan kom jij met zo’n domme reactie. Dom, omdat hetgeen jij niet wil betwisten, nergens door zomaar wordt gezegd!
    Maar wellicht bedoelde je dat je de conclusie van zomaar niet betwist?

   3. Wachteres

    Simon durft socialisme en democratie in één zin te noemen.

    Je moet het maar kunnen.

 3. Wachteres

  Ik ben geen fan van Trump, maar dat is zeer persoonlijk. Ik mag die man niet.

  Maar alles is beter dan weer een linkse verrader van onze cultuur en onze vrijheid.

  De keiharde, genadeloze Clinton, die bevriend is met en zich laat adviseren door aanhangers van de moslimbroederschap – links heeft altijd al moeite gehad om goed van kwaad te kunnen onderscheiden – zal haar land en daarmee het hele Westen ruïneren. Nog meer dan haar voorganger al heeft gedaan.

  1. Rob de Cock

   Het feit dat zelfs de extreemrechtse en isislamofobe Wachteres Trump een griezel vindt is een voldoende aanwijzing dat deze dolle clown het nooit tot president kan schoppen.

 4. DeKadt

  De (gespeelde?) onkunde bij de Nederlandse politici is bijna stuitend. Niemand maakt mij wijs dat men niet weet wat er aan de hand is in de VS. Het is niets minder dan een revolutie en als je dat niet door hebt ben je niet geschikt voor het werk. Wat er gaande is met de opkomst van Trump is ongehoord en nog nooit vertoond in de Amerikaanse politiek.

  1. nogmaals

   @DeKadt
   Niemand van de klassieke pol. partijen is geschikt voor het (dikbetaalde) “werk”.
   Het volstaat om nooit echt gewerkt te hebben om je boterham te verdienen, om lid te zijn van de partij, en de partijleiding nadrukkelijk naar de mond te praten, en vooraf binnenskamers een eed te zweren om nooit, maar dan ook nooit iets te zeggen dat de partijleiding niet wil horen.

 5. LantR.fant

  Heeft de reporter van DDS een poosje meegelopen met Trump, waardoor hij tot die conclusie kwam, of heeft hij dat ergens in een krant gelezen?

  Ik ken Trump niet. Misschien is hij inderdaad wel een heel nare en slechte man.
  Maar wat de media ons (willen) laten zien is doorgaans nogal bezijden de waarheid.
  Waarbij een waarheid, die buiten zijn verband is geplaatst ook een leugen is.

  Van de expertise van onze volksverlakking op het binnenhof heb ik, net als een sterk groeiende massa in Nederland ook geen bijster hoge pet op.
  Dus voor mij maakt het niet uit, of hij president wordt.
  En Hillary Clinton lijkt me ook geen lekker mens te zijn.

 6. nogmaals

  De felle reacties van velen in de 2e kamer worden vooral ingegeven omdat ze bang zijn dat een overwinning van Trump laat zien dat het heel goed mogelijk is dat Wilders straks gaat winnen van Rutte/Samson/Pechtold/Roemer/Klaver/enz.
  “En je moet er toch niet aan denken dat die Wilders gaat winnen” (en vooral niet omdat dan hun prettige baantjes in gevaar komen!!

  1. zomaar

   gisteren op RTLZ , een reportage gezien over Trump , tevens werd er een toelichting gegeven waarom vele Amerikanen Trump op handen dragen .

   de reden is dat de welvaart voor vele van hen , (ook het mkb), achteruit holt.

   iets voor onze linkse regenten en partijen om hier eens goed over na te denken , met het binnen halen en knuffelen allerlei culturen .

  2. Rob de Cock

   De kans dat Trump president wordt is net zo groot als dat Wilders premier wordt.
   Alleen dwazen zien dat als een reële mogelijkheid.

 7. Bromsnor

  Trump is de anti-establishment kandidaat die de illegale immigratie wil beperken. De meeste media zijn pro- illegale immigratie en pro-islam dus Trump is hun grootste tegenstander.

  Vandaar de dagelijkse media aanvallen op Trump door de media.

  Of Trump een goede president is weet ik niet maar hij zal zeker een betere president zijn als Obama.

  Trump zal zich vooral richtten op het weer economisch krachtig maken van de VS. Trump zal proberen goede relaties met Putin op te bouwen zoals hij al gezegd heeft.

  1. nogmaals

   Stel je een democratische kandidaat voor in de vorm van een zwarte vrouw. Ze draagt sinds enkele jaren een hoofddoekje, binnenkort gaat ze volledig onder zwart zeil, ze heeft 10 kinderen en een al 20 jaar werkloze man, die ergens in Syrie met een broodzaag in de weer is. Stel dat zij inhoudelijk exact, maar dan ook exact hetzelfde zou hebben gezegd als Trump, dan waren de media in de VS en alle policor figuren hier waarschijnlijk zeer enthousiast geweest over haar kandidatuur!

 8. Svetlana

  Trump is de anti christ die de nieuwe wereld orde gaat verklaren samen met Wilders en Le Pen. Eerst zal hij president worden en dan gaat hij deze nieuwe wereld orde onder hulp van de kwaadaardige zionistische krachten in voeren. Ook zijn er buitenaardse figuren die de wereld over willen nemen. Trump heeft een akkoord met ze gesloten dat als hij president is deze buitenaarse wezen het planeet zullen overnemen.

  1. Pjotter

   De zweetdoek wordt al profetes ook, maar wel van de duivelsreligie dan.

 9. Wim

  Ik heb gisteren Rutte gezien een aartsleugenaar en toneelspeler.Die kamer moet zijn smoel houden over Trump.Als je zo leugenaar in het zadel houd die slachtoffers en nabestaande van de vliegtuigmoord zo schoffeert.In deze kamer heeft 85 % bloed aan de handen omdat ze een bloederige doofpot steunen.

 10. Bromsnor

  Dezelfde media die Trump nu dagelijks demoniseert en hem afschildert als een “clown” is vaak dezelfde media die Merkel prijst om haar beleid.

  Dus het beleid van Merkel (wat Europa steeds verder in de afgrond stort) word geprezen door journalisten die Trump demoniseren en hem neerzetten als een “clown”.

  Dat zegt dus iets over de agenda van deze media.

 11. Wachteres

  http://fd.nl/opinie/1141658/trumps-fortuyn

  Column | Trumps Fortuyn

  Donald Trump wordt in de Nederlandse media steeds vaker neergezet naast politiek leiders als Geert Wilders, Marine Le Pen en sinds kort Boris Johnson. Hun overeenkomst is vooral dat ze de groep ontevredenen weten aan te spreken door hun zorgen serieus te nemen en zich af te zetten tegen de groep waar ze zelf onderdeel van uit maken. Je kunt Trump een slechte keuze vinden, maar niet voorbijgaan aan de zorgen van die groeiende groep ontevreden burgers. Die les hadden we toch van Pim Fortuyn geleerd. De soms expliciete, maar veelal impliciete en automatische Nederlandse voorkeur voor Hillary Clinton geeft in dat opzicht te denken.

  Trump en Clinton zijn beide onderdeel van de oude politiek en van de oude economie, maar de kandidaat die zich het meest gedwongen of geroepen voelt om de verbinding met die groep van afgehaakte burgers aan te gaan komt in het Witte Huis. Zo onterecht is dat niet.

  Goed artikel, er worden vergelijkingen getrokken met Europa.

  1. Svetlana

   Jij bent een schande voor het vrouwelijke geslacht wachteres. Jij die een kandidaat steunt die de holocaust tegen vrouwen gaat voeren als hij aan de macht komt.

   1. Beukman

    Ga jij in de hoek, @Svetlana. En kom er pas weer uit als ik het zeg.

  2. Bromsnor

   De media concentreren zich vooral op persoonlijke aanvallen op Trump.

   Zelden zie je een rationele analyse van de situatie die verklaart waarom Trump zoveel stemmen krijgt. Daardoor begrijpen veel mensen niet waarom Trump zoveel stemmen krijgt en wat er aan de hand is in de VS.

   Onderstaand artikel is daarop een uitzondering. Het beschrijft het gevecht van het Republikeins establishment met haar eigen basis.

   Een aanrader om te lezen!

   The Suicide of the GOP Establishment
   http://www.lifezette.com/polizette/the-suicide-of-the-gop-establishment/

 12. Ni28

  Ook onze Tweede kamer vreest de openheid en het loslaten van de politieke correctheid. Zij hopen op de grijze politiek van Clinton, alles blijft bij het oude. Dat hebben zij het liefst want de burger juist informeren is uit den boze.

 13. Vigo

  Natuurlijk is de Tweede Kamer grotendeels niet blij met de positieve ontwikkelingen betreffende Donald Trump in de VS.

  Grote aantallen Amerikanen zijn net zoals hier in Nederland de gevestigde politiek meer als zat en willen verandering, en onze gevestigde orde is bang dat dit overslaat naar Nederland en Wilders aan de macht komt, wat ervoor zorgt dat hun riante inkomens op de tocht komen te staan.

  Dus doen zij in samenwerking met de PO er alles aan om modder te smijten richting Trump en natuurlijk ook Wilders, want argumenten zijn aan hun niet besteed, al begraaf je hen eronder.

 14. Anna

  VVD” Han Ten Broeke ” De VS is na acht jaar Obama minder dominant dan ooit “. De DWNachrichten ” Gefahrliche Abhangigkeit, Euro-krise-USA verdrangen Frankreich als Handels-Partner”. VS is de auto en metaal industrie van de Duitsers aan het kapot maken.
  Europa wordt verplicht het schaliegas van de Amerikanen te importeren. Zelf kunnen ze het niet aan de straatstenen kwijt vanwege de grote schade aan het milieu. De Russische handel moet kapot. De VS is in Europa nog nooit zo dominant geweest. VS heeft heel Europa in de greep met hun wapenindustrie. Ze proppen heel Europa vol met oorlogstuig omdat hun industrie moet floreren. Waar heeft het Han Ten Broeke in godsnaam over. De leugens van de VVD zijn oneindig.
  Heel Europa wordt op alle fronten totaal afhankelijk van de Amerikanen. Echt levensgevaarlijk.

 15. Wim Hutten

  Prachtig al die bespiegelingen over Trump, eerst zou hij de nominatie nooit gaan bereiken, en kijk nu eens, en ook zal hij nooit geen President van de VS worden, dit wordt die vette zeug Hillary met haar smerige verleden volgens alle staarders in glazen bollen, om je te bescheuren…..

  1. Rob de Cock

   De werkloze vrachtwagenschaffeur Rob de Haan uit Rockanje, die zich Wim Hutte noemt omdat hij seksueeel volledig geobsedeerd is door een zorgdirecteur uit Amersfoort met die naam, heeft het niet zo op vrouwen en noemt Hillary een vette zeug. De vraag is of hij zijn vrouw Hennie ook zo noemt. Ik vrees dat die niets weet van zijn dubbelleven en wellicht ook niet begrijpt waarom ze van hem ineens haar facebookaccount uit de lucht moest nemen. ron stalkt graag anderen maar is zelf heel angstig over zijn privé-identiteit.

   Rob snapt wellicht niet dat ze hem binnenkort in het dorp goed gaan leren kennen als hij doorgaat met het stalken van anderen op het internet. Boontje komt namelijk vroeger of later om zijn loontje.

   1. Rob de Cock

    Dat is een beetje gejokt, Rob, ik kan je facebookpagina namelijk ook niet meer vinden.

    1. Wim Hutten

     Jij vindt nog geen neger op de Noordpool lul, nou de groetsels maar weer hè koene racismebestrijder uit Den Haag met je uitgezakte oogleden.
     Kom eens een bakkie doen in het dorp waarvan jij zo zeker weet dat ik er woon….

     Whoehahaha……

    2. nogmaals

     @ Lullige Leugenaar
     Nieuwsgierig geworden door die …tig beledigingen van jou aan het adres van (de mij niet bekende) Rob de Haan uit Rockanje, heb ik ook even op facebook gekeken.
     Ik had die facebook-pagina al snel in beeld.
     Mooie foto’s trouwens, vooral die eerste omslagfoto. Lijkt wel Rotterdam met de HAL-schepen achterin en het Noordereiland rechts in beeld.

     Dus hierdoor hecht ik veel meer geloof aan de reacties van Rob de Haan op DDS dan aan die van zijn getroubleerde opponenten zoals ene Robbie de Lullige Leugenaar die aangetoond niet in de eerste leugen is gestikt.

    3. Rob de Cock

     Je jokte dus, Rob, je bent bang ontmaskerd te worden.
     Als je doorgaat met dit zieke gestalk gaat dit wel uitvoeriger gebeuren, je persoonlijke gegevens en je zieke uitingen op het internet liggen op straat en dat kan je van mij niet zeggen.
     Advies, stop ermee. Het is nergens goed voor en zeker niet voor Hennie en jou.

    4. Wim Hutten

     Sterf maar langzaam trol, je bedreigingen maken geen enkele indruk op mij, of dacht jij soms dat je het alleenrecht hebt op willekeurige aliassen?

     Groetsels stoere racismebestrijder met je uitgezakte oogleden en pruilbekkie.

    5. Rob de Cock

     Als je je alias uit de lucht haalt een ophoudt met je gestalk van die man die je zo graag wilt ontmoeten zal ik dat ook doen, Rob, en zul je me nooit meer horen over je persoonlijke identiteit.
     Dat is toch een redelijk voorstel?

    6. Wim Hutten

     Dreigementen maken geen enkele indruk op mij trol. Een blinde ziet nog waar jouw huidige nick aan ontleend is, dus…..

     Groetsels narcistische zwetsnek met een PVV syndroom….

    7. Rob de Cock

     De keus is aan jou, Rob de Haan, ik zwijg onder deze alias zolang jij dat ook doet.
     De hartelijke groeten aan Henny en de kinderen, laten we samen proberen die er buiten te laten.

  2. nogmaals

   De DDS-trollen (zoals Robbie de Lullige Leugenaar) die zeker meenden te weten dat Trump nooit zou winnen van rubio, cruz en noem maar op, dachten dat ze een glazen bol op schoot hadden liggen, maar het was een goudvissenkom met de opening naar onderen, dus vandaar dat ze zielige dingen zagen en zeiden.

   1. Vigo

    Ik weet niet waar bovenstaande fittie over gaat en wil mij er ook niet te veel in mengen maar het is helder dat Rob de Cock hier een vies spelletje aan het spelen is en bovendien lachwekkend in het stof bijt, als juridisch onderlegd persoon zijnde zou ik hem willen adviseren te stoppen met het openbaren van iemand zijn naam en woonplaats, want anders als in het geval van de persoon met de naam Wim Hutten, waarvan naam en afbeelding vrij en open en bloot is te vinden op het internet en geplaatst lijkt met het oogmerk reclame te maken, is dit in het geval van de heer de Haan niet het geval.
    Dus als ik Rob de Cock was zou ik mij nog maar eens beraden in continuering van dit zieke gedrag met als oogpunt iemand te beschadigen.

 16. monach

  Trump is de enige die het lef zou kunnen hebben Mien Koran gelijk te stellen met Mein kamph. Dus mijn zegen heeft hij.

 17. Ni28

  Misschien worden wij nog prettig verrast door Trump zoals toentertijd door Reagan, die tweederangs acteur. Iedereen vond het toen ook heel erg. Met dynastie van Clintons en kleurloze Cruz weet je dat alles bij het oude blijft en dat is voor velen en prettige gedachte want nieuwe dingen kunnen lastig zijn. Veel erger vind ik dat de kandidaten elkaar zo vreselijk afmaken terwijl het partijgenoten zijn.

  1. nogmaals

   @Ni28Ik denk dat er geen weldenkende Nederlander is die Trump als een ideale presidentskandidaat beschouwt, en als we een scorekaart zouden opstellen met een gewogen waardering betreffende belangrijke items voor een presidentskandidaat, dan zou hij zeker geen 100 % scoren. Maar zijn concurrentie nog veel minder, minder, minder, en soms kun je beter van twee kwaden de (veruit!) minst kwade kiezen. Niet onwaarschijnlijk dat de US bevolking daar ook zo over denkt.

 18. J.C.

  Van Trump weet ik weinig. Maar wat voor moraal heeft de vrouw, van wie de man zich oraal laat bevredigen door een stagiaire en Hillary dat schijnbaar geen probleem vindt? Geldt overigens ook voor het preutse (?) Amerikaanse volk. Dus de oorlogszuchtige Hillary maakt dus een grote kans.

  De leugen regeert dus niet alleen in Nederland…………

 19. nick

  O, ja Trump is een narcist, dat is zeker maar alle politici zijn in meer of mindere mate narcisten, dus waar hebben we het over.
  Ik hou mijn hart meer vast wanneer Clinton president wordt. Ik vertrouw haar veel minder,( eigenlijk totaal niet) dan wie dan ook en zij volgt de lijn van Obama en die is zoals iedereen weet rampzalig!
  Trump kan en zal een verrassing worden wanneer hij president wordt en ik hou daar wel van. Slechter kan haast niet, dus….ik ga voor Trump. Maar ja, ik heb daarover niets te zeggen.

 20. Ni28

  Iedereen heeft zijn oordeel al klaar. Misschien worden wij nog prettig verrast door Trump zoals toentertijd door Reagan, die tweederangs acteur. Iedereen vond het toen ook heel erg. Met dynastie van Clintons en kleurloze Cruz weet je dat alles bij het oude blijft en dat is voor velen en prettige gedachte want nieuwe dingen kunnen lastig zijn. Veel erger vind ik dat de kandidaten elkaar zo vreselijk afmaken terwijl het partijgenoten zijn.

 21. Pjotter

  Tweede Kamer niet blij met opkomst Trump, kan ik mij iets bij voorstellen, de politiek correcten lopen graag aan leiband van de US en die loslaten maakt alles erg onzeker in ´t Haagje.

  1. van Urk

   Aan daadkrachtige leiders die zeggen waar het op staat en geen blad voor hun mond hebben, daar moet je te weinig van hebben zal de tweede kamer gedacht hebben met de ervaring van hun collega Wilders of leiders als Putin, Orban en Zeman . Nee meelopende en toegevende angsthazen als Obama, Merkel of onze Rutte dat is pas okee.

 22. Ni28

  Nogmaals@ ongelooflijk hoeveel weldenkende Nederlanders Trump zo goed kennen dat zij zo hatelijk reageren. Obama zou de Messias zijn maar helaas is het sindsdien alleen maar rommeliger geworden in de wereld. Verkeerde hoop, helaas. Dus weldenkend of niet weldenkend wij zullen moeten afwachten. En als de Republikeinse huis beetje overhoop gehaald wordt zou alleen maar goed zijn. Van mij hoeft Trump niet perse te schreeuwen maar de huidige Amerikaanse politieke correctheid beetje doorschudden kan geen kwaad. En dat is hij zeker aan het doen. Nogmaals, goed lezen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.