Vader zet de favoriete Disney-film van zijn dochter op. Plotseling besluit zij dat het dan tijd is om te dansen…

Veel schattiger dan dit vader/dochter-dansduo ga je het niet krijgen!

Wie herkent het niet? Jonge meisjes willen doorgaans maar één ding en dat is de best mogelijke prinses zijn. Dat gold ook voor dit meisje, dat in prinses Jasmine, uit Aladdin, haar idool heeft gevonden. Ze kan die film soms wel honderden keren kijken!

En haar vader? Die is maar wat blij om dat voor z’n dochter te doen. Ze hebben zelfs samen een dans ontworpen voor bij de vliegende tapijtscène waarbij Aladdin en Jasmine ‘A Whole New World‘ zingen. Of je zelf de film nu leuk vindt of niet, hier gaat je hart toch gewoon van smelten?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.