Yolanthe bewijst dat haar Xess Xava echt de schattigste baby ooit is

Wat een wolk van een baby!

Yolanthe heeft veel om trots op te zijn: ze ziet er goed uit, oogstte succes als presentatrice en is getrouwd met de steenrijke profvoetballer Wesley Sneijder. Maar het meest trots is ze op haar kindje, Xess Xava. Via sociale media deelt Yolanthe regelmatig foto’s en filmpjes van het kleine mannetje, zodat al haar volgers hem langzaam maar zeker zien opgroeien. Zo zien we hoe Xess Xava van een kleine, kwetsbare baby inmiddels al een best stoer kereltje is geworden!

Is het geen schatje? Xess Xava lijkt enorm op zijn papa Wesley, maar ook moeder Yolanthe is in hem terug te zien. Wat dacht je van die donkere haartjes? Onmiskenbaar kunnen beide ouders zich in Xess Xava terug herkennen.

Hopelijk houdt Yolanthe zich veilig – ze woont met haar gezin in Istanbul, waar afgelopen week een grote aanslag plaatsvond. In deze moeilijke tijd is het belangrijk om de moed erin te houden, en om vooral goed op te blijven passen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.