Zoekt Kylie Jenner ruzie met Kim Kardashian? Deze selfie doet vermoeden van wel

Net nu Kim probeert om terug in de spotlights te komen, moet Kylie de show weer stelen. 

Kim Kardashian heeft een heftig jaar achter de rug: inmiddels is het alweer drie maanden geleden dat ze beviel van haar tweede kind, zoontje Saint. Na die moeilijke zwangerschap en bevalling is het nu weer tijd voor Kim om zich van haar sexy kant te laten zien. Ze is immers niet beroemd om haar dikke zwangere buik, maar om haar bevallige achterwerk. En dat laat ze zien:

Een behoorlijk sexy selfie, zo net drie maanden na je bevalling! En dat werd opgemerkt door Kims fans, getuige de 1,5 miljoen likes voor deze foto. Maar toen kwam Kylie om de hoek kijken…

“Kijk! Ik ben ook sexy! Geef mij ook aandacht!” lijkt Kylie te zeggen. Ze poseert op bijna exact dezelfde manier als haar oudere halfzus voor een verleidelijke spiegelselfie. Wéér een signaal dat Kylie de ambitie heeft om Kim van de troon te stoten. En dat weet Kim Kardashian maar al te goed, het is namelijk al de zoveelste keer dat Kylie op deze manier het bloed onder haar nagels vandaan haalt.

Een bewuste provocatie van Kylie, zo lijkt het. Of zou het toeval zijn dat deze foto’s zo op elkaar lijken, en zo kort na elkaar worden gepost? Bij de meeste mensen zou je zeggen dat het toevallig kan zijn, maar in de wereld van de Kardashians, waar alles gepland en gescript is, bestaat geen toeval. Kim is dus gewaarschuwd: Kylie Jenner wil haar positie als populairste en beroemdste zusje overnemen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.