Domkop Donald Trump herdenkt de 11 september-helden van "7/11"

Geen categorieapr 19 2016, 19:00
Je moet wel een heel speciaal soort mentaal geretardeerd zijn, om nota bene als New Yorker niet eens de correcte datum te kunnen noemen van de dodelijke vliegramp die in 2001 aan duizenden mensen het leven kostte.
Dat Donald Trump niet goed wijs is, hebben we hier bij de Dagelijkse Standaard inmiddels al een aantal keer aangetoond. Hier, hier en hier..
Maar vooruit, omdat Republikeinen in New York vandaag naar de stembus gaan om te bepalen wie er maar liefst 95 afgevaardigden in z'n zak mag steken, zullen wij hier nog eens uiteenzetten waarom Donald Trump een echte wappie is. Hij had namelijk gisteren een laatste politieke bijeenkomst om nog wat laatste stemmen te vergaren, en dacht daarbij het inzetten van een 'klassieker' zou helpen: de mannen en vrouwen die hebben geholpen om op 11 september 2001 branden te blussen, slachtoffers te redden en de gewonden te verzorgen. Dat doet het altijd goed... toch?
Nou ja, dan moet je het dus wel goed zeggen. Amerikanen verwijzen naar de aanslagen van 11 september als "9/11". Donald Trump, die niet alleen een interessant kapsel óp z'n hoofd, maar ook een nogal interessant schouwspel in z'n hoofd. Donald Trump had het over de helden van "7/11". Tja:
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2016/04/vededown_facebook.com_10153554332757217.mp4"][/video]
Het is ongelooflijk maar waar: deze meneer denkt dus serieus een goede president te kunnen worden. Wat een aanfluiting.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten