Domkop Donald Trump herdenkt de 11 september-helden van “7/11”

Je moet wel een heel speciaal soort mentaal geretardeerd zijn, om nota bene als New Yorker niet eens de correcte datum te kunnen noemen van de dodelijke vliegramp die in 2001 aan duizenden mensen het leven kostte.

Dat Donald Trump niet goed wijs is, hebben we hier bij de Dagelijkse Standaard inmiddels al een aantal keer aangetoond. Hier, hier en hier..

Maar vooruit, omdat Republikeinen in New York vandaag naar de stembus gaan om te bepalen wie er maar liefst 95 afgevaardigden in z’n zak mag steken, zullen wij hier nog eens uiteenzetten waarom Donald Trump een echte wappie is. Hij had namelijk gisteren een laatste politieke bijeenkomst om nog wat laatste stemmen te vergaren, en dacht daarbij het inzetten van een ‘klassieker’ zou helpen: de mannen en vrouwen die hebben geholpen om op 11 september 2001 branden te blussen, slachtoffers te redden en de gewonden te verzorgen. Dat doet het altijd goed… toch?

Nou ja, dan moet je het dus wel goed zeggen. Amerikanen verwijzen naar de aanslagen van 11 september als “9/11”. Donald Trump, die niet alleen een interessant kapsel óp z’n hoofd, maar ook een nogal interessant schouwspel in z’n hoofd. Donald Trump had het over de helden van “7/11”. Tja:

Het is ongelooflijk maar waar: deze meneer denkt dus serieus een goede president te kunnen worden. Wat een aanfluiting.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

30 reacties

 1. Houtlijm

  Ja Tim, we weten het nu wel.

 2. Ni28

  Bush jr. was weer niet goed in aardrijskunde.

  1. Bromsnor

   Obama is ook niet goed in aardrijkskunde.

   Obama Claims He’s Visited 57 States
   https://www.youtube.com/watch?v=EpGH02DtIws

 3. ceteris paribus

  Trump is inmiddels tamelijk kansloos en een ongevaarlijke clown.

  Ik zou er niet zoveel aandacht meer aan besteden.

 4. Seneca

  Tim, als journalist behoort u onbevooroordeeld een bericht te plaatsen. Ik ben het met u eens, dat het tamelijk onverstandig is om deze datum verkeerd te citeren, maar hebben wij niet allen wel eens een fout gemaakt? Ik wel en ik heb mij dikwijls de ogen uit de kop geschaamd. Maar over iemand met zulk een dedain beschrijven zoals u in dit artikeltje doet, dat is de kroon van je eigen hoofd halen. U weet toch wat men zegt? ‘Men wordt altijd door een mestkalf overreden, nooit door de gouden koets…’.
  Overigens krijg ik steeds meer de overtuiging dat u de trol op dit forum bent die schrijft onder diverse namen zoals, u en de lezers weten wel over wie ik het heb.

  1. Beukman

   Een heel interessante laatste alinea, oh @Seneca. Wil je je bevindingen even doorgeven aan het Nick Name Administratie Centrum? Daar houden ze precies bij wie onder welk alias opereert. Een vriend van mij werkt er ook, en die vertelde me net dat “Tim” nog niet in de kaartenbak zit.
   Je vindt ze hier:
   http://uitingsvrij.net/viewtopic.php?f=29&t=269

  2. Julius

   Seneca, dit is eerder een opinie forum en niet zozeer een journalistiek forum. Tim mag dus schrijven wat hij wil.

   En geef je alu hoedje wat meer ruimte. Het zit overduidelijk te strak.

   1. Beukman

    @Julius
    Ik beschouw Tim en zijn collega’s als Frans van Dusschotens. Wij reageerders zijn dan André van Duin. DDS begon als een serieus discussieforum.
    Maar ook bij DDS moet de schoorsteen roken. Die schoorsteen rookt op reclame-inkomsten, en die hebben hits nodig, hoe meer hoe beter. Inmiddels heeft de schoorsteen de idealistische doelstelling overvleugeld.

    Als aangever bevalt Tim me het best. Wat een baan heeft die knaap: het bloed onder de nagels van zijn lezers trekken met berichtjes over Geert, Donald en Vladimir. Hij is in zijn rol gegroeid. Ik lees zijn stukkies met plezier.

 5. Seneca

  Vermoedelijk heb ik enkele gevoelige snaren geraakt gezien de reacties van Beukman en Julius. Wie de schoen past trekke hem aan….

  1. Beukman

   Al mijn snaren zijn gevoelig, @Seneca. Ik begin inmiddels te vermoeden dat je zelf een buikspreekpop bent van Tim. Of andersom, natuurlijk.

 6. toetssteen

  Er schijnt iets te zijn met en firestation7, bataljon1, ladder1. 5blocks van de WTC…. Mmmhhh, wie weet komt hier nog iets onverwachts uit.

  1. ceteris paribus

   Zit u weer zo zwaar te drinken, heer Toetssteen?

   1. Beukman

    Steen is de Johnnie de Selfkicker van DDS. Het is puur poezie wat die man produceert.

 7. Bromsnor

  Turmp maakt een verspreking en de anti-Trump media maken er een enorme ophef over. Vergroten het wel 1000X.

  Natuurlijk hebben Obama en Hillary ook versprekingen gemaakt maar dan maken de media geen enkele opheft hierover.

  Om nog maar te zwijgen over Joe Biden die ook wel de “gaffe machine” word genoemd. Daar kan je een heel boek overschrijven.

  Overigens is het echte nieuws dat de relaties van Hillary Clinton en haar fonds in de Panama Papers voorkomt.

  The Clintons’ connection to the Panama Papers
  http://nypost.com/2016/04/17/the-clintons-connection-to-the-panama-papers/

  1. ceteris paribus

   Gelukkig hoeven we The New York Post niet als een serieuze bron te beschouwen.

   Wikipedia: ” Murdoch veranderde de politieke richting van de krant in rechts, conservatief en populistisch, en veranderde de opzet, (schrijf)stijl en inhoud volledig. Het formaat veranderde in het tabloidformaat en er werd zeer veel aandacht besteed aan sport, roddel, schandalen en de “sterren”. De krant kreeg een uitbundiger opmaak en ging meer op het Britse boulevardblad The Sun lijken, de krant die Murdoch eind jaren zestig had gecreëerd. De oplage steeg onmiddellijk en de krant is sinds 2006 de op tien na grootste krant van de VS.

   De New York Post wordt vaak bekritiseerd, met name door linkse journalisten en intellectuelen, vanwege zijn sensationele stijl en de volgens hen “haatzaaiende berichtgeving”.”

   1. Bromsnor

    De New York Post is niet links dus word het gedemoniseerd door links die liever de New York Times lezen die een mondstuk is van de Democratische partij.

    Overigens is het nieuws over Hillary en de Panama Papers in veel kranten te lezen….van links tot rechts. Dus niet alleen in de New York Post.

    Inside Panama Papers: Multiple Clinton connections
    http://www.mcclatchydc.com/news/politics-government/election/article72215012.html

    1. ceteris paribus

     De New York Post is niet links, het is rechts, populistisch en journalistiek volkomen onbetrouwbaar. Het is het type bronnen waarmee Bromsnor probeert aan te tonen dat Clonton in politieke schandalen zou zijn verwikkeld. In serieuze bronnen is daarvan echter weinig terug te vinden.

  2. Beukman

   @Brom
   Ik ben het alweer met je eens! Een zorgelijke ontwikkeling. Het is inderdaad zout op slakken leggen om Trump af te rekenen op een (gevoelig) versprekinkje.
   Maar @Brom: laten we mekaar geen mietjes noemen, als Clinton zich verspreekt, zal Trump daar ook misbruik van maken.

   Los hiervan: hoe schat je op het moment Trumps kans in om de volgende president van de VS te worden?

   1. Bromsnor

    Trump is de beste kandidaat die het kan opnemen tegen Hillary. Hij heeft “crossover appeal”.

    Als Trump de kandidaat word dan beloofd het een spannende en bijzondere verkiezing te worden.

    Vergeet niet dat Hillary bij veel schandalen is betrokken en hechte relaties heeft met Wallstreet. Ook heeft zij onder Obama (als secretary of state) niets gepresteerd en geblunderd zoals o.a in Libië.

    Natuurlijk is het grootste voordeel voor Hillary dat de meeste media haar steunen en dus zullen proberen haar positief in het nieuws te brengen en Trump zullen blijven demoniseren. En die demonisering door de media heeft invloed op de publieke opinie die zich laat beïnvloeden door de media.

    In ieder geval heeft Trump een goede nacht gehad in New York.

    http://www.nbcnews.com/politics/2016-election/primaries/NY

    1. Beukman

     Dat crossover appeal is hard bezig af te brokkelen, en is inmiddels net zo klein als het crossover appeal van Sanders en Clinton:

     “Only 8% of self-identified Democrats say [Trump] would be “good” or “great.””

     Dat was afgelopen januari. Na Trumps recente uitspraken over kernbewapening zal dat appeal nog verder zijn verschrompeld.

     http://www.latimes.com/politics/la-na-presidential-candidate-images-20160120-story.html

    2. ceteris paribus

     Die schandalen waar Bromsnor het over heeft blijken bij nadere beschouwing alleen te bestaan in de hoofden van haar politieke tegenstanders. Ook de e-mail kwestie kun je met de beste wil geen schandaal noemen, het is in het slechtste geval met de wijsheid van de koe in de kont een administratieve fout. Het is politiek leeg want er werd politiek niets mee beoogd, althans daarvan bleek tot nu toe niets.

 8. Wim

  Schitterende overwinning van Trump.Och en Timmie komt net zo als bij Wilders niet verder dan het kapsel en wat drogreden.Nee dan schat ik Trump toch veel hoger in dan Timmie..

  http://www.telegraaf.nl/tv/nieuws/buitenland/25636292/__Trump__race_is_nu_gelopen__.html

  1. ceteris paribus

   De overwinning van Trump zal een Pyrrus-overwinning blijken te zijn. Zijn kansen op de nominatie zijn nihil maar mocht hij toch de kandidaat van de Republikeinen worden dan zal hij zwaar verliezen van Clinton.

   1. Wim

    Gelukkig heb jij een glazen bol.Doe je voordeel er mee.

   2. Wim

    O ja ,voor ik het vergeet ,ik zie dat jij je eigen toch soms op de straat begeeft voor een avontuurtje.

    http://www.metronieuws.nl/nieuws/binnenland/2016/04/woning-pvv-aanhanger-bekogeld-en-beklad

   3. ceteris paribus

    Herstel, ik noemde de kans op nominatie voor Trump nihil, dat is overdreven. Ik acht die kansen gering maar die contested convention kan alle kanten op vliegen.

 9. zomaar

  citaat “Dat Donald Trump niet goed wijs is, hebben we hier bij de Dagelijkse Standaard inmiddels al een aantal keer “, ach Tim volgens de linkse Internationalist is ieder die tegen het Multi (open grenzen ), gebeuren is niet goed wijs .

  toch wat is wijsheid ?, je vertrouwde samenleving verkwanselen om iedereen een vrijbrief te geven zich te settelen waar hij/zij wil , en dan liefst in landen waar de sociale voorzieningen uitstekend zijn .

  is het wijs om ideologieën te pamperen en te verwennen die haaks staan om onze manier van samenleven , (waar humaniteit voorop staat) .

  en onze humanistische samenleving af te laten breken door al die mooie kleurtjes , vanuit elders .

  afin al die lieden die voor de color run (diversiteit aan kleuren binnen onze samenleving)zijn , hebben er zelf nauwelijks last van , het is de man/vrouw in de tokkie buurten die dagelijks met dit fenomeen geconfronteerd word , en hierdoor zich achtergesteld (gaat) voelt op die gekleurde massa die zonder het te verdienen alles in hun schoot geworpen krijgen .

  1. ceteris paribus

   “die gekleurde massa

   Het hardcore racisme piept er vroeger of later altijd een keer tussendoor.

 10. JanvanEechoud

  Je moet toch wel een ongelofelijke wegkijker en dhimmi zijn om 9/11 een “dodelijke vliegramp” te noemen…! 🙂
  Daarmee verlies iemand alle geloofwaardigheid…, maar die had je toch al niet meer Tim…

  Voor de rest nog geen reet veranderd hier, zie ik.
  De Beukmannen en Juliussen worden nog steeds opgejut en niet genegeerd?

  Succes mensen….. (Ja, ja…, kom er maar in met je meeuw-verhaal…)

 11. thaithai

  Je hebt het niet helemaal begrepen.
  Trump was in een 7/11 nabij het WTC toen het drama plaats vond.
  7/11 is een keten van conveniant stores……

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.