HBO stuurt mysterieuze tweet de wereld in. Is vandaag de dag dat Jon Snow weer tot leven wordt gewekt?

Vannacht zal dan eindelijk de eerste aflevering van het zesde seizoen van Game of Thrones uitgezonden worden. De vraag die ons allen bezighoudt: leeft Jon Snow nu nog? Een tweet van het Game of Thrones-twitteraccount lijkt duidelijkheid te geven…

Toen op 14 juni vorig jaar in de slotaflevering van het vijfde seizoen van Game of Thrones één van de helden Jon Snow onverwachts werd vermoord door zijn eigen mannen, ging de wereld in paniekmodus. Is hij nu wel of niet echt dood? Interview na interview werd gegeven, en acteur na acteur werd gedwongen om de hete brei heen te draaien.

Maar het heeft er alle schijn van dat we vanavond gaan zien of Jon Snow dan definitief het land der levenden heeft verruild voor eeuwige duisternis: want het langverwachte zesde seizoen van de fantasy-serie is dan eindelijk hier. Vooruitlopend daarop stuurde het Twitter-account van Game of Thrones al deze mysterieuze tweet de wereld in…

Een GIF’je met een zwaaiende Jon Snow, met daaronder “I’ll come back.” Is dat een aanwijzing? Betekent dit dat we Jon Snow vanavond alive and kicking weer op het beeldscherm te zien krijgen? Laten we het in ieder geval hopen! Game of Thrones zonder Jon Snow is namelijk maar nauwelijks Game of Thrones te noemen.

Maar wie weet, wie weet zijn we wel bijna een jaar lang gewoon voor het lapje gehouden. Dat is natuurlijk ook nog mogelijk…

De eerste aflevering van het zesde seizoen van Game of Thrones zal vannacht om 03:00u op het Nederlandse HBO-kanaal worden uitgezonden. Morgenavond om 20:30 volgt een tweede uitzending voor degenen die op een normale tijd willen slapen, gevolgd door een derde uitzending om 23:05 op HBO 3.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.