Hilarisch! Kanye West verloor een aantal raps doordat dochter North z’n iPhone door de plee spoelde

De man mag zich dan wel de stem van een generatie noemen, maar één lid van de volgende generatie doet tóch lekker wat ze vooral zelf wil.

Een toilet is voor veel kinderen toch een heel bijzonder voorwerp. Je drukt op een knopje, en vanuit het niets verschijnt een krachtige stroom water die alles wat in de pot ligt mee het riool in sleurt. Daar moet, zo redeneert menig peuter, uiteraard mee geëxperimenteerd worden. Broertjes van mij hebben het voor elkaar gekregen om kleding weg te spoelen, maar de ondeugende peuterdochter North West had kennelijk haar kleine handje weten te leggen op papa’s iPhone.

En in een onbewaakt ogenblik en met een luide plons verdween de mobiele telefoon van Kanye West in de diepe krochten van het Amerikaanse riool. Zo biechtte moeder Kim Kardashian op aan haar zus Khloe tijdens diens talkshow Kocktails with Khloe:

Kanye West verdient per dag wel min of meer ongeveer genoeg om twintig iPhones te kopen, maar met de ondeugende actie van North was iets nog veel ergers verdwenen: de demoversies van Kanye’s raps voor diens meest recente album The Life of Pablo. Ai ai ai:

With West looking on stoically, Kardashian went on to tell Legend and Teigen that their daughter, North, was inspired to flush the phone down the toilet.

“[The raps] couldn’t be retrieved,” Kardashian said. “We sent it to, like, four places.”

“No Apple Genius was genius enough,” West added.

Ineens was weken aan werk verdwenen, alleen maar vanwege een onbewaakt ogenblik waarin de kleine North ineens de vrijheid had iets stouts te doen. Oeps! Maar eerlijk is eerlijk: dit is stiekem wel een héél grappige oeps.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.