MOOI: Bejaarde vrouw ziet haar levenslange droom ein-de-lijk in vervulling gaan

Met dank aan de vriendelijkheid van een lokale dierentuin.

Tijdens reizen naar het Columbian Park Zoo, een dierentuin in Amerika, viel het medewerkers van een bejaardentehuis op dat één van de mensen die ze verzorgen, Mary, ontzettend veel interesse had in de dieren en de manier waarop medewerkers van de dierentuin voor hen zorgen.

Omdat ze bijzonder veel van Mary houden besloot het personeel om haar te verrassen. Ze namen contact op met de dierentuin en zorgden ervoor dat Mary zich één dag lang officieel dierenverzorgster mocht noemen.

Mary had niet alleen een fantastische dag, maar deed ook nog eens allerlei leuke, speciale dingen. Zo voedde ze onder meer een slang die naar de naam Blue luistert, een stekelvarken dat Polk heet, en een schildpad met de naam Shiloh.

En aan het eind van de dag kreeg Mary een pakketje van de dierentuin met daarin allerlei kadotjes én een dankbriefje.

Met dank aan haar eigen verzorgers én aan de medewerkers van de dierentuin leert Mary ons allemaal dus een bijzonder belangrijke les: je bent nooit te oud om je droom in vervulling te doen gaan. Geef dus nooit op.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.