Normaal gesproken redden ze honden, maar dan horen ze dat een andere lieve haarbal ook hulp nodig heeft

En dus komen ze in actie.

Onze vrienden van Hope for Paws staan erom bekend dat ze straathonden redden, goed verzorgen, en vervolgens laten adopteren door een liefhebbend gezin. Hun werk is ongelooflijk mooi én belangrijk.

Screen Shot 2016-04-30 at 15.22.15

Af en toe komen de Hope for Paws mensen — Eldad en Lisa — echter andere diersoorten tegen die ook hulp nodig hebben. Zoals onlangs, toen een arm… konijn vastzat en niemand had om hem te verzorgen.

Screen Shot 2016-04-30 at 15.22.49

Hope for Paws kreeg onlangs namelijk een telefoontje. Een dierenliefhebber liet weten dat een harig, vrolijk konijntje verdwaald door Los Angeles hopte. Jammer genoeg zijn konijnen zo klein dat ze per ongeluk in de meest vervelende omgeving terecht kunnen komen, en dat was hier ook zo. Daar komt nog eens bij dat konijnen extreem nerveus zijn, zeker als ze het gevoel hebben dat iemand op ze jaagt. En ja, dat is natuurlijk zo, ook als je ze probeert te redden. Zij beseffen dat niet en denken dat je op jacht bent om ze vervolgens lekker te roosteren en op te eten.

Screen Shot 2016-04-30 at 15.23.19

Gelukkig kwam alles uiteindelijk goed met Princes Rosabella. Ze kon gered worden en is nu op zoek naar een liefhebbend gezin dat graag voor haar wil zorgen.

Screen Shot 2016-04-30 at 15.24.12

Hier de video:


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.