Beveiliger die ISIS steunde en mensen een "prettige 9/11" wenste veroordeeld tot 5 jaar cel

Geen categorieapr 30 2016, 19:00
Zo doe je dat met dit soort radicale moslims.
Een ISIS-fanaat die zijn volgers op Twitter een "prettige 9/11" wenste en maar liefst 8.000 Tweets plaatste waarin hij zich op positieve wijze uitliet over de terroristische organisatie is in Groot-Brittannië veroordeeld tot 5 jaar cel. Mohammed Ameen gebruikte 42 Twitter-namen en 16 verschillende accounts om ISIS propaganda te verspreiden.
Vorige maand pleitte Ameen al schuldig wat betreft het aanmoedigen van terrorisme en het openlijk steunen van een terroristische organisatie.
Naast allerlei tweets waarin hij terroristen de hemel inprees tweette Ameen ook video's van ISIS, waaronder het propagandistische For The Sake of Allah.
De Daily Mail legt hij uit wat hij nog meer schreef:

One read: ‘£TheMagnificent19 May you all get accepted in the highest ranks and multiply your kind! £Happy 911’.

An image was posted of a statement which read: ‘When we descend on the streets of London, Paris and Washington the taste will be far bitterer, because not only will we spill your blood, but we will also demolish your statues, erase your history and, most painfully, convert your children who will go on to champion our name and curse their forefathers.’

Ameen tweeted a picture of Mohammed Emwazi – known as Jihadi John – in a black face mask holding out a knife. Another tweet read: ‘Your 7/7 is our 24/7’.

Het meest trieste hieraan is dat Groot-Brittannië er zelf voor heeft gezorgd dat dit soort mannetjes denken dat ze dit kunnen maken. Er lopen ongelooflijk veel radicale moslims rond in Londen, en dat komt doordat de oude mensen van Labour het 'geweldig' van zichzelf vonden dat ze de 'tolerantie' hadden om dat soort tuig te verwelkomen.
Goed gedaan jongens! Gefeliciteerd! En nu lopen er allerlei wannabe terroristen rond op jullie straten. Ge-wel-dig!
Maar goed, het lijkt erop dat de huidige Britse regering ook begrijpt dat het een serieus probleem heeft en daar iets aan probeert te doen. Beter laat dan nooit... maar het is nog maar zeer de vraag of het dit keer niet te laat is.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten