Ongelooflijk maar waar: 450 kg wegende vrouw weet maar liefst 80% van haar lichaamsvet te verliezen

Ze noemden haar de ‘halve ton moordenaar’, maar inmiddels is het enige wat nog dodelijk is aan deze vrouw haar killer body!

Het waren donkere tijden, toen de 450 kg wegende Mayra Rosales in 2008 voor de rechtbank moest verschijnen in verband met de dood van haar neefje. Naar verluidt zou ze met haar kolossale lichaam op hem zijn gaan liggen. Maanden aan planning gingen vooraf aan het gereedmaken van een rechtbank voor het kunnen horen van de vrouw.

Maar tijdens de zaak kwam de aap uit de mouw: Mayra beschermde haar zus Jamie, die haar bloedeigen kind had doodgeslagen. Ze kon de leugen niet meer volhouden, en werd uiteindelijk vrijgesproken. Jamie verdween achter de tralies. Mayra zat echter ineens opgescheept met de zorg over Jamie’s overgebleven kinderen. Hoe doe je dat als je het bed niet meer kunt uitkomen?

half-ton-killer-mayra-rosales-1

Ze besloot daarom tot een radicale verandering in haar leven: een strak afslankingsregime moest zorgen voor een fitter en mobieler bestaan, waardoor ze de kinderen de opvoeding kon geven die ze verdienden. En lukte dat? Reken maar!

Dit is Mayra vóór en na het afvallen:

Before-and-after-Photo

Eenvoudig was het niet, want de vrouw moest 11 verschillende operaties ondergaan, en er moesten kilo’s aan overtollige huid worden weggesneden. Maar het proces, dat ze in 2011 begon, is eindelijk afgerond.

Wereld van verschil, hmm? Mayra weegt nu nog maar 90kg, en voelt zich daar enorm veel lekkerder bij:

Mayra én haar man zijn dan ook enorm gelukkig met de tweede kans die ze gekregen hebben!

Weight-Loss

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.