‘Prince overleed aan AIDS’

Fans weten het zeker: zanger Prince is gestorven aan HIV/AIDS.

De bekende actrice en komiek Roseanne Barr heeft een bericht op Twitter geplaatst dat nogal wat heeft losgemaakt. Barr linkt namelijk naar een artikel waarin gesteld wordt dat de zanger Prince waarschijnlijk gestorven is aan AIDS.

https://twitter.com/therealroseanne/status/723223989313671168?ref_src=twsrc%5Etfw

Volgens de auteur van het stuk waar Barr naar linkt had Prince al jaren AIDS, maar had hij het geheim gehouden voor het publiek. Hij zou medicijnen hebben genomen en het daardoor tientallen jaren hebben volgehouden.

aids

Enkele weken geleden, beweert de auteur, besloot Prince om zijn medicijnen niet langer te nemen. Een andere website schrijft daarover dat Prince door een stel religieuze fanatiekelingen overtuigd werd dat hij op wonderbaarlijke wijze genezen was. Dit terwijl zijn dokters beter wisten.

Toen hij stopte met het innemen van zijn medicijnen zou Prince razendsnel ziek zijn geworden, waarbij hij ook meteen griep kreeg. Die ziekte kan gevaarlijk zijn als je andere serieuze problemen hebt waaronder, natuurlijk, AIDS.

Of dit waar is wordt vandaag of morgen ongetwijfeld duidelijk. Er wordt vandaag namelijk autopsie gepleegd op het lichaam van de zanger. Er zijn op dit moment twee gangbare theorieën. De eerste is dat hij een overdosis drugs had gebruikt, de tweede dus dat hij AIDS had. Het is belangrijk om op te merken dat Prince een bijzonder gelovige Jehova-getuige was, en dat die absoluut geen drugs gebruiken. Nou kan het natuurlijk zo zijn dat hij alsnog zwaar verslaafd was, dat soort dingen gebeuren nu eenmaal, maar het zou wel opmerkelijk zijn.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

  1. Viertel

    Het 5e artikel al binnen 1 dag over deze Prince. Stop er nu maar mee. Volstrekt overschat mannetje dat een beetje op zijn gitaar jengelde en nauwelijks kon zingen. Triest is wel dat hij volledig is uitgebuit door de commercie. Net als wijlen Michael Jackson. Al die kon tenminste nog dansen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.