Een moeder betrapt haar peuterdochter met make-up en nagellak op. Ze had haar echter dit te zeggen

make-upkind
Foto: Screenshot Mirella Betsworth / YouTube

Het is een moment dat vrijwel iedere moeder een keer overkomt: je dochter aantreffen met een veel te dikke laag make-up op het gezicht. Eén moeder beleefde dat moment wat jaren eerder dan ze wellicht gehoopt had…

“Wat is er mis met nagellak?” vraagt een peuter quasi-onschuldig aan haar moeder. Nou ja, in principe niks… maar of een 3-jarige nu met dit soort cosmetische artikelen in de weer moet? De schok van de moeder gaat echter nog verder, als blijkt dat ditzelfde meisje naast nagellak ook make-up op het giecheltje en lippenstift rondom de mond gesmeerd heeft.

Deze moeder zet zich dan schrap voor een vingerwijzing, maar wederom is haar peuterdochter haar te slim en te snel af. Kijk zelf maar

En dan te bedenken: dit meisje is met haar drie lentes nú al zo onverbeterlijk bijdehand. Hoe zal dat straks zijn als ze in de échte puberteit zit? Haar moeder kan maar alvast een flinke boekenkast vol zelfhulpboeken aanschaffen, want ze gaat hier haar handen vol aan hebben!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!