Gestoorde Saudische imam leert moslimmannen een lesje: “Zo moet je je vrouw slaan!”

Mocht je een moslim zijn en op zoek naar manieren om je vrouw tot pulp te slaan, zoek dan niet verder. Deze imam uit Saudi-Arabië zal je leren hoe je dat op een verantwoorde manier doet!

Lopend door een bos met een loszittende theedoek om z’n hoofd, lijkt imam Khaled al-Saqaby misschien niet direct op een ultra-orthodoxe gestoorde geestelijke die vindt dat mannen met enige regelmaat hun vrouwen moeten afranselen. Eerder misschien een hippie. Maar schijn bedriegt: deze ‘therapeut’ uit Saudi-Arabië houdt er een walgelijk ethos op na. Want al-Saqaby heeft één boodschap voor de kijker in een filmpje dat hij zelf op internet zette: sla je vrouw zo nu en dan in elkaar. Ze verdient het namelijk.

De zogenaamde geleerde moslim is wel zo humaan dat hij vindt dat je eerst met je vrouw moet praten. Daarna moet je haar ‘verlaten in bed’, en pas als dat niet werkt moet je haar slaan. Met een tandenstoker of een theedoek:

snapshot.jpg2

Of je de theedoek op je kop moet gebruiken, vertelt deze gruwelijke martelpromoter helaas niet. Wel meldt hij dat vrouwen ‘nu eenmaal’ voor veel problemen zorgen. Ze willen gelijkheid, en “dit is een groot probleem,” aldus de religieuze therapeut uit Saudi-Arabië. Andere vrouwen dagen kennelijk de hele dag hun man uit om ze eens een goed pak rammel te geven. Dus ja, dan moet je even goed je mouwen opstrepen en dat vrouwmens haar plaats leren kennen – en dat is aan het einde van je zweep.

Maar al-Saqaby heeft ook een zachte kant hoor! Daarom mag je geen scherpe voorwerpen gebruiken. De agressor moet daarnaast op z’n intenties letten. Je moet namelijk wel begripvol slaan:

snapshot

Wat een vooruitstrevende held is dit toch ook! Ahem. Gelukkig is Saudi-Arabië onze bondgenoot in het Midden-Oosten, en onze steun en toeverlaat in de strijd tegen ISIS. Met zulke lui aan je zijde zit je sowieso gebakken, toch?

Tja…

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

2 reacties

  1. Ni28

    Wat een verrijking voor de samenleving en dat hebben wij door onze democratie al die tijd moeten missen. Met de islamisering van Europa krijgen de mannen dit soort vrijetijdsbesteding bij. Toch behoorlijke verrijking voor onze maatschappij. Welkom in de middeleeuwen!

  2. Pimsch

    leer de vrouwen hoe ze hun man moeten slaan.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.