Hij staat klaar om naar gala te gaan met bloedmooie date. Maar eerst dit hartverwarmende bezoekje..

Alhoewel een gala met een prachtige vrouw een prachtig vooruitzicht is, vindt deze jongen dat hij eerst iets anders te doen heeft. Lief!

Uiteraard is het leven bedoeld om ervan te genieten. Maar zeker op de absolute hoogtepunten moeten we niet vergeten dat er ook anderen zijn die het moeilijk hebben, en onze hulp kunnen gebruiken. Deze jongen – die op het punt staat naar een gala te gaan – heeft daarom besloten om niet van z’n ongetwijfeld onvergetelijke nacht te gaan genieten, zonder in ieder geval z’n opa te hebben vereerd met een bezoekje:

De man is namelijk ernstig ziek en ligt eenzaam in een ziekenhuis. Deze bedachtzame jongen wilde hem tonen dat hij z’n grootvader nooit zal vergeten – ook als hij met iets heel moois bezig is, denkt hij nog altijd aan de oude man en de strijd die hij voert tegen z’n ziektes.

De actie valt duidelijk in de smaak. Niet alleen bij zijn grootvader, die hem snikkend in de armen valt, maar duidelijk ook bij z’n date. Die het er heet van krijgt:

date2

En was hopelijk een onvergetelijke avond, voor iedereen. Jongen, meisje… en grootvader! Afgaande op dit filmpje moet dat volgens mij wel gelukt zijn.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.