Hond zit vast in snikhete auto op parkeerplaats van Outlet Roermond. Dan komt de politie in actie

Geen categoriemei 12 2016, 12:07
Hoe dom kun je zijn, je hond achterlaten in een hete auto!
Iedere hondenbezitter weet dat je je hond nooit, maar dan ook nooit moet achterlaten in de auto als het buiten heet is. Nou ja... Iedere hondenbezitter? Helaas zijn er nog altijd idioten die alleen aan zichzelf denken, en hun hond gewoon in de auto laten zitten.
Screen Shot 2016-05-12 at 11.42.02
Zo ook de bestuurder van een auto met buitenlands kenteken op de parkeerplaats van Outlet Roermond. Lekker goedkoop merkartikelen shoppen voor een bodemprijs, en laat de hond maar stikken (letterlijk). De hond, een Franse bulldog, zat ook nog eens in een kleine bench.
Gelukkig kwam de politie van Roermond snel in actie. Eerst werd het kenteken van de auto drie keer omgeroepen in de outlet – misschien zou de bestuurder dan naar zijn auto komen om de hond te bevrijden. Maar als de bestuurder nog steeds niets van zich laat horen, besluit de politie om het zijraam van de auto in te tikken om de hond te bevrijden.
Het arme beestje hijgt helemaal van de hitte en heeft het doodsbenauwd... Bekijk de mooie bevrijdingsactie in deze video, die de politie zelf op hun Facebook plaatste:
[video width="426" height="240" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2016/05/mijnPRMD-Hond-uit-auto-gered-Politie-Roermond_1146111758788026.mp4"][/video]
Wat een helden, deze agenten. Hulde! Hopelijk zien veel mensen deze video. Een goede reminder voor hondenbezitters: laat je hond nooit zomaar achter in een auto. Ook met een raampje open, kan het al snel te warm worden! Je wilt toch het beste voor je hond? En niemand heeft er zin in dat zijn raam wordt ingeslagen door de politie. Voorkomen is beter dan genezen!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten