Moeder legt haar baby even naast een paard neer, maar dan gebeurt er dit

Een kleine baby en een enorm paard, kan dat wel goed gaan? Dit verhaal geeft het antwoord.

Stel, je neemt je baby mee naar een paardenstal, en hij begint opeens te huilen. Wat doe je dan? Het antwoord daarop wordt vandaag gegeven door de maker van onderstaande video. De oplossing is eigenlijk heel simpel: je hoeft helemaal niets te doen!

Daar kwam de eigenaar van Tracy, een Frans paard, laatst wel achter. Ze nam haar pasgeborene mee naar stal, toen ze op bezoek ging bij hij paard. Ze had kennelijk even ergens de handen vol aan, en zette haar kind in zijn maxi-cosi even op de grond voor haar paard neer.

Toen begon het: de kleine ging huilen, misschien wel door de aanblik van het toch enorme zwarte beest. Tracy wilde hem echter alles behalve kwaad doen, en haar moederinstinct snapte dat baby wel getroost kon worden. Voordat de echte moeder iets kon doen, had het dier al een oplossing gevonden.. Eentje die zeker het filmen waard was, en die de vrouw zeker niet wilde onderbreken.

Wat er precies gebeurde? Het slimme dier snapte het nut van de maxi-cosi, en greep de stang van het ding met haar mond. Vervolgens deed ze precies waar dat ding voor gebouwd is: heen en weer wiegen. Met een klein duwtje van haar snuit kreeg ze dit voor elkaar, en voilá: het kind hield spontaan op met huilen! Niet alleen de moeder had dit niet verwacht, de dreumes leek ook onder de indruk te zijn van de zorgzaamheid van het edele dier.

Deze bijzondere actie met eigen ogen zien? Dat kan hieronder meteen:

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.