OVER EN VOORBIJ: In de steek gelaten door zijn eigen team, valt Max Verstappen uit

Geen categoriemei 01 2016, 16:00
En hij reed op dat moment op de zesde plek.
Max Verstappens start was wat lastig, hij verloor een plek of twee, drie, maar daarna herstelde hij zich op grootse wijze. Na 33 ronden reed de talentvolle coureur op de zesde plek, wat natuurlijk een geweldige prestatie was, zeker ook omdat het hem uitzicht gaf op een plek in de top 5. Da's altijd lekker.
Helaas liep het allemaal net een beetje anders. Zijn team liet hem namelijk weer in de steek. Of, zoals deze Twitteraar het bewust verwoordt, gaf hem even een lesje in 'Italiaanse betrouwbaarheid.'
https://twitter.com/FWDijk/status/726759310978650113
Als Verstappen onderhand bij Red Bull reed, waar hij gewoon thuishoort, was hem dit ongetwijfeld niet overkomen. Maar ja, hij rijdt bij het B-team van het bedrijf, en dus moet hij het blijkbaar ook met B-techneuten doen; mensen die de motor maar nauwelijks aan de praat krijgen. Het is een godswonder dat hij al 13 punten verzameld heeft; als het aan zijn team lag waren dat er eerder nul geweest.
Het is te hopen dat Verstappen zijn team vandaag eens goed de les leest, en ze duidelijk maakt dat hij dit soort flauwekul niet accepteert. Hij eist het beste van zichzelf en moet ervan uit kunnen gaan dat zijn team met dezelfde mentaliteit werkt. Als er teamleden zijn die daar moeite mee hebben omdat ze hun vak niet verstaan of liever lui dan moe zijn moeten ze maar verkassen naar een ander team... of een andere carriere.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten