Qmusic dj Mattie Valk is terug: ‘Ik sta met mijn hart in mijn keel hier’

Het radio-duo Mattie & Wietze is weer compleet. Mattie Valk melde zich vanochtend vroeg weer in de studio.

Mattie heeft een bijzonder zware tijd achter de rug. Hij hoorde namelijk dat ‘zijn’ tweeling, niet van hem was. Zijn vriendin Kirsten was vreemdgegaan; een andere man had haar dus zwanger gemaakt.

De dj liet dat persoonlijke verhaal bekendmaken door collega Wietse, die ook uitlegde dat Mattie enige tijd niet terug zou komen op de radio omdat hij hier op een goede manier mee om wilde gaan.

Nou: Mattie is terug! Vanochtend heel vroeg schoof hij aan in de studio.

Mattie vond zijn terugkomst naar eigen zeggen spannend: ,,Ik sta met mijn hart in mijn keel hier”, begon Mattie zijn uitzending samen met co-host Wietze. ,,Ik heb natuurlijk geen oog dicht gedaan. Alsof je 10 jaar was en van een hoge duikplank moest springen, zo voel ik me nu.”

Maar, voegde hij daar aan toe, “ik heb er heel veel zin in.”

En dat was inderdaad meteen duidelijk. De twee heren functioneerden namelijk als vanouds. Ze zijn prima op elkaar ingespeeld en zorgen ervoor dat hun luisteraars een mooie show hebben om naar te luisteren.

Tijdens de show legde Mattie ook uit dat hij nog steeds iets van contact heeft met Kirsten. Niet heel veel, maar wel genoeg om te weten hoe het met de meisjes gaat; de meisjes waarvan hij dacht dat het zijn dochters waren.

“De details ken ik niet, maar het gaat goed met de tweeling. Ze hebben wat hobbels moeten doorstaan, maar het worden twee prachtige meiden.”

En dat is natuurlijk heel goed om te horen. Het is immers niet hun schuld dat hun moeder er een affaire op nahield en Mattie lange tijd voorloog over ‘zijn’ kinderen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.