Sylvie en Sabia liggen op ramkoers: Sabia wordt kandidaat in dansshow die Sylvie presenteert

De voormalige hartsvriendinnen die tegenwoordig aartsvijanden zijn konden binnenkort weleens samen live op tv te zien zijn.

Het Duitse Bild bericht namelijk dat waarschijnlijk een kandidaat wordt in de nieuwe Duitse dansshow Dance Dance Dance. De show, die in Nederland al toe is aan het tweede seizoen, is van Talpa en wordt nu dus geëxporteerd naar Duitsland.

En raad eens wie het programma daar vrijwel zeker gaat presenteren?

Juist, niemand minder dan Miss Sylvie, oftewel Sylvie Meis!

Hoewel dat ongetwijfeld leuke televisie wordt vraagt iedereen zich wel af of dat lang goed gaat. De twee kunnen elkaars bloed namelijk wel drinken. Niet zo gek natuurlijk als je bedenkt dat Sabia na Sylvie’s scheiding van Rafaël van der Vaart een relatie begon met de voetballer. Heel vreemd, maar op de één of andere manier kon Miss Sylvie dat absoluut niet waarderen.

Sindsdien werken de twee elkaar op elke mogelijke manier tegen, zowel voor als achter de schermen. Ze gunnen elkaar het licht in de ogen niet, en doen er alles aan om de aandacht, ten koste van de ander, op te eisen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

 1. Viertel

  Kijk die lekkere smoelwerkjes van de beide dametjes eens glimmen.
  Sylvie en Sabia in 1 artikel, wat wil een mens nog meer.
  Ja precies, een artikel van Kim Kut.
  Dan is deze dag helemaal perfect !
  https://www.youtube.com/watch?v=QYEC4TZsy-Y

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.