Sylvie Meis zwelgt in zelfmedelijden: ‘Ik heb ook recht op privacy!’

Je kunt niet én willen dat je overal gevolgd wordt door mannen met fotocamera’s én beweren dat je ‘recht op privacy’ hebt, Sylvie. Jij wil een bekende vrouw zijn, dan weet je dat het gebrek aan privacy erbij hoort. 

Als je daar niet tegen kunt moet je vroeg met pensioen gaan (God weet dat je het al lang niet meer voor het geld hoeft te doen) en lekker een anoniem leven opbouwen. 

Het was niet gemakkelijk om haar hoofd koel te houden tijdens de publicitaire storm die over haar heen kwam. Maar Sylvie heeft de afgelopen jaren ontdekt wat écht belangrijk voor haar is. Daarbij vormt haar zoon Damian de spil van haar bestaan. Ook hij werd voortdurend geconfronteerd met de roddels over zijn vader en moeder. “De grens was voor mij bereikt toen allerlei psychologen gingen analyseren hoe mijn zoon op bepaalde foto’s keek.” Of Sylvie de paparazzi helemaal zal kunnen ontlopen, valt te betwijfelen, maar ze claimt voortaan wél haar eigen privédomein.

Het is natuurlijk prima dat ze een eigen wereldje creëert, waarin ze de paparazzi niet toelaat, maar wat een onzin om met huilverhalen te komen over hoe roddeljournalisten je privacy niet respecteren. Natuurlijk doen ze dat niet. Dat hoort bij hun vak. En laten we wel wezen, als Sylvie aandacht wil omdat ze een nieuwe parfum presenteert of bh’s moet verkopen is ze de eerste die dezelfde roddeljournalisten wat foto’s en smakelijke quotes geeft.

Er kleven zeker nadelen aan het zijn van BN’er (of BE’eaan), maar Sylvie hoeft niet net te doen alsof ze een groot slachtoffer is van de paparazzi. Ze doet het al sinds haar tijd bij MTV/TMF (The Music Factory) voor twee dingen: roem en geld. Al het andere is bijzaak, en hoort bij de keuze die ze jaren geleden nog maakte, en die ze nu dagelijks herhaalt (kijk maar op haar Instagram).

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

  1. Viertel

    Ik word altijd erg blij van verhaaltjes over het anorexia-dwergvrouwtje Sylvie, met haar neptieten, nephaar en nepuitstraling. Nu nog een soortgelijk artikel over Sabia en Kim Kut en mijn dag kan helemaal niet meer stuk.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.