Taylor Swift deelt af en toe bikinifoto’s, en daar heeft ze een geniale reden voor

Beroemdheden in zwemoutfits zijn niets nieuws, maar Taylor Swift pakt het op een originele manier aan.

Sterren als Kim Kardashian hebben er wel pap van gegeten: het plaatsen van foto’s in uitdagende poses of onthullende kleding, om zo nog meer aandacht op zich te vestigen. Taylor Swift doet dit nu ook af en toe, maar om een heel andere reden dan Kim.

De Kardashians houden namelijk wel van een beetje extra aandacht, maar Taylor wil soms ook gewoon eens ‘normaal’ kunnen zijn, zonder dat de halve wereld meekijkt. Interessant genoeg doet ze dat door juist foto’s van zichzelf te plaatsen op Instagram. Verwarrend? Er zit wel degelijk logica achter, zoals ze zelf onthulde.

Foto’s van beroemdheden in bikini doen het altijd goed, waar Taylor wel achter kwam toen ze dacht rustig van een strandvakantie te kunnen genieten. Haar beveiliging meldde dat wat paparazzilastpakken met een enorme lens foto’s van haar probeerden te maken. Je kunt het ze moeilijk kwaad nemen: dit soort foto’s kunnen tienduizenden euro’s opleveren!

Dat wist de zangeres ook, waardoor ze besloot om de bespieders eens goed terug te pakken:

Mijn beveiliging zag dat ze een enorme lens hadden, waarna we teruggingen naar het strand en beseften van oké, ze hebben foto’s van ons in bikini.

Ik wilde niet dat ze 100.000 dollar ofzo zouden krijgen voor zo’n bikinifoto. Dus wij waren van “Nou, laten we op de boeg van de boot gaan staan. Wij maken betere bikinifoto’s zodat zij er geen geld meer mee verdienen!”

Dat leidde uiteindelijk tot deze foto, die ze gratis en voor niets via Instagram verspreidde:

Swift_2
Foto: Instagram / taylorswift

Take that, paparazzi! Nieuws maken is leuk, maar het respecteren van andermans privacy kan soms ook echt geen kwaad. Op deze manier pakt Taylor ze in ieder geval goed terug: zij hebben de reis voor niets gemaakt, en de zangeres kan van háár reis genieten.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.