TRUMP WINT: asociale miljardair wordt officiële Republikeinse presidentskandidaat

De nieuwe leider van de conservatieve Republikeinse Partij in Amerika is een vulgaire, asociale, liegende progressieveling.

Het is dieptriest, maar Donald Trump heeft vannacht Ted Cruz verslagen in Indiana. Hoewel de peilingen lange tijd aangaven dat het spannend zou worden bleek dat uiteindelijk niet het geval te zijn: Trump won met gemak.

Ergens is dat gek. Normaal gesproken was Cruz namelijk in het voordeel in Indiana. De kiezers waren hem, niet Trump, op het lijf geschreven.

De voornaamste reden dat hij verloor is simpel: vooraf verklaarden de media massaal dat het feitelijk al over en voorbij was en dat Trump de officiële presidentskandidaat zou worden van de Republikeinse Partij. Met name Fox News hamerde er keer op keer op dat het eigenlijk al afgelopen was en dat Trump het sowieso zou winnen. In die gevallen doen kiezers altijd hetzelfde: ze stemmen dan altijd op de man die als ‘winnaar’ gezien wordt.

En dat is verschrikkelijk voor alle mensen die het conservatisme een warm hart toedragen. Donald Trump heeft zijn hele leven lang Democraten gesteund. Hij is alleen rechts op het onderwerp immigratie, voor de rest is hij het in alles eens met Hillary Clinton. Vreselijk, maar vervolgens combineert hij dat progressivisme ook nog eens met pathologische leugenachtigheid, ongelooflijke vulgariteit, en een simplisme waar iemand met Down nog van schrikt.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

49 reacties

 1. Geah

  Mag ik de heer Trump van harte feliciteren voor zijn nominatie in de presidentsrace…Mogen we hopen dat hij daarna samen met Poetin een vuist kan maken naar de EU….wat mij betreft wordt Poetin de Europese leider….

  1. ceteris paribus

   Geah hoopt dat Putin onze dictator wordt.

   Weg met ons!

   1. The Oracle

    Nee, nee nee dropveter
    weg met ons !!!!!!!
    Daar heb je jouw vrienden al voor ,
    135 landverraders en NSBers in onze meest geweldige regering
    sinds Adolf !
    dus laat trump maar komen hoor,
    Na Hitlery sigaartje Clinton !!
    wij hebben IS , ISIS opgericht , bewapend en gesponsord !!
    en hadden Osama Bin laden bij de CIA werken !
    9/11 = 15 mensen uit Saoedi – Arabie en dan WAR OF TERROR , IRAK binnenvallen ??
    vanwege ????? nog geen rotje gevonden !!
    en een islam-dobber negert, die al 4 jaar probeert een schuurdeur te raken in het Midden oosten ??

    mag nu trump de hand gaan schudden van oom Vladimir !!
    Komt het misschien ooit nog goed !!
    doe Livenstro de groeten
    whahahaha

    The great oracle

    1. ceteris paribus

     Hebben ze je weer op proefverlof gestuurd, Oracle?

     1. The Oracle

      uitstekende reactie, en ookweer hele goede argumenten !
      vergeet niet je tabletje in te nemen straks
      als ze je dwangbuis weer aandoen

      whahaha geniaal

   2. Geah

    Met jullie denkbeelden en handelen is het inderdaad “Weg met ons”….Ik ga me niet kromwerken om het Islamitische fascisme verder te voeden via de EU…..

 2. Ni28

  Ik proef hier vooral een teleurstelling maar de Amerikanen weten waarschijnlijk beter wie zij moeten kiezen. Zij willen kennelijk verandering. Die enge conservatieve christen Cruz zou die zeker niet brengen. Nu afwachten of Trump nu zijn tactiek aanpast of niet. In ieder geval komt met Trump, mocht hij het worden, een nieuwe blad in de Amerikaanse historie. En wat doen de Opper Republikeinen nu hij de enige kandidaat is? Hij kan natuurlijk nog altijd vermoord worden. Het zou niet de eerste keer zijn.

 3. Svetlana

  Ik heb een paar dagen geleden UFO’s rond mijn woning zien rondvliegen. Dit zijn de boodschappers van de NWO waar wij ons binnenkort in zullen bevinden. Deze UFO’s komen uiteindelijk de wereld overnemen en zijn nu de boodschappers die het nieuws verkondigen. Wij leven in pikzwarte tijden! De Nieuwe wereldorde is een feit waar de duivelspact (de VS en Israel, en de Rothchilds) de wereld zullen regeren. Trump gaat de verkiezingen winnen precies zoals profeten als Mohammed hebben voorspeld en zal met zijn mede nationalisten, Wilders en Le Pen de Nieuwe wereldorde regeren.

  1. Geah

   Fantastisch, fantastisch…..dat is voor jullie een goede reden om ons land te verlaten….Eindelijk weer onze eigen Nederland, en de nep-Nederlanders eruit 😉 :PD 😉

 4. ceteris paribus

  Trump is de gedroomde tegenkandidaat voor Hillary. Hij zal de Democraten een landslide overwinning bezorgen zodat eindelijk de hervormingen kunnen worden doorgevoerd waartoe Obama vanwege een Republikeinse meerderheid in de Senaat niet toe in staat was. Ook het Hooggerechtshof kan nu eindelijk een progressieve meerderheid krijgen.

  Een zeer gunstige ontwikkeling.

 5. Viertel

  Snap dat de druiven zuur zijn voor DDS-redacteur, die altijd Ted Cruz op het schild heeft geheven. En nu tot zijn afgrijzen moet zien dat zijn idool de handdoek in de ring gooit. Tja, Michael, Cruz is nooit een vechter geweest, meer een watje zogezegd.

  Nee, dan Donald Trump. Tegen alle demonisering in wint hij gewoon staat na staat. De DDS-trollen Beukmans en CP plus de driekoppige redactie van dit blog kunnen zich collectief gaan afvragen waarom zij bijna een jaar op het verkeerde paard hebben gewed. En zich gaan schamen voor alle vuil en shit die zij hier over Trump hebben uitgestort.

  1. ceteris paribus

   Beste Viertel,

   Ik ben er altijd vanuit gegaan dat Trump de meeste genomineerden voor de GOP zou binnenhalen. Sloot echter niet een contested convention uit en volgens mij is dat nog steeds het geval.

   Ik denk inderdaad dat Trump geen schijn van kans maakt tegen Clinton. Daarin word ik gesteund door alle peilingen. Wie hier op een verkeerd paard werd blijft dus duister.

   1. RobertMarsman

    Volgens alle polls zeg je? over welke polls heb je het dan? Het ligt er maar aan welke poll je neemt toch want volgens Rasmussen ligt Trump namelijk al voor op HiLAIRy.

    http://www.rasmussenreports.com/public_content/politics/elections/election_2016/trump_41_clinton_39

    Die HilLAIRy heeft geen schijn van kans tegen de Trumpster en met haar zal het vergaan zoals die vreselijke Ted Cruz. Die wordt getrumped.

    1. ceteris paribus

     Die Rasmussen peiling viel merkwaardig uit de toon, alle andere peilingen geven een duidelijke voorsprong voor Clinton.

     De campagne van de Democraten tegen Trump is echter nog niet begonnen. Trump is met zijn onbeheerste gedrag, corrupte en schandaleuze verleden en zijn beledigende toon jegens vrouwen en Latino’s een sitting duck.

     1. RobertMarsman

      Nee hoor. Je hoeft geen intellectueel te zijn om gewoon in te zien dat Hillary geen schijn van kans heeft. Trump is zo ontzettend populair die breekt alle records. Ik weet niet wat Kasich van plan is maar als hij slim is en de eer aan zichzelf houdt stapt hij nu ook gewoon uit de race, want wat doet die man eigenlijk nog in de race? Die heeft nog steeds minder gedelegeerden als Rubio terwijl die al meer dan een maand uit de race is. Het is eigenlijk een zielige vertoning. En ook al stapt hij niet uit de race ik zie hem in ieder geval geen enkele staat winnen die nog komen. Trump gaat dan ook winnen met een recordaantal aan gedelegeerden. Die kan zomaar eens op een kleine 1500 gedelegeerden uitkomen. Dan heeft die er bijna 1000 meer dan Ted Cruz. Dan ben jje gewoon letterlijk ingemaakt.

      Wat Trump doet is ongekend in de Amerikaanse geschiedenis. Hij breekt alle records. Als hij ergens een toespraak houdt dan staan daar soms meer dan 50.000 mensen wat ongekend is en nog nooit vertoond. Trump is populairder dan Reagan ooit is geweest. Die populairder dan Obama 8 jaar geleden was.

      Je moet wel blind zijn wil je niet inzien dat Trump gewoon de nieuwe President van Amerika gaat worden en dat Clinton gewoon geen schijn van kans heeft tegen Donald Trump. Je kan het gewoon zien namelijk. Het wordt een makkie voor hem. Als hij het niet wordt dan eet ik mijn schoenen op. Ik weet 100% zeker dat Trump in november gaat winnen want je kan het gewoon zien. En je hoeft geen intellectueel te zijn om dat te realiseren.

     2. ceteris paribus

      Als de populariteit van Trump zo evident is als Robert Marsman beweert, rijst wel de vraag waarom dat niet duidelijk uit de peilingen blijkt.

      Misschien ben ik niet intellectueel genoeg.

   2. Houtlijm

    Ceteris, zoals gewoonlijk lieg je weer of het gedrukt staat. Vorig jaar bij het begin van de voorverkiezingen schreeuwde je om de haverklap dat die ‘clown’ Trump geen enkele kans zou maken om presidentskandidaat te worden.

    Maar ach, blaten en janken is ook het enige wat je kunt.

    1. ceteris paribus

     Vorig jaar, Houtlijm, was de algemene verwachting dat Trump het niet tot genomineerde zou schoppen. Ik geloof niet dat ik ooit voorspeld heb dat hij het nooit kon worden (ik zie het citaat graag tegemoet) maar ik hield het niet voor eeg waarschijnlijk.
     Ik heb hier de afgelopen maanden steeds volgehouden dat Trump wellicht de meeste genomineerden zou binnenslepen maar we moeten afwachten of hij een contested convention overleeft. Die kans is na Indiana groot geworden.
     Wat ik volhoud is dat hij geen kans maakt president te worden, maar dat ben je wellicht met me eens.

    2. Vigo

     Ja dat is die glibberige paling in een emmer met snot plotsklaps vergeten Houtlijm….
     En neem maar van mij aan dat wanneer Trump president wordt na die vieze vetvlek Hellary verslagen te hebben, je ook kan fluiten naar je kistje wijn.

     1. ceteris paribus

      Vigo heeft wellicht een citaat die zijn beschuldiging onderbouwt?

     2. Vigo

      Om citaten van jou te zoeken van vorig jaar moet men minstens 5 verschillende aliassen doorspitten paardepis, boereslim zoals je bent weet je dit heel goed op dit blog met beperkingen wat dit betreft.

     3. ceteris paribus

      Ach, lukt het niet vigo?

      Het was dus een slag in de lucht. Geeft niet, dat moslimrein Nederland komt er ook niet.

 6. RobertMarsman

  Wat een ontzettend dom stuk zeg van de hand van Van Der Galien. Het zou ook niet aan Cruz zelf hebben gelegen dat hij is ingemaakt. Het gezicht van Van Der Galien zou inmiddels wel op onweer staan of niet. Jammer he dat je uitgerekend dit slechte nieuws moet brengen of niet? En om je even te herinneren de media heeft niets anders gedaan dan Trump demoniseren en hem weg te zetten als de nieuwe Hitler maar het heeft niets uitgehaald als alleen dat ze miljoenen over de balk hebben gesmeten om het volk voor te liegen en te misleiden. Maar het volk is minder dom als dat ze dachten.

  Iedereen zeurt wel over Trump maar ondertussen breekt hij alle records en is zijn populariteit enorm en stijgt met de dag. De Trumpster is nog populairder als Reagan ooit is geweest, en het Presidentschap kan hem eigenlijk niet ontgaan want die secreet van een HilLAIRy heeft geen schijn van kans tegen The DON. Ik zou je gezichtje wel eens willen zien als je in november her nieuws moet brengen dat Trump de nieuwe President van Amerika is.

 7. Ni28

  Trump kan waarschijnlijk Poetin beter bespelen dan Obama of Clinton. Dat kan belangrijk zijn. En verder is het afwachten hoe het afloopt. Als de Amerikanen aan veranderingen toe zijn wordt het Trump, met Clinton wordt het doorsukkelen. Dat velen in het land hun positie niet meer zeker zijn is een feit en ook voor de EU wordt het tijd om eigen broek op te houden en niet altijd rekenen op de Amerikanen die voor elke probleem moeten opdraaien. Het worden zeker andere tijden met Trump.

 8. ceteris paribus

  Het grootste risico is dat Trump voor de convention nog zo’n dramatische misser begaat dat de leiding van de GOP gedwongen en gelegitimeerd wordt om deze clown van de nominatie af te houden.
  De man is een ongeleid projectiel en daarom is werkelijk alles mogelijk.

 9. poldi

  De media en Wallstreet hebben alleen al 8 miljoen dollars uitgegeven om Trump te stoppen en het is ze niet gelukt met hun smerige trucs.
  Het lukt de nl media wo Michael Van Der Galien ook niet om Trump steeds als dom te verkopen zelfs de Telegraaf niet.
  De corrupte Clintonclan die gesteund word door Wallstreet krijgen in november een grote nederlaag te slikken, let maar op!

  Je ziet het in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk en de VS: het volk is de huidige politieke elite zat.
  Laten we hopen op een frisse wind in al deze landen, maar vooral in Nederland.

  1. ceteris paribus

   Ja, poldi, onze nationale Trump, met vergelijkbare marmot op zijn hoofd, staat ook gunstig in de peilingen.
   Gelukkig komt de Nederlander in het stemhokje altijd weer bij zinnen.

 10. Houtlijm

  Alles verloopt volgens plan.

  1. ceteris paribus

   Zo is het, Houtlijm. Een gunstige ontwikkeling.

   1. Houtlijm

    Wat fijn dat we het zo roerend eens zijn Ceteris. Zie je wel, het is helemaal niet moeilijk om een beetje modern en ontvankelijk te denken: als je maar wilt!

    1. ceteris paribus

     Zo is het, beste kerel.

 11. poldi

  Het word dus Clinton plus media tegen Trump want de meeste media steunen Hillary Clinton en zullen haar opkrikken en Trump naar demoniseren.
  Dit laat goed zien hoe de journalisten en z.g experts (bv @CP) ernaast zaten en het totaal fout hadden. Die gaven Trump geen kans toen hij een aantal maanden geleden begon.
  Kennelijk begrijpen ze de “stemming” niet onder de mensen net zoals in Nederland waar de media tegenwoordig ook dezelfde agenda heeft als de politieke elite. (zoals b.v pro-EU, pro-immigratie en anti-Wilders).

 12. nick

  Wij hier in Europa kijken er van op maar de Amerikanen weten beter wat wel of niet goed voor ze is en hebben dus een andere mening.
  Duidelijk is dat de mensen steeds meer de machtselites doorzien en genoeg hebben van de huidige politieke poppetjes. Daarom dus Trump die werkelijk overal tegenaan schopt en terecht overigens.
  Clinton is het werkelijke gevaar, zelfs voor de rest van de wereld. Men hoopt dat zij de eerste vrouwelijke president zal worden en een vrouwelijke president zou idd een goed ding zijn ware het niet dat Clinton een verraderlijke en gevaarlijke puppet is. ( Net als de grootste faal president Obama, even verradelijke en gevaarlijk maar feitelijk is Clinton nog erger)

  Daarom ben ik ook tevreden met deze wondelijke kandidaat Trump en hoop dat hij met zijn onafhankelijke positie deze toch wel merkwaardige Amerikaanse verkiezingen zal gaan winnen.
  Ik geef toe dat hij een wat vreemde president van dat grote land zal zijn maar vermoed ook dat hij wel eens de redder van dat land en de wereldvrede zou kunnen zijn.
  In ieder geval zal hij een totaal andere benadering naar Poetin hebben en alleen dat al is winst!
  Verfrissend en hoopvol, dat is mijn mening en zijn grote mond en onzinnige uitspraken intresseren me niet, het is de grote lijn waar men op moet letten!

 13. Bromsnor

  Het word nu Hillary+ de politieke elite+ de meeste grote media VS de anti establishment kandidaat Trump

  En wat een zure gezichten bij de media die Trump haten en hem dagelijks demoniseren.

  Net als bij de overwinning van Pim Fortuyn toentertijd zag je ook van die zure gezichten bij de media.

  Volgens de laatste peiling doet Trump het goed tegen Hillary.

  Trump 41%, Clinton 39%
  http://www.rasmussenreports.com/public_content/politics/elections/election_2016/trump_41_clinton_39

  1. ceteris paribus

   Ook Bromsnor klampt zich vast aan de enige peiling die om onverklaarbare redenen Trump een voorsprong geeft.

   We gaan het de komende tijd volgen. De Democratische campagneleiders hebben een leuke kluif aan de corrupte, onbeheerste, vrouwenhatende en onervaren Trump.

 14. Bromsnor

  Hieronder een video van een (zwarte) werkneemster van Trump die over de Trump familie spreekt.

  Ze zegt dat het schandalig hoe Trump word neergezet in de media en dat het leugens zijn.

  De video is het kijken waard.

  Lynne Patton “The Trump Family That I Know” – A Black Female Trump Executive Speaks
  https://www.youtube.com/watch?v=lxaKUo5naoY&feature=youtu.be

 15. Bromsnor

  “Ergens is dat gek. Normaal gesproken was Cruz namelijk in het voordeel in Indiana.”

  Nee, dat is niet gek.

  Cruz is tijdens de verkiezingen steeds meer de kandidaat van het establishment geworden die zich omringde met Bush medewerkers en de steun kreeg van het establishment met de bedoeling Trump te stoppen. Daarbij heeft Cruz totaal geen uitstraling.

  Cruz had veel beter ,dit keer, niet mee moeten doen en nog 4 jaar of langer moeten wachten om mee te doen.

  Trump is de beste kandidaat dit het tegen Hillary kan opnemen. Trump is een vechter en dat is precies nodig om Hillary en haar vriendjes in de media te verslaan.

  Trump heeft ook “crossover appeal”. Dat is ook nodig om te winnen.

  http://www.drudgereport.com/

  1. ceteris paribus

   Bromsnor leest uitsluitend bronnen die overeenstemmen met zijn eigen wereldbeeld:

   Wikipedia: “In 2015 and 2016, Drudge established himself firmly in support of Donald Trump’s presidential campaign, repeatedly featuring pro-Trump headlines.[68] According to Politico, “Ted Cruz accused the Drudge Report of transforming into “an attack site” for Republican front-runner Donald Trump’s campaign in the past month, telling a conservative radio host this week that Drudge just promotes “whatever the Trump campaign is pushing that day.’ A POLITICO analysis of more than 300 Drudge banners this year reveals that Cruz has a strong argument: Matt Drudge’s conservative aggregation site has largely pushed banner pieces publicizing Trump favorably and in recent days either criticizing or deriding Cruz, a stark shift from 2015, when he appeared to be ambivalent toward the billionaire businessman.” [69]

   Tja, zo kun je jezelf gemakkelijk geruststellen.

   1. Bromsnor

    @CP

    Het is zuur voor je dat Trump heeft gewonnen. Net als al die zure gezichten bij de media die de afgelopen maanden niets andere hebben gedaan dan Trump demoniseren.

    Volgens de laatste peiling staat Trump er goed voor tegen Hillary.

    Trump 41%, Clinton 39%
    http://www.rasmussenreports.com/public_content/politics/elections/election_2016/trump_41_clinton_39

    1. Beukman

     @Brom
     Hier zes verschillende polls. Eén daarvan geeft Trump een voorsprong.
     Ook toevallig dat je uitgerekend die poll noemt!

     http://www.realclearpolitics.com/epolls/2016/president/us/general_election_trump_vs_clinton-5491.html

     1. Wouters

      6 verschillende polls? scroll maar eens naar beneden. Het totaalplaatje wordt wel redelijk duidelijk, me dunkt.

     2. ceteris paribus

      Overigens Beukman, is de populariteit van Clionton wel dalende. Ik verklaar dat uit het feit dat ze nog steeds de horzel Bernie niet van zich af heeft weten te schudden. Die man heeft nul kansen maar slaagt er wel in Clinton te beschadigen.

     3. Beukman

      @Wouters
      Ah juist.
      Maar let op: de meesten zitten er een paar keer in, maar over verschillende periodes.

     4. Beukman

      @CP
      Ik ben ook niet zo optimistisch als jij dat Clinton gaat winnen. Trump is een gevaarlijke en onberekenbare volksmenner. Hou zou de eerste niet zijn die de massa’s achter zich krijgt met zijn redeloze geklets.

 16. Niek

  Eindelijk een eerlijke, recht voor zijn raap politicus, met prijs God, geen politieke achtergrond!!! Bewijs dat het goed zit: o.a. de leugenachtige demonistatie (net als bij Wilders) die zich nu al inzet in de USA en in Europa, met NL ‘wijsneusjes’ natuurlijk weer voorop. Zelfs hier door de hoofdredacteur (heeft zijn hoofd dus ook al verloren) en zijn zgn ‘journalisten’.
  GO GO Trump, triumph and kick out all illegal scum!

 17. Niek

  Prachtig, sloop de linkse arrogante lügenmedia en rechtse hypocrieten:

  http://tptv.nl/2016/03/17/donald-trump-sloopkogel-van-linkse-media-en-rechtse-hypocrisie/

 18. Viertel

  Alle politieke partijen in NL zijn ongelukkig met nominatie van Donald Trump. Uitgezonderd (3x raden) de PVV. Zelf redelijk conservatieve partijen als CDA en VVD laten weer hun ware aard zien en steken hun afkeer voor Trump niet onder stoelen of banken. En die laffe SGP-er duikt weer eens weg, zoals hij wel vaker doet.
  http://www.ad.nl/ad/nl/30561/Geert-Wilders/article/detail/4294756/2016/05/04/Wilders-gaat-zelf-naar-benoeming-Trump-kijken.dhtml

 19. Bes Tolen

  Trump is miljardair. Obama de zoon van een miljardair in Kenia. Hij kreeg de Nobelprijs voor de vrede terwijl nog geen enkel feit hiertoe aanleiding had gegeven. Sinds de regering Clinton, een regering van oligarchen met als belangrijkste vooruitgeschoven bestanddeel een fors aantal ministers van Goldman Sachs, is sprake van een zeer agressieve Amerikaanse buitenlandse politiek. In de regering Obama is de minister van financiën, Geithner, ook afkomstig van Goldman Sachs net als de adviseurs van Obama. Evenals indertijd Clinton is Obama er voor de mooie praatjes. Overigens is Hillary Clinton gevreesd als agressieve, kortzichtige onbezonnen fanaat. Dat kan het definitieve einde van Europa inhouden. De steun van lieden als Merkel en van de EU en NATO is er al. Het kan met gemak rampzaliger worden dan de Tweede Wereldoorlog. Merkel is belangrijk lid geweest van DDR organisaties en dat tekent haar. Onduidelijk is hoe en waarom ze in de CDU is en wordt vertrouwd.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.