Madonna heeft lak aan alle normen en verschijnt met blote kont op een gala

Geen categoriemei 03 2016, 19:00
Het Met Gala 2016 had een heel bijzonder gekleedde gast: popkoningin Madonna voelt zich niet te oud voor een stukje provocerend bloot.
In New York vond gisteren het Met Gala 2016 plaats: tal van beroemdheden gaven een acte de presence om geld in te zamelen voor het eveneens in de Big Apple gelegen Metropolitan Museum of Art, waar een groot deel van de modegeschiedenis van de wereld ligt opgeslagen. Alle actrices, zangeressen en mode-iconen kregen één opdracht mee: de dresscode was 'Manus x Machina: Fashion In An Age Of Technology'. Dus basically: verkleed je als een robot uit de toekomst.
Maar geen koekblikken op de rode loper van Met, want beroemdheden willen toch vooral sexy zijn. En die drang is niet aan leeftijd gebonden, zo bewees zangeres Madonna (57 lentes jong) wel. De zangeres verscheen in een metaal-achtige glitterjurk, maar liet bepaalde delen open: zo werd de hele wereld een blik op de nog strak in vorm zijnde billen van de queen of pop gegund. Op social media pronkte Madonna nog eens extra met haar gevormde achterkant:
https://twitter.com/Madonna/status/727437283662639104
Maar niet alleen haar klederdracht deed Madonna jaren jonger lijken; ook haar dance moves laten zien dat de metaalmoeheid nog niet heeft toegeslagen:
https://www.instagram.com/p/BE8JE45GEYg/
En voor wie dacht dat Madonna zich allicht schaamt voor haar minimalistische en futuristische klederdracht: mispoes. Voor alle mensen die de zangeres bekritiseren heeft ze dan ook maar één boodschap:
https://twitter.com/Madonna/status/727429585168687104
Die zit!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten