Sylvie Meis en Hunkemöller gaan uit elkaar: het was prachtig en sexy, maar nu is het voorbij

Sylvie Meis en Hunkemöller gaan uit elkaar: het was prachtig en sexy, maar nu is het voorbij

Sylvie Meis verscheen geregeld in pikante lingerie op de foto, om de collecties van Hunkemöller aan te prijzen, maar daar komt nu een einde aan.

Snif. Het einde van een tijdperk. Sylvie Meis en Hunkemöller zetten een streep onder hun jarenlange samenwerking. De lingerieboer en het lingeriemodel gaan niet meer samen optrekken, want Sylvie Meis vindt het tijd om zich te focussen op haar eigen bedrijf: Meis Unterprise. Ze zegt Hunkemöller dus voorgoed gedag:

Sylvie Meis stopt na vijf jaar met haar modellenwerk voor het bekende lingeriemerk Hunkemöller. Dat heeft La Meis maandag bekend gemaakt tijdens een perspresentatie in Hamburg. De Sylvie Swimwear Collectie is haar laatste lijn.

De strakke blondine laat in een verklaring weten dat ze 'spannende jaren' met Hunkemöller heeft beleefd, met grote collecties en campagnes.

Zoals we zéker in dit geval kunnen zeggen: gelukkig hebben we de foto's nog! Want modellencarrières bij ondergoedfabrikanten vandaan, maar de producten van pikante photoshoots zullen altijd blijven bestaan! Zijn jullie klaar voor een kleine greatest hits van Sylvie?

https://www.instagram.com/p/BDNQPCLgZKo/

https://www.instagram.com/p/BBpP_pOgZGQ/

https://www.instagram.com/p/BAIFlFLAZHt/

https://www.instagram.com/p/BE7-ooWAZLl/?hl=nl

https://www.instagram.com/p/BE5NFs7gZET/?hl=nl

Met een beetje geluk gaat Sylvie zich bij haar eigen bedrijf ook toeleggen op het modelleren van haar eigen lingerie en bikini's. Wij kijken in ieder geval reikhalzend uit naar de eventuele kiekjes die op het internet zullen arriveren!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties