Sylvie Meis en Hunkemöller gaan uit elkaar: het was prachtig en sexy, maar nu is het voorbij

Geen categoriemei 03 2016, 17:00
Sylvie Meis verscheen geregeld in pikante lingerie op de foto, om de collecties van Hunkemöller aan te prijzen, maar daar komt nu een einde aan.
Snif. Het einde van een tijdperk. Sylvie Meis en Hunkemöller zetten een streep onder hun jarenlange samenwerking. De lingerieboer en het lingeriemodel gaan niet meer samen optrekken, want Sylvie Meis vindt het tijd om zich te focussen op haar eigen bedrijf: Meis Unterprise. Ze zegt Hunkemöller dus voorgoed gedag:

Sylvie Meis stopt na vijf jaar met haar modellenwerk voor het bekende lingeriemerk Hunkemöller. Dat heeft La Meis maandag bekend gemaakt tijdens een perspresentatie in Hamburg. De Sylvie Swimwear Collectie is haar laatste lijn.

De strakke blondine laat in een verklaring weten dat ze 'spannende jaren' met Hunkemöller heeft beleefd, met grote collecties en campagnes.

Zoals we zéker in dit geval kunnen zeggen: gelukkig hebben we de foto's nog! Want modellencarrières bij ondergoedfabrikanten vandaan, maar de producten van pikante photoshoots zullen altijd blijven bestaan! Zijn jullie klaar voor een kleine greatest hits van Sylvie?
https://www.instagram.com/p/BDNQPCLgZKo/
https://www.instagram.com/p/BBpP_pOgZGQ/
https://www.instagram.com/p/BAIFlFLAZHt/
https://www.instagram.com/p/BE7-ooWAZLl/?hl=nl
https://www.instagram.com/p/BE5NFs7gZET/?hl=nl
Met een beetje geluk gaat Sylvie zich bij haar eigen bedrijf ook toeleggen op het modelleren van haar eigen lingerie en bikini's. Wij kijken in ieder geval reikhalzend uit naar de eventuele kiekjes die op het internet zullen arriveren!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten