TRUMP WINT: asociale miljardair wordt officiële Republikeinse presidentskandidaat

Geen categoriemei 04 2016, 8:00
De nieuwe leider van de conservatieve Republikeinse Partij in Amerika is een vulgaire, asociale, liegende progressieveling.
Het is dieptriest, maar Donald Trump heeft vannacht Ted Cruz verslagen in Indiana. Hoewel de peilingen lange tijd aangaven dat het spannend zou worden bleek dat uiteindelijk niet het geval te zijn: Trump won met gemak.
Ergens is dat gek. Normaal gesproken was Cruz namelijk in het voordeel in Indiana. De kiezers waren hem, niet Trump, op het lijf geschreven.
De voornaamste reden dat hij verloor is simpel: vooraf verklaarden de media massaal dat het feitelijk al over en voorbij was en dat Trump de officiële presidentskandidaat zou worden van de Republikeinse Partij. Met name Fox News hamerde er keer op keer op dat het eigenlijk al afgelopen was en dat Trump het sowieso zou winnen. In die gevallen doen kiezers altijd hetzelfde: ze stemmen dan altijd op de man die als 'winnaar' gezien wordt.
En dat is verschrikkelijk voor alle mensen die het conservatisme een warm hart toedragen. Donald Trump heeft zijn hele leven lang Democraten gesteund. Hij is alleen rechts op het onderwerp immigratie, voor de rest is hij het in alles eens met Hillary Clinton. Vreselijk, maar vervolgens combineert hij dat progressivisme ook nog eens met pathologische leugenachtigheid, ongelooflijke vulgariteit, en een simplisme waar iemand met Down nog van schrikt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten