We moeten geen Marokkaanse diplomaten inzetten, maar Marokkaanse relschoppers uitzetten

De Nederlandse politiek ten voeten uit: appeasement wint het hier altijd van doortastend optreden.

Leren we het dan ook nooit? In plaats van manmoedig de orde te herstellen door Marokkaanse reljeugd in Ede aan te pakken, heeft de politiek aldaar besloten om weer eens thee te gaan drinken. Niemand minder dan de Marokkaanse consul-generaal werd uitgenodigd om plaats te nemen en te helpen de jongeren te ‘kalmeren’. Gelukkig voor ons zijn het niet alleen de burgers die dit beleid gewoonweg bizar vinden. In de Tweede Kamer is er dan ook veel verontwaardiging:

Kamerleden die vrijdag van de afspraken tussen de gemeente en Marokkaanse consul hoorden, reageerden stuk voor stuk uiterst kritisch. PvdA-kamerlid Ahmed Marcouch stelt dat Van der Knaap het lokaal gezag ‘onder geen beding uit handen moet geven aan een diplomaat van een ander land’.

Zijn VVD-collega in de Tweede Kamer Malik Azmani begrijpt ook helemaal niets van de beslissing om met Guelzim in zee te gaan. ,,Dat de hulp van de Marokkaanse consul moet worden ingeroepen door Ede is een brevet van onvermogen”, aldus Azmani. ,,Het is ‘not done’ als je dát vraagt aan de Marokkaanse overheid.”

Uiteraard is niemand zo uitgesproken in het verzet tegen dit beleid als de partij van ‘minder, minder, minder Marokkanen’, oftewel de PVV. Kamerlid Machiel de Graaf verklaart:

Deze typische Nederlandse behandeling van pappen en nathouden moet stoppen.

Nederland moet er voordeel uit halen dat Marokko het diens onderdanen niet toestaat om ooit de Marokkaanse nationaliteit af te leggen. Dat biedt een kans: Nederland kan zonder deze agressieve rotjeugd statenloos te maken, ze toch het Nederlanderschap afpakken. Zonder problemen teruggooien naar de sloppenwijken van Rabat of Casablanca. Mogen ze daar lekker de autoriteiten vervelen omdat hun favoriete theehuisje gesloten is. Opzouten!

Hulp vragen bij een buitenlandse mogendheid is te beschamend voor woorden. Nederland zou sterker moeten zijn dan dat.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

16 reacties

 1. Wim

  Ik denk aan de wijze woorden van Geert. Je moet ze door de knieën schieten.

  1. Wim

   Nog vergeten , ik denk ook aan zijn wijze woorden, minder Marokkanen.
   Je zou toch zo langzamerhand mogen stellen dat de gene die aangifte hebben gedaan tegen deze wijze woorden van minder strafbaar zijn. Zou die slappeling van burgemeester in Ede ook aangifte hebben gedaan?

  2. Beukman

   Dat heeft Wilders nooit gezegd, hij hield het, iets beschaafder, bij “benen”. Dat is trouwens ook een stuk goedkoper voor de Nederlandse staat.

 2. poldi

  Met weemoed dank ik aan de tijd dat mariniers de overlast plegende provo’s op de Dam keihard en met succes aanpakten. Dus geen psychologisch en politiek correct gereutel maar een keer keihard aanpakken. Alleen die taal verstaat dat vervloekte marokkaanse tuig.
  Oh ja de betreffende mariniers kregen na een schouderklopje wel een “officieel” standje van hun commandanten.
  En toch moet Wilders voorkomen vanwege zijn vraag “Meer of minder marokkanen”. Te gek voor woorden in dit steeds krankzinniger wordende land.

 3. poldi

  Wat zijn we toch ver gezonken in Nederland. Na vier dagen is het nog niet gelukt om de orde te herstellen en vragen we de hulp in van de marokkaanse consul. En wie weet binnenkort de hulp van de marokkaanse koning. De angst van de autoriteiten om goed door te pakken is duidelijk zichtbaar. De politie moet keihard optreden en met de wapenstok flink op die marokkaanse halalkoppen meppen, dat tuig oppakken en vastzetten. . Wat heeft de zo vaak verguisde Wilders toch gelijk gekregen.

 4. ko vadis

  De zuiveringsactie, destijds op de Dam, kwam mede tot stand doordat de Amsterdamse penoze, spuugzat van al het gezeik, het initiatief nam, wat de prinsemarij stiekem wel goed uitkwam!

 5. poldi

  Plagiaat
  ——–
  Ik zeg het niet graag, want ik vind het zo’n dooddoener, maar als ik als roomblanke kaaskop met mijn vrienden auto’s in de fik steek uit verveling, krijgen we gewoon celstraf, of op z’n minst schoffelen en schadevergoeding betalen aan de slachtoffers. Dit tuig doet het gewoon en krijgt een praatje met een ‘consul’, ik dacht altijd dat burgemeesters iets van doen hadden met orde en veiligheid en de baas waren van de politie…
  Nog even en dan pikt de autochtone bevolking het niet meer en krijgen we een soort burgeroorlog.

 6. Ruud562

  Tja, de integratie is mislukt en de (lokale) politiek kan de misstanden niet meer aan, heeft volkomen gefaald! Dank zij het politiekcorrect beleid waarin elke realiteitszin als sneeuw voor de zon verdween! En de grenzen blijven open voor onder andere gezinshereniging, kindbruidjes, inteelthuwelijken!

  Maar terwijl haatimans en rappers hier ongebreideld de meest gruwelijke uitspraken doen wordt Wilders gestraft om een uit zijn verband gehaalde opmerking …. hoe dan ook!! Want hij zal weten wie hier de baas is ……….! T

 7. Ruud562

  Dankzij naief politiekcorrect gedrag uit het verleden en heden kan dit tuig niet statenloos worden gemaakt of het land uit worden geflikkerd! Men heeft verdragen getekend en instituten opgericht die dat verbieden! En nu, nu loopt men aan de leiband van Brussel, Nederland naar de afgrond trekkend.

 8. Ni28

  De walgelijke sorry politiek van Den Haag weer. Eerst kruipen zij bij Erdogan nu bij de Marokkaanse consul. Wie maakt hier de dienst uit eigenlijk? Pak de dubbele paspoorten aan, ga het hard spelen bij Marokko en Turkije. Wil je hier blijven dan met Nederlandse nationaliteit. Dit zijn geen migranten maar bezetters. De vijfde colonne die wij in werk zien nu voor Erdogan. En misdadigers jeugdig of niet horen in de gevangenis en niet op straat. Gevangenissen sluiten is onzin je moet er eerder een paar bijbouwen.

 9. J.C.

  Een CDA burgemeester………..die hoopt dat een gezagsdrager van een andere natie meer invloed kan hebben op “Nederlandse” criminelen van veelal Marokkaanse afkomst.

  Dit heeft toch, hoop ik, niets met vrijheid van Godsdienst te maken, meneer de CDA’er?

  Dit heeft alles met een slappe ruggengraat van Nederlandse gezagsdragers te maken, opgevolgd naar het voorbeeld van hun voorgangers in Rutte II en de 138 (150 – 12) Tweede Kamerleden.

  Aandoenlijk om te lezen dat een VVD’er (Azmani) vindt dat de Edese burgemeester met het inroepen van de hulp van de Marokkaanse consul een brevet van onvermogen afgeeft. En ook Marcoush (PvdA) laakt de handelwijze van het Edese gezag. De regeringspartijen VVD en PvdA voelen waarschijnlijk al waar de schoen zal gaan wringen………..en willen hiermee waarschijnlijk benadrukken dat het het CDA is, die zo slap haar gezag uitoefent. IK heb een verassing voor de coalitiegenoten: ook u als onderdeel van de eenheidsworst (Rutte II en de 138) bent uw geloofwaardigheid volkomen verloren bij een groot deel van het Nederlandse volk. Zoals ik vanmorgen al in een vorig comment hier op DDS schreef: dit gedrag van deze CDA burgemeester is de resultante van het Rutte II beleid.

 10. ko vadis

  Deze “Belhamels” worden door de “Consul” op het matje geroepen, heengezonden, na 5 Weesgegroetjes, met de mededeling: Vermenigvuldig U!

 11. hans-e-pans

  We moeten alleen hulp van de Marokkaanse consul inroepen om het repalje terug te nemen naar Marokko, liefst hun gehele familie erbij. Zielig hè, nou mooi niet.

 12. josef kuijpers

  Laten we het simpel houden: Nederlands paspoort inleveren óf een of andere gütmensch vinden die persoonlijk garant wil staan voor alle schade die zo’n achterlijke Marokkaan hier in Nederland de eerste 15 jaar veroorzaakt.

  1. ceteris paribus

   Daar hebben we weer zo’n realistisch voorstel. Josef komt kennelijk ook nooit buiten.

   1. observer

    cp, je blink uit van commentaar overal, maar ik heb nog nooit, (en zeg nooit nooit), nee, nog nooit iets opbouwends van je mogen lezen. Als je dan de term gebruikt dat iemand nooit buiten komt, kom dan voor die spiegel vandaan waar je constant op je borst staat te rammen en beleef zelf de buitenwereld

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.