Ze had geen pink meer, maar wilde toch nagels lakken. Haar man had een hartverwarmende oplossing

Geen categoriemei 10 2016, 20:00
Elke keer dat ze haar nagels wil lakken, komt ze er opnieuw achter dat ze geen pinkje meer heeft aan één hand, en het maakt haar verdrietig. Haar bovenste beste man maakt echter een hoop goed.
Alhoewel Libby Sanders al tijden zonder pink door het leven gaat, maakt het haar toch weer iedere keer verdrietig wanneer ze haar nagels lakt, en ontdekt dat haar pink ontbreekt. Libby noemt het "altijd een soort van teleurstelling". Maar op een dag, nadat ze een vluchtige opmerking maakte over haar vier vingers terwijl Libby haar nagels opkalefaterde, reageerde haar man door met dé perfecte oplossing op de proppen te komen. Matt - want zo heet haar man - bood aan dat Libby zijn pink wel mocht lenen. Hij verklaarde aan zijn vrouw:

"Ik zal je vervangende pinkje zijn. Je kan voor de rest van onze levens mijn pink lakken, zodat deze bij jouw vingers past."

...En zogezegd, zogedaan:
vingerverfLibby kan maar met moeite uitbrengen wat dit ogenschijnlijk kleine gebaar precies voor haar betekent:

"Ik kan me geen meer attente, lievere man voorstellen. Geen woorden kunnen onze liefde adequaat beschrijven."

Een klein gebaar van Matt, maar het zijn vaak de kleinste gebaren die onverwachts toch de allergrootste impact hebben. Libby hoeft zich nu nooit meer zorgen te maken om haar negen vingers. Haar man Matt staat altijd paraat om haar de tiende te schenken. Zo heeft Libby altijd een verzorgde manicure met twee - complete - gelakte handen.
libby_sanders
Echt heel lief!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten