Barbaars: Pakistaanse islamitische moeder vermoordt zwangere dochter vanwege 'verkeerd' huwelijk

Geen categoriejun 19 2016, 8:00
Dat ze in Pakistan een groot probleem hebben met radicaal-islamitische normen op het gebied van familie-eer, is een groot probleem. Een 22-jarige zwangere vrouw heeft dat met de dood moeten bekopen.
De wereld wordt opgeschrikt door opnieuw een gruwelijke daad die gepleegd is vanwege radicaal-islamitische normen die barbaren maar niet van zich af kunnen zetten: in Pakistan werd de 22-jarige Muqadas Tofeeq van het leven beroofd door niemand minder dan haar eigen moeder:

"De politie in Pakistan heeft een vrouw opgepakt die ervan wordt verdacht haar zwangere dochter te hebben gedood. De dochter zou tegen de wil van de familie zijn getrouwd. Ze had ook al een kind van tien maanden oud.

Volgens politieagent Arshad Mahamood was de vrouw vrijdag naar haar ouderlijk huis gelokt in het plaatsje Butrawala in de provindie Punjab, waar de moeder met behulp van haar zoon de keel doorsneed van de 22-jarige Muqadas Tofeeq."

De Pakistaanse autoriteiten nemen de moord hoog op, nadat haar weduwe Mohammed Tofeeq aangifte deed. Ze hebben de moeder en de broer gearresteerd.
Maar met één arrestatie gaat dit probleem niet weg: Pakistaan heeft een levensgroot probleem met eerwraak, want elk jaar vinden 1000 meisjes en vrouwen de dood, omdat de familie om de één of andere manier tot de conclusie komt dat de groepseer geschonden is. En iemand vermoorden - iets wat pas écht een eerloos vertoon is - is kennelijk de enige manier in de hoofden van deze psycho's om dat allemaal weer goed te maken.
Laten we hopen dat het restantje van atheïsme en christendom, wat nog altijd in Pakistan in zeer kleine hoeveelheden aanwezig is, in staat is om het land spoedig te verlichten. Want dit kan gewoon niet.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten