Barbaars: Pakistaanse islamitische moeder vermoordt zwangere dochter vanwege ‘verkeerd’ huwelijk

Dat ze in Pakistan een groot probleem hebben met radicaal-islamitische normen op het gebied van familie-eer, is een groot probleem. Een 22-jarige zwangere vrouw heeft dat met de dood moeten bekopen.

De wereld wordt opgeschrikt door opnieuw een gruwelijke daad die gepleegd is vanwege radicaal-islamitische normen die barbaren maar niet van zich af kunnen zetten: in Pakistan werd de 22-jarige Muqadas Tofeeq van het leven beroofd door niemand minder dan haar eigen moeder:

“De politie in Pakistan heeft een vrouw opgepakt die ervan wordt verdacht haar zwangere dochter te hebben gedood. De dochter zou tegen de wil van de familie zijn getrouwd. Ze had ook al een kind van tien maanden oud.

Volgens politieagent Arshad Mahamood was de vrouw vrijdag naar haar ouderlijk huis gelokt in het plaatsje Butrawala in de provindie Punjab, waar de moeder met behulp van haar zoon de keel doorsneed van de 22-jarige Muqadas Tofeeq.”

De Pakistaanse autoriteiten nemen de moord hoog op, nadat haar weduwe Mohammed Tofeeq aangifte deed. Ze hebben de moeder en de broer gearresteerd.

Maar met één arrestatie gaat dit probleem niet weg: Pakistaan heeft een levensgroot probleem met eerwraak, want elk jaar vinden 1000 meisjes en vrouwen de dood, omdat de familie om de één of andere manier tot de conclusie komt dat de groepseer geschonden is. En iemand vermoorden – iets wat pas écht een eerloos vertoon is – is kennelijk de enige manier in de hoofden van deze psycho’s om dat allemaal weer goed te maken.

Laten we hopen dat het restantje van atheïsme en christendom, wat nog altijd in Pakistan in zeer kleine hoeveelheden aanwezig is, in staat is om het land spoedig te verlichten. Want dit kan gewoon niet.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

6 reacties

 1. C.oitus

  Beste Tim, Hoe zie jij het voor je dat het kleine restant wat niet moslim is zou moeten doen, iets via een democratische weg?, gaat niet gebeuren ook al zou er oppositie partij zijn in pakistan dan worden zij weggestemd. Moeten zijn de wapens opnemen tegen de mossels?. Moeten zij hun afschuw uitspreken over deze daden, grote kans dat hun keel ook doorgesneden gaat worden.
  Ik weet dat jij de PVV en hun 2.5 miljoen stemmers verafschuwd, maar dit is wel de enigste partij die deze barbarij hier niet wil hebben, ach zal jij zeggen de mossels zijn in de minderheid in Nederland, maar over 50 jaar is het demografisch heel anders.
  Ik weet dat het moeilijk is voor veel mensen om verder te kijken dan hun neus lang is.
  Maar pakistan moet je maar gewoon respecteren om hun wetten.
  Doe maar net zo als in Zweden lekker aan cultuurrelativisme joh. Het komt vanzelf wel weer goed hoor echt waar, hoorde op een vorig draadje van ene CP dat het 3 generaties duurt voordat allochtonen volledig zijn geïntegreerd, ik denk dat deze CP het niet over mossels heeft gehad,nou die gaan dus nooit integreren kan niet en mag niet van het mooie boekje de koran, Polen Chinezen Spanjaarden Italialianen enz. gewone normale mensen uit beschaafde landen hebben geen 3 generaties nodig.
  Dus beste Tim in pakistan gaat niks veranderen….
  Ik zal jou een voorbeeld geven, ik heb Ooms en Tantes die gemigreerd zijn naar Canada, zij zijn trots op Canada, hun kinderen zijn nog verbonden met Nederland, maar hun kinderen al helemaal niet meer, weten wel hun roots maar meer ook niet.

 2. poldi

  In een opwelling dacht ik aan de vroegere kruistochten om al dat islamitisch addergebroed………
  Nee nee poldi, schaam je, zo mag je niet denken en als je dat denkt probeer die gedachte dan heel diep in je onderbewustzijn te verstoppen.

  1. van Urk

   Je zou toch verwachten dat de Britten toch iets aan beschaving hadden meegegeven aan de Pakistaanse bevolking. Kennelijk deden we het toch beter in onze eigen voormalige kolonieen die onze overgebrachte regeervorm en rechtssysteem nog steeds gebruiken . http://www.dagelijksestandaard.nl/2016/06/indonesische-regering-is-de-ramadan-fanataci-meer-dan-zat/

   1. toetssteen

    @Van Urk
    Inzake Indonesië, het is echt maar een marginaal deel dat daar zijn zin doordramt. Ik hoop dat Joko Widodo serieus is als hij zegt er paal en perk aan te stellen. Maar ik besef dat hij beducht is voor zijn eigen leven, we zijn niet allemaal helden.
    Maar het is van een totale krankzinnigheid dat in het eens zo liberale Indonesië waar islam echt geen issue was, de dramjurken de meeste invloed hebben.

    Idem Pakistan. Thailand vecht net zoals India. Het westen moet uit die winterslaap ontwaken!

 3. Ni28

  Moeder?

 4. LantR.fant

  14-06-2016. Dit is niet de echte islam 005

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.