Doodziek meisje gebruikt haar ‘Maak-een-Wens’ mogelijkheid om een ander gelukkig te maken

Een tiener die aan kanker lijdt heeft haar mogelijkheid om haar grootste wens realiteit te maken gebruikt om anderen gelukkig te maken.

Julia Larsen, 17 jaar oud, kreeg vorig jaar te horen dat ze hersenkanker heeft. Toen de Make-a-Wish foundation (Maak-een-Wens stichting) haar vertelde dat ze ervoor konden zorgen dat haar grootste wens werkelijkheid werd besloot ze om die wens te gebruiken om het leven van anderen een beetje op te fleuren.

Afgelopen vrijdag gingen vrienden, familieleden, en kennissen van Julie aan het werk om een speelhuizen te maken voor de stichting Habitat for Humanity. Dat was namelijk Julia’s grote wens: anderen iets leuks te geven.

CBS News 8 – San Diego, CA News Station – KFMB Channel 8

“Ik weet dat ik zoveel heb. Daarom wilde ik deze mogelijkheid gebruiken om anderen ook gelukkig te maken,” zegt Julia. Ze zegt geïnspireerd te zijn door een bezoek aan de Dominicaanse Republiek waar mensen met een groot hart ziekenhuizen en speelhuizen bouwen in arme regio’s. In eerste instantie wilde ze een reis maken om zoiets te doen, maar vanwege haar ziekte kon dat niet. Daarom besloot ze om haar goede doel thuis in de praktijk te brengen.

Haar moeder Lisa Larsen legt uit:

“Ze heeft een hoop lichamelijke beperkingen die ze in het verleden niet had, maar wij als haar familie kunnen je vertellen dat haar mooie persoonlijkheid en vrijgevigheid daar absoluut niet onder lijden.”

Dat is duidelijk, inderdaad.

Oh, en voor ik het vergeet: Julia heeft er ook voor gezorgd dat er maar liefst 26 huizen gebouwd worden voor dakloze veteranen. Die hebben binnenkort dus een dak boven hun hoofd door de inzet van een doodziek meisje dat niet aan zichzelf denkt, maar aan anderen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.