Geweldig: hackers zetten Twitteraccounts van ISIS vol met regenboogvlaggen

Geen categoriejun 16 2016, 8:29
De fundamentalistische homohaters van ISIS kregen een hilarische verrassing.
In de nasleep van de gruwelijke terreuraanslag in Orlando wordt duidelijk hoeveel leed ISIS heeft veroorzaakt. Talloze ouders zijn hun kind kwijt, tientallen mensen zijn hun geliefde verloren. ISIS-terrorist Omar Mateen vermoordde 49 mensen op éém avond en verwondde er meer dan 50, puur en alleen omdat ze ervoor kozen om hun vrije avond in een homoclub door te brengen.
Maar nu hebben hackers een humoristisch antwoord op de ISIS-haat: Twitteraccounts die pro-ISIS-propaganda verspreiden, zijn gehackt en vol met regenboogvlaggen gezet. Sommige accounts werden zelfs omgeturnd tot ware pornokanalen met homoseksuele erotiek. De kansloze beheerders van de pro-ISIS-accounts zullen behoorlijk op hun neus hebben gekeken toen ze 's morgens inlogden om haat te verspreiden, en zagen dat hun accounts opeens volstonden met pro-homo-berichten.
https://twitter.com/WauchulaGhost/status/742531378126979072?ref_src=twsrc%5Etfw
De hacker '@WachulaGhost' heeft maar liefst 1500 (!) digitale ISIS-sympathisanten op deze manier aangepakt. Volgens Twitter is het verboden om het medium te gebruiken om haat en geweld te verspreiden, maar er zijn duizenden accounts actief die openlijk hun steun voor ISIS uitspreken. Twitter lijkt daar weinig aan te doen, maar deze hacker weet wél van aanpakken.
https://twitter.com/WauchulaGhost/status/742868275193884672?ref_src=twsrc%5Etfw
Geweldig. Is er een mooier eerbetoon denkbaar aan de slachtoffers van Orlando? Natuurlijk moet ISIS niet alleen worden aangepakt op Twitter, maar ook met bommen, kogels en granaten. We moeten niet rusten totdat de laatste ISIS-strijder zich huilend overgeeft. Maar intussen draagt deze hacker ook zijn steentje bij aan de strijd tegen ISIS. Heel mooi!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten