Het geweld komt weer van links: kraampjes Duitse AfD aangevallen door hooligans

Geen categoriejun 05 2016, 18:00
Het zal eens niet: rechts organiseert zich en laat iets van zich horen, en voor je het weet grijpt links gewelddadig in.
De media willen ons altijd doen geloven dat het geweld vooral afkomstig is van 'rechts,' maar in de praktijk is dat allerminst het geval. Rechtse mensen zijn over het algemeen namelijk nette mensen, met een goede baan, en een serieuze manier van leven. Wij hebben helemaal geen tijd of zelfs maar zin om andere mensen in elkaar te slaan of hun bezittingen te vernietigen.
Links denkt daar heel anders over, wat ongetwijfeld eerst en vooral komt doordat de progressieve beweging grotendeels bestaat uit uitkeringstrekkers met veel te veel vrije tijd. En dus krijg je dit soort akkevietjes:

Een op dit moment nog onbekend persoon op een skateboard heeft volgens de politie zaterdag tegen 11.40 uur een politiek informatiekraampje van de Berlijnse “Alternative für Deutschland” (AfD) in de Karl-Marx-Straße in Neukölln aangevallen. Hij reed op het kraampje van de “rechts-populistische” partij af en gooide eerst rode verf uit een plastic fles tegen de stand. Daarbij werden zowel het kraampje als de medewerkers geraakt.

Daarop rende een van de AfD-vertegenwoordigers, een 54-jarige man, achter de vluchtende onbekende aan en hield hem vast. Met de daaropvolgende worsteling bemoeiden zich meerdere personen en ondersteunden de man op het skateboard. Een van de verdachten hield de armen van de 54-jarige vast, een ander sloeg hem met zijn vuist in het gezicht. Daarna verwijderden de beide zich en verdwenen in de bescherming van de menigte.

Even voor de duidelijkheid: de 54-jarige man is dus lid van de AfD, een rechtspopulistische partij in Duitsland. Natuurlijk doen de media hun best om deze jonge partij kapot te maken en weg te zetten als een stel racisten, maar dat is je reinste onzin. Pegida is zeker niet helemaal fris en fruitig, maar er is weinig mis met AfD. De groep is zelfs 'gematigder' dan de PVV.
Maar goed, die 54-jarige man wilde de hooligan dus vasthouden die zijn kraampje was aangevallen. In een normale maatschappij zou die bijna bejaarde man dan geholpen worden door omstanders. Helaas is het Europa van tegenwoordig allerminst normaal. Daarom werd het slachtoffer nog eens in elkaar geslagen en werd de agressor geholpen.
Eerder op de dag werden mensen van de AfD al lastiggevallen door een 23-jarige vrouw die hen beledigde en ook nog even bespuugde. Want ja, zo rolt links nu eenmaal: de vrijheid van meningsuiting geldt alleen voor progressieven, de rest van de mensheid moet zwichten onder het links-fascistische juk.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten