Ongelooflijk! 6-jarig talentje komt podium oplopen, is meteen een enorme hit!

Geen categoriejun 05 2016, 19:00
Als volwassene lijkt het me al doodeng om een podium op te lopen voor duizenden mensen. Daarom is deze prestatie van dit geweldige jongetje nóg indrukwekkender.
Nathan Bockstahler mag dan slechts zes jaar oud zijn, maar dat weerhoudt hem er niet van om groot te dromen. Zijn ultieme doel in het leven? Het worden van een wereldberoemde stand-up komiek.
Dat is geen kleine droom, maar Nathan bewees onlangs bij America's Got Talent zonder twijfel uit het goede hout gesneden te zijn. Hij kreeg al snel alle lachers op zijn hand, en maakte al voor zijn introductie duidelijk niet alleen heel grappig, maar vooral ook buitengewoon intelligent te zijn.
"Ik ben zes jaar oud, wat op hetzelfde neerkomt als zeven, wat op hetzelfde neerkomt als acht..." en ga zo maar door, meldde hij vooraf. Hij voelde zich dus totaal geen onderbeentje. Hij was bij America's Got Talent om te presteren... en dat is precies wat hij deed.
Kijk de video van deze bijzonder jonge, maar ongelooflijke getalenteerde komiek. En ja, wat moet het ongelooflijk lastig zijn om voor dit jochie te zorgen als hij je zoon is! Ha!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten