Mandi: een verlaten bulldog wordt gered

Soms gaan de mooiste verhalen over dieren, en dan met name over honden.

Het levensverhaal van Mandi is zo’n verhaal. Niet omdat ze altijd een gemakkelijk leven heeft gehad, maar omdat het uiteindelijk alsnog goed kwam.

Mandi heeft het namelijk bijzonder lastig gehad. Onze dierenvrienden van Hope for Paws zagen haar toen ze een telefoontje kregen van de Contreras familie. Zij hadden Mandi zien zitten in een tuin: helemaal verlaten, met niets te eten of te drinken. Toen ze zagen hoe lief ze was besloten ze om Mandi een beetje te helpen. Ze bouwden een hok voor haar en gaven haar dagelijks eten en drinken. Op die manier kon de hond het in ieder geval allemaal overleven.

Natuurlijk was dat niet goed genoeg. Ze wilden ervoor zorgen dat Mandi een echt mooi leven zou krijgen, alleen waren ze zelf niet in staat om dat voor haar te regelen. Gelukkig informeerde iemand de familie over Hope for Paws. Zij belden de organisatie en in weinig tot geen tijd stonden de vriendelijke medewerkers van de stichting bij Mandi om haar te helpen.

Wil je weten wat er daarna gebeurde? Kijk de video hieronder dan.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

  1. Seneca

    Een verhaal dat over dieren gaat is zo veel beter dan helaas over mensen…
    Dank je wel Michael.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.