Media berucht doof en blind: 'Motief aanslagplegers Tel Aviv niet direct duidelijk'

Geen categoriejun 09 2016, 16:00
De islamitsche jihadisten hadden zich vermomd als orthodoxe joden. Daarna gingen ze los.
Gisteren kwamen er tenminste vier onschuldige Israëli's om door, hoe kan het ook anders, geweld van islamitische extremisten. De terroristen hadden zich vermomd als orthodoxe joden waardoor ze niet verdacht leken te zijn.
Zoals je zou verwachten werden er meteen 2 Palestijnen opgepakt, de één werd neergeschoten, de ander gearresteerd op de plek van de aanslag. Premier Netanyahu noemde de aanslag terecht een "barbaars misdrijf uitgevoerd in het hartje van Tel Aviv." Hij ging verder door te zeggen dat zijn regering er alles aan zou doen om alle mogelijke betrokken te identificeren, op te sporen, en uiteindelijk verantwoordelijk te houden voor deze walgelijke moord.
Iedereen die het nieuws ook maar een beetje volgt weet waarom de Palestijnen de aanslag uitvoerden: het zijn radicaal-islamitische jodenhaters. Dat kan niet anders. Ongelooflijk genoeg heeft CNN er echter wat moeite mee om die waarheid hardop uit te spreken:

Five people were injured, said Dr. Gil Fire, deputy director of Ichilov Hospital. The injured suspect also is at the hospital.

Information about a motive wasn’t immediately available. No intelligence suggested an attack was imminent, Rosenfeld said….

Er was geen informatie over het motief? Heeft iemand deze journalisten als baby's per ongeluk op hun hoofd laten vallen of iets dergelijks? Hoe anders valt te verklaren dat zij de feiten niet kunnen zien?
Ah, een domme vraag natuurlijk. Het heeft niets te maken met hersenschade, maar met de ideologie van de CNN journalisten. Zij zijn zo doordrongen van het politiekcorrecte wensdenken dat ze de waarheid niet zien of niet willen zien. En daardoor krijg je dus belachelijke artikelen waarin gesteld wordt dat het niet duidelijk is waarom een stel radicale Palestijnse moslims een stel onschuldige joden heeft vermoord.
Oh, en ja, dat is ook precies waarom Palestijnen massaal feest vierden toen ze van de aanslag hoorden. De hele Palestijnse cultuur is verrot tot op het bot; door en door ziek. Maar ja, durf dat maar eens te zeggen (of te schrijven) in deze tijden. Voor je het weet wordt je weggezet als 'racist,' terwijl dit helemaal niets te maken heeft met wat voor ras dan ook, maar met politieke en religieuze opvattingen van een stel barbaarse slachters.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten