Moslim steekt zijn eigen broer dood. De reden? Hij vastte niet tijdens Ramadan

Geen categoriejun 29 2016, 15:00
De jaarlijkse vastenmaand heeft voor niet-vasters dodelijke gevolgen.
Het is weer Ramadan! De vastenmaand is bedoeld voor bezinning en empathie met arme mensen, maar voor veel moslims lijkt de Ramadan een vrijbrief voor moord en doodslag. Een moslim in Koeweit vermoordde eerder deze week zijn eigen broer, omdat die niet vastte. Emirates 24/7, een nieuwsmedium uit het olierijke Golfstaatje, bericht:

Een 23 jaar oude Koeweiti heeft zijn oudere broer doodgestoken omdat hij hem beschouwde als afvallige omdat hij niet bad en vastte tijdens Ramadan. De politie arresteerde de man nadat ze het lichaam van zijn broer hadden ontdekt in de achtertuin van hun huis in het olierijke emiraat aan de Golf. Volgens de Arabische krant 'Alanba' werd het slachtoffer twee keer in zijn nek gestoken, de dader verklaarde tegenover de politie dat hij zijn broer had vermoord omdat hij hem als afvallige beschouwde.

Je eigen broer doodsteken omdat hij niet genoeg vastte... Hoe ziek kun je zijn? Helaas moeten honderden mensen de Ramadan jaarlijks met de dood bekopen omdat fanatieke moslims tijdens deze maand éxtra fanatiek zijn. Of het de extra religieuze 'inspiratie' is of het feit dat hun humeur door het vasten niet geweldig is, tijdens de Ramadan worden er door radicale moslims meer aanslagen gepleegd dan tijdens welke andere maand dan ook.
Gebeurtenissen zoals deze bewijzen waarom radicale islamistische terreurgroeperingen zo'n enorme bedreiging zijn voor het Westen: als deze mensen niet aarzelen om hun eigen familie te vermoorden, zullen ze al helemaal geen problemen hebben om niet-moslims de keel door te snijden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten