Moslim steekt zijn eigen broer dood. De reden? Hij vastte niet tijdens Ramadan

De jaarlijkse vastenmaand heeft voor niet-vasters dodelijke gevolgen. 

Het is weer Ramadan! De vastenmaand is bedoeld voor bezinning en empathie met arme mensen, maar voor veel moslims lijkt de Ramadan een vrijbrief voor moord en doodslag. Een moslim in Koeweit vermoordde eerder deze week zijn eigen broer, omdat die niet vastte. Emirates 24/7, een nieuwsmedium uit het olierijke Golfstaatje, bericht:

Een 23 jaar oude Koeweiti heeft zijn oudere broer doodgestoken omdat hij hem beschouwde als afvallige omdat hij niet bad en vastte tijdens Ramadan. De politie arresteerde de man nadat ze het lichaam van zijn broer hadden ontdekt in de achtertuin van hun huis in het olierijke emiraat aan de Golf. Volgens de Arabische krant ‘Alanba’ werd het slachtoffer twee keer in zijn nek gestoken, de dader verklaarde tegenover de politie dat hij zijn broer had vermoord omdat hij hem als afvallige beschouwde.

Je eigen broer doodsteken omdat hij niet genoeg vastte… Hoe ziek kun je zijn? Helaas moeten honderden mensen de Ramadan jaarlijks met de dood bekopen omdat fanatieke moslims tijdens deze maand éxtra fanatiek zijn. Of het de extra religieuze ‘inspiratie’ is of het feit dat hun humeur door het vasten niet geweldig is, tijdens de Ramadan worden er door radicale moslims meer aanslagen gepleegd dan tijdens welke andere maand dan ook.

Gebeurtenissen zoals deze bewijzen waarom radicale islamistische terreurgroeperingen zo’n enorme bedreiging zijn voor het Westen: als deze mensen niet aarzelen om hun eigen familie te vermoorden, zullen ze al helemaal geen problemen hebben om niet-moslims de keel door te snijden.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

15 reacties

 1. ceteris paribus

  Bij DDS hebben ze goed in het snotje dat als je de haat tegen de islam lekker op stoom wilt houden je tenminste een keer per dag een topic moet openen over een of andere gestoorde moslim die door het lint gaat.

  1. LantR.fant

   Het lijkt me, dat het begrip “gestoorde moslim” dubbelop is. Voor zover ik kan overzien is DDS nog redelijk terughoudend in haar meldingen over deze “religie van de vrede”.

  2. Ali Yas

   Ach, je kan elke dag een hele reeks artikelen maken over mohammedaans gemotiveerd geweld. Stof genoeg. Maar ja, we willen het ook wel eens over wat anders hebben.

 2. Vigo

  Het ruimt wel lekker op zo.

 3. LantR.fant

  14 06 2-16 Dit is niet de ware islam 014

 4. H.Vaes

  Psychose….. of islam…..ik zou niet weten wat het verschil is….
  Bij beide wordt er gehandeld zonder tegenwoordigheid van geest.

 5. Wim

  Kan ook best en reden zijn om zijn erfenis wat op te schroeven. Dan is zo excuus best wel lekker makkelijk in sprookjes land.

 6. Wim

  Hier wordt even een links staatsomroepvrouwtje die in de zelfde suggestieve glazen bol van CP heeft gekeken de oren gewassen

  https://www.youtube.com/watch?v=fHYVj2e_zO0

  1. ceteris paribus

   Ik wist niet dat Farage ook een moslim was, Wim.

   1. Wim

    Zeg ik dat dan. Wel is onze pensioenvoorziening vermoord vandaag.

    1. Floris

     Dominee Pissebed is de weg een beetje kwijt, Wim.

     Niet op letten. Dat trekt wel weer bij nadat zuster Rached hem z’n medicijnen heeft toegediend.

 7. Peter Selie

  Ach men is nu toch langzamerhand wel aan de strapatsen van Allah’s grondpersoneel gewend, twee maal in de nek van zijn broer gestoken dit duid op buitencategorie van uitzonderlijke lafheid. De 23 jaar oude Koeweiti kon z’n broer niet recht in de ogen kijken tijdens de uitvoering van de op ‘religieuze’ gegronde misdaad. Dit typeert ongeveer de handelswijze van de alhier ‘geïntegreerde’ moslims welke meestal roedel gewijs, autochtone bejaarde vrouwen verkrachten, tasjes roven, ordinaire straatroof en andere geweldsdelicten die tot het dagelijkse straatbeeld behoren…

 8. ko vadis

  Hij stierf niet van de honger, in ieder geval!

 9. Peter Selie

  Dit soort van misdrijven zijn ook een uitvloeisel van kinderrijke gezinnen, deze willen soms wel eens een paar gezinsleden verliezen door eerwraak en ander gerelateerd geweld…

 10. Geah

  1400 jaar diepe inteelt laat zijn agressieve moordlustige sporen na…….de bontkraagjes op gestolen scooters zijn er ook zo mee behept..

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.