Oostenrijkse minister: Stuur vluchtelingenboten terug, vang ze op op eilanden!

De Oostenrijkse minister van Buitenlandse Zaken Sebastian Kurz is bepaald geen watje… en ook geen aanhanger van de multikul-samenleving.

Daardoor is hij vanaf nu vrijwel zeker één van de grootste ‘duivels’ ter wereld in de ogen van links, maar het maakt hem in mijn ogen een echte held.

In gesprek met Die Presse zegt Kurz namelijk dat hij het helemaal gehad heeft met het open deuren beleid van de Europese Unie. Europa wordt overstroomd door migranten uit andere culturen, en dat is funest voor Europese samenlevingen. Aldus Kurz.

Daarom wil hij dat Europa het Australische vluchtelingenbeleid min of meer kopieert:

De Australische marine stuurt illegale boten systematisch terug. Vluchtelingen die er toch in slagen de Australische kust te bereiken, worden in de periode dat hun asielaanvraag wordt onderzocht naar grote detentiekampen gebracht, zoals dat op het eiland Manus in Papoea-Nieuw-Guinea, op het eiland Nauru in Micronesië of op het Kersteiland in de Indische Oceaan.

Kurz is ervan overtuigd dat het opvangen van asielzoekers op eilanden ervoor zal zorgen dat er veel minder immigranten naar Europa zullen komen. Daar heeft hij ongetwijfeld gelijk in. Sinds Australië daarmee begonnen is zijn er namelijk totaal geen boten meer naar dat land gekomen.

Het feit is dat heel veel immigranten alleen naar Europa (en Australië) komen omdat ze denken dat ze zich er gemakkelijk kunnen vestigen en meteen mee kunnen genieten van de verzorgingsstaat. Als je ze duidelijk maakt dat dit allerminst het geval is zullen ze gewoon niet meer komen; in ieder geval niet op de schaal die we nu zien.

Natuurlijk huilt links al steen en been dat het Australische beleid zogenaamd onmenselijk is, maar dat is de grootst mogelijke flauwekul. Weet je wat pas ‘onmenselijk’ is? Enorme aantallen immigranten opvangen die onze manier van leven verafschuwen en totaal geen zin hebben om goed geïntegreerde en productieve leden van onze maatschappij te worden. Dát is pas inhumaan en immoreel.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

13 reacties

 1. Svetlana

  DIT IS EEN SCHADE!!!!!!!!!!!!!!!!!! HIJ ZOU ZELF NAAR EEN EILAND MOETEN VERHUIZEN. Mocht hij VERDRINKEN onderweg dat gun ik hem van harte toe. WAT EEN SMEERLAP, WAT EEN MINKUKEL, WAT EEN VERRRRAAAAADER! TOTAAL GEEN MEDELEVEN MET ANDERE MENSEN DIE DE DOOD WILLEN ONTSNAPPEN. Hij is een ISLAMHATER! EEN MOSLIMHATER! HIJ VERDIENT OM IN DE HEL TE VERBRANDEN!

  1. Geah

   Veel mensen zeggen dat zij hen liever zien aanspoelen….

  2. The Oracle

   ga jij een eens lekker mensen levend verbranden snol

   en donderstraal op naar odessa , of beter nog naar Livl

   ga lekker bij je vrienden , de kampbewakers zitten ,

   je ss-elite vrienden

  3. Geah

   Maak je niet zo druk om dat tuig….slecht voor je hersenen…dat zie ik aan je schrijfstijl… 😀 :D…

 2. Bromsnor

  Goed idee.

  Maar een nog beter idee om de stroom “goudzoekers” af te remmen is te stoppen met pamperen.

  De “goudzoekers” willen naar landen als Oostenrijk, Nederland, Duitsland, enzovoorts omdat ze gelokt worden door de ruime voorzieningen en gratis huizen.

  Immers gratis woningen; uitkeringen; gratis gezondheidszorg; kinderbijslag,etc hebben een sterk aanzuigende werking en vele zullen een poging wagen om in het “beloofde land” (Noord Europa) te komen.

  En zolang ze dus worden gepamperd zullen ze blijven komen.

  Stop dus met pamperen van de asielzoekers gecombineerd met het sluiten van de (buiten) grenzen.

  1. ceteris paribus

   Wat ook helpt is als we stoppen met bombarderen in die landen en niet meer toegeven aan onze neiging misdadige regimes willekeurig te steunen dan wel te willen verdrijven.

   1. van Urk

    Kunnen we doen beste ceteris, maar of het helpt? Ze blijven toch wel vluchten zonder onze bommen want daar zorgt het regime of bewegingen als IS of Al nusra er zelf wel verder voor.

   2. Bromsnor

    ceteris paribus

    Het zijn moslims die in de regio onderling vechten. Vaak zijn het religieuze tegenstellingen die al eeuwen oud zijn zoals tussen Soennieten en Sjiieten.

    Als het Westen niets doet , zoals in het begin van de burgeroorlog in Syrië, dan is er kritiek. En als het Westen ISIS bombardeert is er ook kritiek.

    Vergeet ook niet dat Irak in 2012 gestabiliseerd was , toen Obama alle troepen terugtrok uit Irak.

    Obama heeft toen de enorme blunder begaan om in 2012 alle troepen terug te trekken uit Irak. Daardoor konden de Jihadisten (zoals b.v ISIS) in het vacuüm springen en het land opnieuw destabiliseren………met alle gevolgen van dien.

    Wat we de afgelopen jaren hebben geleerd is dat democratie en islam kennelijk niet samengaan. Kennelijk hebben moslims een sterke leider (dictator) nodig. Want als ze die niet hebben vliegen ze elkaar in de haren.

   3. The Oracle

    ooooh. ja
    Syfilis heeft de oplossing ,
    we zetten Assad af, Putin gaat naar huis
    laten ISIS even de christenen in Syrie verder uitmoorden
    en
    we laten ISIS gewoon met de trein hierheen komen .

    wat een zeldzame klootzak ben jij toch he !

    is er nou niemand in jouw omgeving die denkt :
    het is genoeg geweest , met die zeldzame klootzak ?

    Ooooh. nee, het is duidelijk , iedereen heeft je al uitgekotst , en daarom zit je 18 uur per dag je gal te spuwen
    met de dood in je schoenen

    duidelijk laterrrr

    the great Oracle

    p.s. touwen voor aan het trapgat , gratis af te halen ., ik wil ze ook met liefde even langsbrengen hoor , haal ik eerst Vigo effe op

 3. toetssteen

  Foute kop. Vang hen op, lees, vis hen uit zee, zet hen op een 100% onzinkbare boot (heb dat ding al weet ik hoeveel keer doorgegeven; vaart zelfs ondersteboven en er is genoeg water en mondvoorraad aanwezig voor het dubbele) en verplaats hen ter intake naar een plaats waar er gescreend kan worden.
  Resultaat is dat slechts echte vluchtelingen via de geëigende kanalen zich aanmelden.

 4. Pimsch

  “Enorme aantallen immigranten opvangen die onze manier van leven verafschuwen en totaal geen zin hebben om goed geïntegreerde en productieve leden van onze maatschappij te worden.”
  Politiek Links zal riposteren met de uitspraak dat het asociaal is om dit te weten. De wijsheid, kennis en logica van Rechts is in alle gevallen verdacht,
  en haar bewustzijn wordt gevoed door de onbillijkheid en tyrannie van een boos hart.
  Dus dan weet je het als je kind vraagt: papa, wat is links en rechts?
  Dan zegt papa: Rechts is een norse rechter en links is een populaire misdadiger.

 5. Peter Selie

  Ja leuk allemaal, pragmatische ‘oplossingen’ die nergens toe leiden, want wie niet inziet of in wil zien dat er een systeem achter steekt is ziende blind en horende doof. Kijk alleen maar naar Juncker en Merkel die de genocide van de Europese bevolking bewerkstelligd door het Coudenhove – Kalergi project achter de komma te verwezenlijken.

 6. Ni28

  Met het geld voor ontwikkelingshulp worden misdadige en corrupte regeringen in stand gehouden wat mensen uit hun land wegjaagt. Als door dit soort Australische maatregelen mensen hun landen niet meer uit kunnen vluchten heb je meer kans dat in die landen een verandering tot stand komt. Een oorlogssituatie is natuurlijk wat anders maar ook dat moet opgelost worden in de regio waar de mensen thuis horen. In Europa worden zij niet gelukkig en de Europeanen ook niet. Op den duur wordt Europa dan ook onleefbaar. En die vluchtelingen moeten ook leren om zich door godsdiensten niet te laten gijzelen in de mate zoals nu gebeurd. De Verlichting maakt het leven leefbaar.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.