Oostenrijkse minister: Stuur vluchtelingenboten terug, vang ze op op eilanden!

Geen categoriejun 05 2016, 20:00
De Oostenrijkse minister van Buitenlandse Zaken Sebastian Kurz is bepaald geen watje... en ook geen aanhanger van de multikul-samenleving.
Daardoor is hij vanaf nu vrijwel zeker één van de grootste 'duivels' ter wereld in de ogen van links, maar het maakt hem in mijn ogen een echte held.
In gesprek met Die Presse zegt Kurz namelijk dat hij het helemaal gehad heeft met het open deuren beleid van de Europese Unie. Europa wordt overstroomd door migranten uit andere culturen, en dat is funest voor Europese samenlevingen. Aldus Kurz.
Daarom wil hij dat Europa het Australische vluchtelingenbeleid min of meer kopieert:

De Australische marine stuurt illegale boten systematisch terug. Vluchtelingen die er toch in slagen de Australische kust te bereiken, worden in de periode dat hun asielaanvraag wordt onderzocht naar grote detentiekampen gebracht, zoals dat op het eiland Manus in Papoea-Nieuw-Guinea, op het eiland Nauru in Micronesië of op het Kersteiland in de Indische Oceaan.

Kurz is ervan overtuigd dat het opvangen van asielzoekers op eilanden ervoor zal zorgen dat er veel minder immigranten naar Europa zullen komen. Daar heeft hij ongetwijfeld gelijk in. Sinds Australië daarmee begonnen is zijn er namelijk totaal geen boten meer naar dat land gekomen.
Het feit is dat heel veel immigranten alleen naar Europa (en Australië) komen omdat ze denken dat ze zich er gemakkelijk kunnen vestigen en meteen mee kunnen genieten van de verzorgingsstaat. Als je ze duidelijk maakt dat dit allerminst het geval is zullen ze gewoon niet meer komen; in ieder geval niet op de schaal die we nu zien.
Natuurlijk huilt links al steen en been dat het Australische beleid zogenaamd onmenselijk is, maar dat is de grootst mogelijke flauwekul. Weet je wat pas 'onmenselijk' is? Enorme aantallen immigranten opvangen die onze manier van leven verafschuwen en totaal geen zin hebben om goed geïntegreerde en productieve leden van onze maatschappij te worden. Dát is pas inhumaan en immoreel.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten