Op haar bewakingscamera zag ze dat haar buurtjongetje stiekem haar garage in liep. Wat hij daar deed schokte haar

Of beter gezegd: deed haar versteld staan. Maar dan op een positieve manier.

Hollie Breaux Mallet, een vrouw uit het Amerikaanse Louisiana, keek onlangs op beelden van haar bewakingscamera om te controleren dat niemand haar bestolen had toen ze even geen tijd had om alles zelf te controleren. De camera hing in de garage.

Wat ze toen zag warmde haar hart.

Ze zag een buurtjongetje namelijk langsrijden op zijn fiets. Hij gooide zijn rijwiel plotseling neer, rende naar binnen, knuffelde met Hollie’s hond Dutchess, en rende daarna weer snel weg. Blijkbaar deed het jongetje in kwestie, Josh, dat vaker.

Hollie vond dat natuurlijk helemaal niet erg. Sterker nog, omdat ze zag dat hij zo van haar hond houdt besloot ze hem op te sporen zodat ze hem kon vertellen dat hij wanneer hij maar wil met Dutchess mag spelen. Ze zette de beelden van haar beveiligingscamera op Facebook met het verzoek aan haar buren om haar te helpen: wie wist wie het jongetje was?

20 uur later nam Josh’s moeder contact met haar op: ze had haar zoon herkend. Ze vertelde Hollie dat Josh’s eigen hond onlangs was overleden. Sindsdien is hij eenzaam. Hij is namelijk een echte hondenliefhebber. Toen hij Dutchess een keer zag kon hij zich niet inhouden. Hij rende naar haar toe en speelde even met haar, alvorens weer snel weg te rennen voordat iemand hem betrapte.

Nadien kwam hij regelmatig langs om met Dutchess te spelen en te knuffelen.

Hollie vond dat zo lief dat ze Josh vertelde dat hij voortaan kan langskomen wanneer hij maar wil. “Dutchess is dol op aandacht,” schreef ze op Facebook. Het was dus geen enkel probleem dat Josh haar een beetje verwende.

Korte tijd later zette Josh’s moeder twee fantastische foto’s op Facebook van Josh met Dutchess, zijn nieuwe beste maatje:

Dutchess

josh

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.