Veganist eet een pizza en ontdekt dat er kaas op zat. Dan gaat hij helemaal door het lint

Vegetariërs zijn meestal wel schattig, maar veganisten: dat is een vak apart…

Soms kan je beter een al Qaeda-terrorist tegenkomen dan een veganist. Bij eerstgenoemde heb je een grotere kans het te overleven dan bij de tweede. In ieder geval als je een telefoon bent, want wat de YouTube-gebruiker bijgenaamd “Powsimian” uithaalt als hij een pizza met kaassaus erop eet, is hilarisch.

Klinkt niet bijzonder toch, een pizzasaus met kaas er doorheen? Zeker niet als het voor een pizza is. Welke culinaire barbaar eet er immers pizza zonder kaas?

Maar voor deze veganistische kerel is het allemaal nieuws. Voor z’n kijkers probeert hij een hele pizza zonder vlees of andere dierenproducten op te eten, maar dat gaat niet zoals gepland.

Die pizza is namelijk veel te lekker voor een man die alleen konijnenvoer gewend is. En dus gaat hij bellen naar de makers van de saus: zitten hier soms dierlijke producten in? Ei, melk, kaas…?

Nou, dat blijkt dus het geval te zijn. En het resultaat is simpelweg te hilarisch voor woorden. De boze veganist smijt z’n hele kamer kort en klein, en loopt zelfs boos weg van z’n hippie skippybal.

Wat hebben we hier nu van geleerd, kinders? Wordt geen veganist. Dat is slecht voor je humeur. Plus: dieren zijn gemaakt om ze op te eten, nietwaar?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.