Vreselijk: vrouw steekt zichzelf in brand in Bennekom

Geen categoriejun 04 2016, 16:00
Ze liep daarbij ernstige brandwonden op.
Het is vreselijk om te moeten opschrijven, maar een onbekende vrouw heeft zichzelf vreselijk te grazen genomen in Bennekom. Ze was een muziektent binnengelopen, waar ze zichzelf vervolgens in brand stak. Het moge duidelijk zijn dat andere Bennekommers zagen wat er gebeurde en de komende tijd ongetwijfeld zullen rondlopen met een enorm trauma.
Natuurlijk is hun trauma en leed niet te vergelijken met dat van de vrouw zelf. Hoewel ze haar actie overleefde is ze wel degelijk ernstig gewond geraakt. Een traumahelikopter werd ingezet om haar het brandwondencentrum in Beverwijk te verplaatsen waar ze behandeld zal worden.
De politie onderzocht natuurlijk meteen of een ander er mogelijk bij betrokken was -- het zou ook een misdaad kunnen zijn -- maar dat is hoogstwaarschijnlijk niet zo. De vrouw was blijkbaar ongelooflijk depressief. Voor ze de tent in kwam lopen had ze namelijk houtskool en terpentine gekocht. In de tent goot ze de terpentine vervolgens over zichzelf heen, waarna ze zichzelf in de hens stak.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten