Bizar: “vluchteling” uit Eritrea verkracht een 79-jarige vrouw op een begraafplaats

Ha, daar zijn de vluchtelingen die geen vluchtelingen zijn maar gewoon opportunistische criminelen weer. Ditmaal in het Duitse Ibbenbüren, waar een 79-jarige dame met grof geweld het slachtoffer is geworden van een verkrachtende Eritreeër.

In het Duitse Ibbenbüren heeft een vluchteling uit Eritrea toegeslagen, en een 79-jarige vrouw verkracht. Dit alles gebeurde op een kerkhof:

“De polizei heeft zondagochtend vroeg in Ibbenbüren een 40-jarige man uit Eritrea opgepakt op verdenking van het verkrachten van een 79-jarige vrouw. De verdachte verblijft sinds 2013 in Duitsland, meldt de Duitse persdienst voor onder andere polizeiberichten. Hij staat geregistreerd als vluchteling.

De polizei werd gewaarschuwd door iemand die gegil had gehoord op het kerkhof. Eenmaal daar gearriveerd kon de man worden opgepakt. Hij bood geen verzet.”

In Ibbenbüren is ook een Joodse begraafplaats. Of dat de plek was waar de verkrachting plaatsvond – en de aanval wellicht dus antisemitisch gemotiveerd is – heeft de Duitse politie niet bekendgemaakt.

Hoe dan ook: Europa is veel te laks omgegaan met de hele vluchtelingencrisis. Aanvankelijk waren het alleen Syrische vluchtelingen die op de vlucht waren voor de monsters Assad en ISIS, maar uiteindelijk zag de halve wereld z’n kans schoon om het boeltje op te pakken en zich eens te vestigen in Europa – bij voorkeur in een land als Duitsland of Nederland. Eenmaal daar aangekomen bleek lang niet iedereen voor oorlogsgeweld op de vlucht. Sommigen leek het wel leuk om zich op te blazen, zoals eerder deze week in Duitsland.

Anderen komen zich vergrijpen aan onze vrouwen. Hoe vaak moeten dit soort incidenten nog plaatsvinden voordat er een strenge controle gaat plaatsvinden die de nep-vluchtelingen zo spoedig mogelijk uitwijst? Het kwartje zal toch eens snel moeten gaan vallen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

39 reacties

 1. Houtlijm

  Ik kan me voorstellen dat het voor een 40-jarige Eritreeer het hoogste genot moet zijn om een 79-jarige vrouw te neuqun. Als je altijd weerbarstige geiten bent gewend is zo’n jonge blom het absolute einde….

 2. ceteris paribus

  Goh, dit soort verkrachtingen komen in onze cultuur nooit voor.

  Zie je wel dat die moslims niet deugen?

  1. C.oitus

   Cp ik hoop dat jij een lang sterfbed krijgt, met veel pijn en ellende, ik weet zeker dat jij dat hebt verdiend.
   No hard feelings hoor, maar het is jou echt gegund.

   1. Wim

    Maar CP vindt het normaal als hij ergens te gast is, dat hij zijn leuteltje in ieder gat kan steken. Zeg maar een vorm van dankbaarheid.

    1. 1Sarko2

     Knettergek die Wim….

     1. Wim

      Vreemd dat zo bloedrood tomaatje dat vindt en niet mijn dokter.
      Ach het zijn van die linkse trekjes gelukkig hebben ze hun SP tomaten Efteling land .Maar pas op er schijnen wat oude RAF leden rond te lopen zeer gewelddadige extremen linkse figuren. Komt het niet van de Islam,dan wel van hun linkse vrienden

   2. 1Sarko2

    Zo, je lijkt wel zo’n totaal gestoorde IS aanhanger:)

   3. ceteris paribus

    Niemand gaat over zijn sterfbed, wel over zijn verlangens.

    1. Wim

     Jawel maar als die welkomst clubjes hier tienduizenden alleen staande mannen naar toe halen in de toppunt van hun geiligheid dan haal je ook hun lusten.
     Dus je mag van clubjes best meer verwachten dan alleen een kookjes avond. Dus in plaats van zingen het zelf ter hand nemen of opblaasbare poppen uit delen.

   4. Vigo

    Laten we bidden dat tenminste gangreen er deel van uitmaakt.

    1. ceteris paribus

     De gruwelijkheden die Vigo achter zijn toetsenbordje bij elkaar fantaseert tarten elke beschrijving. De ISIS-jongens zouden hem direct als een geestverwant herkennen.

     1. Ali Yas

      Dankzij de ISIS-jongens heeft Vigo geen fantasie meer nodig.

  2. Houtlijm

   Ah, de eerste blinddoek gaat af – ceteris ziet een klein straaltje licht….

 3. Wim

  Om dit te voorkomen moeten die vrouwelijke welkom koortjes verplicht worden om veel verder te gaan dan met vals zingende liedjes. Dus broekjes uit dames en zing maar van genot.

 4. C.oitus

  Ik heb zitten denken, had deze Dame haar luier uit gedaan, als dat zo is word je als geestelijk gestoorde moslim zo geil als boter en dan is deze verkrachting begrijpelijk.
  Deze jongen moet geholpen worden met een levenslange uitkering en een leuk huis.
  We moeten ons gewoon wat meer inleven net zoals CP dat doet, deze man begrijpt dit volkomen.
  Ik mocht willen dat ik een vriend als CP zou kunnen krijgen, maar daar ben ik te dom en te ruw voor. Ik denk dat CP geen vrienden heeft er is eigenlijk niemand die in zijn schaduw kan staan, laat staan op zijn niveau. Timmerfrans of een gay verhofstad maken wel een kans.

  1. ceteris paribus

   Dom en ruw lijken me inderdaad passende termen. Zelfkennis is het begin van alle wijsheid.

   1. C.oitus

    Ja ik weet mijn tekortkomingen hoor, ik ben een mens met fouten, ik lieg daar niet over, gelukkig bent u een speciaal mens die alles weet en overal een antwoord over heeft, u bent begenadigd een soort van Messias.
    Ik benijd u niet want het is eenzaam aan de top, u bent denk ik best wel eenzaam zo in uw eentje.
    Nou misschien dat ik u nog eens kan helpen als ik met een geel busje voor de deur sta bij u.
    Als tip ga gewoon iets leuks doen een vereniging ga op tennis of naar de lokale bejaardenhuis ga daar voorlichting geven of ga de opa en omas uit de plas en poep halen, voel je niet te goed dit kan een fijn gevoel geven om een medemens te helpen hoor. Maar dat weet u wel in al uw wijsheid, hoef ik natuurlijk niet te zeggen, sorry voor mijn dommigheid u weet dit al wel.

  2. Vigo

   Vlak Beukman niet uit, die gorgelt de dunne stront nog wel van paardepis.

   1. ceteris paribus

    Ik geloof dat het ziektebeeld van vigo zich verdiept.

 5. Wachteres

  http://metro.co.uk/2016/07/26/doctor-shot-dead-by-gunman-at-hospital-in-germany-6030016/

  Doctor dies after being shot by patient at hospital in Germany

  Doctor dies after being shot by patient at hospital in Germany
  A patient has shot a doctor at a hospital in Berlin (Picture: Sky News)

  A doctor has died after being shot by a patient at a hospital in Berlin this afternoon.

  The doctor’s colleagues tried to save his life after the shooting at the University Hospital in Steglitz, but police in Germany have said that he has now passed away.
  Priest dead, hostage fighting for life after armed siege at French church
  Anti-terrorist police have been seen at the Benjamin Franlkin Campus.

  Police said they were called to the building at 11am today. They confirmed that the gunman was a patient and that he had shot himself.

  ‘According to preliminary information, a patient at the hospital shot a doctor and then killed himself,’ a spokesman said.

  Een bericht uit GB.

 6. Wachteres

  En dit bericht ook uit GB:

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3709147/Horror-man-shot-shopping-centre-Sweden.html?ito=social-facebook

  BREAKING NEWS: Gunman on the loose after victim is shot at Swedish shopping centre

  Gunman is still on the loose after a man was ‘shot in the leg’ in Malmo
  Shoppers are currently locked in the centre and not allowed to leave
  The injured man has been transported to hospital

 7. Ni28

  Verkrachting van deze oude dame in Duitsland bewijst dat Eritreeërs tot tegenstelling van Syriërs in Schotland wel van oude mensen houden.

 8. ko vadis

  Deze man is zeer verward door een moedercomplex, naar het schijnt.

 9. van Urk

  Doordenkertje:Die miljoen Belgische vluchtelingen in 1914 hadden ook wat aardig af verkracht in ons land en dan heb ik het nog niet over die aanslagen op Nederlandse burgers. En ik hoorde zelfs dat de Nederlanders in de tweede wereldoorlog in Londen ook niet netjes gedroegen waarbij het Britse leger werd ingezet. En wie heeft het nog meegemaakt met die verontrustende toestanden door baldadige Joegoslavische vluchtelingen in Europese steden? Dus waarom mag volgens ceteris zo,n Afrikaanse of Syrische vluchteling ons culturele gebruiken volgens het integrerings programma niet nadoen?

  1. ceteris paribus

   De heer van Urk meent kennelijk dat we vluchtelingen de gelegenheid moeten bieden onze vrouwen te verkrachten, althans begrip moeten hebben voor hun seksuele behoeften ter zake,
   Ik verwerp dit perverse standpunt met alle kracht. Bovendien ben ik zeer teleurgesteld in de heer van Urk die ik altijd hoogachtte als een beschaafd gristelijk man.

   1. van Urk

    Dan bied ik u mijn verontschuldigingen aan beste ceteris. Het ging om dat ene zinnetje wat mij stoorde : “Goh dit soort verkrachtingen komen in onze cultuur nooit voor. zie je wel dat moslims niet deugen”? Alsof het lijkt of u dit vergrijp een normaal fenomeen is in ons cultuur en dat onze “gasten” net zo goed hun hond mogen uitlaten.

    1. ceteris paribus

     Mijn oogmerk was, beste heer van Urk, was de, naar ik vrees bewuste, suggestie weg te nemen dat deze individuele verkrachtingszaak ons in generaliserende zin iets toont over de seksuele verdorvenheid der moslims in het algemeen. Ik meende er goed aan te doen die suggestie weg te nemen door er in cultuurrelativistische zin een ironische opmerking bij te plaatsen.

     Het doet mij genoegen thans te kunnen vaststellen dat we op het punt van de verwerpelijkheid de eer van vrouwen te schenden elkander volledig kunnen bijtreden.

 10. Svetlana

  Misschien vond deze vrouw van 79 het juist heel erg lekker. We weten niet hoe het zit dus laten wij er ons niet zo druk over maken. Ik zou me vereerd voelen als ik als 79 jarige nog besprongen zou worden door zo’n knappe vent van 40

  1. Wim

   Nu je het zeg, ik woon dicht bij het Kerkhof en zag net heel veel luchtig geklede oude vrouwen de ingang in gaan.

   1. ceteris paribus

    Wim toont begrip voor duistere verlangens.

  2. toetssteen

   @Svetlana
   Walgelijk mens dat u bent! Dat dit door de moderatie kán komen is te ziek voor woorden.
   Blegh!

 11. toetssteen

  De hoeveelheid echte Syrische vluchtelingen is heel klein! Ja oké, de IS gerelateerden en dat heerlijk Vrije Syrische leger (braak), maar zelfs dan is het nog geen 10% van het totaal.
  Het artikel gaat over een Eritreër, dus what the hell doet de Assad blabla ertoe?

  Ow weet je Tim hoe het zat met die oude pater in Homs? Lekkere knulletjes toch IS? Foei toets, het was Assaf onder wiens bewind de man katholiek kon zijn, missen opdragen….., zie je nu hoe vaut je zit toets…. (cynisme)

  1. ceteris paribus

   En degene die aan deze dronkemanspraat een touw kan vastknopen gaat op voor de kalkoen!

  2. toetssteen

   Assaf=Assad

   Enne Brouwenstein, ik wens u niets toe, maar kunt u zich eens verdiepen in welk een weg een kankerpatiënt aflegt. Wellicht stopt dan eens een keer met zo weerzinwekkend dom te wauwelen.
   Overigens, blijkbaar heeft u het woord cynisme weer eens gemist.
   Voor de rest kunt u het dak op Breedveld in vermomming. Uw domme moves gaan beter op uw eigen Frontaal niets meer.

   1. ceteris paribus

    Wat kankerpatiënten hiermee te maken hebben blijft duister evenals de genoemde zich op het dak bevindende Breedveld in vermomming.
    U lijkt me dronken of hopeloos in de war.

    1. toetssteen

     @joker
     Ik ben geopeerd aan kanker enorme mafklapper! En dat kan u werkelijk niet hebben gemist!
     Meent u nu werkelijk dat ik mijn opbloeiende gezondheid in de waagschaal ga stellen door me te buiten te gaan aan ongezonde zaken? Ik ben nog niet levensmoe, dus ik leef zo gezond mogelijk, lees gezond eten, veel lichaamsbeweging. Daar hoort behalve water en gezonde sappen drinken, zuipen bepaald niet bij.
     Wat er aan u mankeert dwarskijker, is het gevoel voor het onderkennen van sarcasme/cynisme. Ik zou naar Joop gaan, zijn ze dol op uw soort commentaren…… Mwah, zit u al, maar helaas moet u daar nu ook onder het fileermes omdat er weleens een moderator zit die alles doorlaat en u en vrienden de volle laag krijgen.

 12. Ruud562

  “Hoe vaak moeten dit soort incidenten nog plaatsvinden voordat er een strenge controle gaat plaatsvinden die de nep-vluchtelingen zo spoedig mogelijk uitwijst?”

  Nog telbaar vaak Tim. Want onze huidige politicy en die in het verleden hebben in hun politiekcorrecte driften instituten opgetuigd en verdragen opgesteld c.q

 13. Ruud562

  “Hoe vaak moeten dit soort incidenten nog plaatsvinden voordat er een strenge controle gaat plaatsvinden die de nep-vluchtelingen zo spoedig mogelijk uitwijst?”

  Nog ontelbaar vaak Tim, want politicy in het heden en het verleden hebben in hun volkomen naieve en politiekcorrecte driften instituten opgetuigd, verdragen vastgelegd idem wetgeving waardoor dat uitschot, die nepvluchtelingen annex gelukszoekers, nimmer kunnen worden uitgezet!

 14. Bes Tolen

  In Europa gaan we van dieptepunt naar dieptepunt en dat door een radicale extremistische politiek, die klaarblijkelijk veel aanhang heeft. Anders zouden die oude politieke partijen die door extremisten worden gedomineerd, al langere tijd van het toneel zijn verdwenen. Het lijkt er op dat hoogstaande westerse waarden of te wel anders gesteld alle culturele verworvenheden waarmee heel de mensheid haar voordeel kan doen, het niet zullen redden. De prijs om die waarden tegen onderdrukking in, te bereiken was in het verleden hoog, heel hoog maar uiteindelijk wint nu toch, lijkt in ieder geval te winnen, het bedrog van de maffia waar in alle verwarring toch nog zovelen in geloven. Inderdaad is het de maffia, die naar de ondergang voert, de maffia die zich het beste voor doet, Rome. Niet zo zeer die van Apulië, Sicilië en al die andere streken daar in Italië want die zijn al lang geleden ondergeschikt gemaakt. Nee, die zijn uitvoerders maar die paus als dienaar van de achterliggende kliek, die al een paar keer afreisde om de Middellandse Zee overstekende ”vluchtelingen” welkom te heten in Europa. Die kliek met al zijn miljoenen onnozele dienaartjes, die ook al helemaal niets kwaads zien in lieden van elders. Lieden van elders, die al in het verloop van vele generaties uitgeselecteerd zijn om als gelovigen ginds te overleven. Dat onder het juk van hun almachtige godsdienst met zwaar agressieve teksten. Opdrachten. Die lieden, die hun leven vulling geven om alle anderen, de ongelovigen het leven te kunnen ontnemen. Wat ze moeten. Als hoogste doel de beloning in het hiernamaals eeuwig geluk te verwerven als beloofd. Niet meer dat dat, beloofd. Alleen die agressieve teksten. Zonder enige redelijke grond. Geloven in ver weg van hier, eeuwig geluk dat nooit, nooit zal bestaan maar wel alle respect ontvangt van de onnadenkenden hier, te weten vooral de politici, de intellectuelen, de onderwijzers, de kerkgangers, kortom zij, die menen dat het allemaal wel zal meevallen. Maar het zal niet meevallen want op is op. Europa gaat naar op. De agressieve horden raken niet op. De dood, het moorden, gebagatelliseerd. Door al die onnadenkenden en het meest zij die het kader scheppen voor moord. Rome, al die politici en de enzovoort. Die niet willen deugen en ook dat gaat het laatste jaar van kwaad tot erger. Wie, wie stopt hen?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.