Dit jonge stel dacht van de zon te genieten, maar toen ze naar boven keken schrokken ze zich lam

Voor deze jongen en zijn vriendin leek het een mooie dag aan het strand te worden. Maar eenmaal daar bleek dat een schokkend geheim roet in hun eten zou gooien…

Tijdens de warme zomerdagen is het heerlijk als je even op je lauweren kan rusten op een handdoek aan het strand. Lekker even een kleurtje pakken, en lekker met de blote voetjes in het zand. Wat mij betreft is er niets fijners, en wat dit stelletje betreft al helemaal niet.

Maar dan moet alles wel goed verlopen. Als daar boven je hoofd ineens onheilspellende dingen gebeuren, kan het zomaar zijn dat je middag finaal verpest wordt. En wat denk je? Murphy’s Law, natuurlijk, want voor deze arme jongen en zijn onfortuinlijke vriendin betekent dat hun strandtripje ruw onderbroken wordt door een onverwachte gebeurtenis die alle betrokkenen zich ongetwijfeld nog lang zullen kunnen heugen, en niet iederéén op een even positieve manier:

Of het leuk is? Dat hangt af van je gevoel van humor vermoed ik. Wat wel vast staat, is dat het in ieder geval wel vies is. Volgende keer maar een helm meenemen. En een luchtbuks, wellicht!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.