Frankrijk wordt het Israël van Europa. De ISIS-terreur van Nice was nog maar het begin…

Israël is natuurlijk een uniek land en heeft op deze wereld geen gelijke. Toch gaat Frankrijk zeer binnenkort een poging wagen.

De inwoners van Israël leven al decennia in een permanente staat tussen hoop en vrees. Omsingeld door Arabieren die de Joodse bevolking niet gunstig gezind zijn en elke paar weken (soms maanden, als ze geluk hebben) opgeschrikt door een nieuwe aanslag die de levens van onschuldigen claimt.

Uiteraard wonen er in Frankrijk lang niet zoveel Joden als in Israël – het is een seculiere katholieke staat, geen joodse staat – maar qua veiligheidstaferelen is het land van Eiffeltoren, Arc de Triomphe en het onwerkelijke Paleis van Versailles hard op weg om een gelijke te worden van dat beroemde landje in het Midden-Oosten. Na wederom te zijn opgeschrikt door een gruwelijke aanval – ditmaal in Nice – zie je de militarisering van de burgerbevolking optreden. In Israël gaat iedereen jarenlang in dienst. In Frankrijk gaat men nu eerst het reservistenleger oppoetsen:

“De Franse minister van Binnenlandse Zaken Bernard Cazeneuve heeft “alle patriottische burgers” opgeroepen om reservist te worden bij de Franse landmacht.

De militaire reserve bestaat in Frankrijk uit 12.000 vrijwilligers met of zonder militaire ervaring. Ook enkele oud-militairen maken deel uit van de eenheid.

De Franse president Francois Hollande zei vrijdag al een beroep te gaan doen op de reservisten om de politie te ondersteunen.”

Beroepssoldaten zijn niet meer genoeg om de aanzienlijke dreiging het hoofd te bieden: er moet een militaire mindset komen bij de gehele Franse bevolking. Er is simpel gezegd gewoon meer vuurkracht nodig om de islamitische terroristische aanvallen het hoofd te bieden. Want dat Nice zeker niet de laatste keer was dat Frankrijk getroffen werd door dodelijk ISIS-geweld, is zeker. Dit grimmige interview in het Algemeen Dagblad leert je alles dat je moet weten

“De Franse socioloog Laurent Chambon (43) woont al vijftien jaar in Nederland. Hij maakt zich grote zorgen om de toekomst van zijn land.

En ik ben bang. Een vriend van me is rechter in Parijs, hij behandelt veel terreurzaken en hij vertelt me hoeveel aanslagen de laatste maanden mislukt zijn, of voorkomen. Die verhalen komen nauwelijks naar buiten, maar ze zijn angstaanjagend. Mijn vriend zegt: ‘Er komt nog meer’. Er komen aanslagen met bommen. Dat zeggen we niet hardop, maar dat wéten we. Het wordt nog erger, en niemand heeft er een antwoord op. Calvar, het hoofd van onze belangrijkste veiligheidsdienst, waarschuwt nu voor een burgeroorlog. Ik weet niet hoe die eruit gaat zien, maar voor het eerst ben ik daar nu ook oprecht bang voor.”

Angstaanjagend, inderdaad. De Fransen zullen moeten vechten om te overleven, en dat zal ze harder maken. Ze zullen ook harder moeten zijn, want de islamitische terroristen zijn geen types die zomaar opgeven. Nogmaals: de Israëlisering van Europa is in volle gang.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

39 reacties

 1. ko vadis

  Misschien noopt het de Fransen ook tot dienstplicht voor vrouwen, en zo ook misschien levenslang oproepbaar, voor een ieder die zijn land gediend heeft, of daar nog toe in staat is!

 2. Vigo

  De Israëlisering van Europa is in volle gang, dit gegeven stemt mij wel tot tevredenheid, dit in tegenstelling tot de islamisering die al decennia in volle gang is en maar werd ontkend door u weet wel onder anderen wie.

  Als Frankrijk nu ook maar zoveel ruggengraat gaat tonen zoals Israël, maar iets zegt mij dat dit niet gaat gebeuren.

  Waarom is het Legion d’honneur eigenlijk nog niet massaal actief in de Franse steden?

 3. C.oitus

  Tja Tim, Vele PVV tokkies zagen dit al 20 jaar gelden aankomen, maar ja de PVV biedt geen oplossingen, dus laat de andere kansloze partijen het maar doen. Veel praten thee drinken en vooral verbinden. to little to late.

  1. ceteris paribus

   Op dit punt ben ik het met C.oitus eens: de PVV biedt inderdaad geen oplossingen.

   1. Ni28

    Geef eens uw oplossing!

    1. C.oitus

     Heeft hij niet, een of ander zwets verhaal wat geen hout snijdt, eigenlijk het domme gelul wat ik al vele jaren hoor vanuit Den Haag maar er gebeurt niks nada noppes.

    2. ceteris paribus

     Kern van de oplossing is niet in dezelfde barbarij vervallen als de barbarij die je wilt bestrijden.

     Kan dit kwartje vallen?

     1. C.oitus

      Massaal deporteren naar land van herkomst, hoeven niet dood, is kiezen voor jezelf barbaars. maar opvreters hebben wij hier niet nodig die hun loyaliteit niet in Nederland hebben liggen.
      Kijk das klare taal kan dit kwartje vallen, ja ik weet het volgens jou kan dit allemaal wettelijk niet ivm verdragen bla bla.
      Gewoon geen gratis geld meer is ook een optie, ga er maar wat voor doen.

     2. ceteris paribus

      C.oitus, je bent slimmer dan ik vreesde. Inderdaad kan het allemaal niet vanwege wetten en verdragen. En nu nog even doordenken: hoe komen wetten en verdragen ook al weer tot stand? Juist via democratisch gekozen regeringen. En wie kiezen die regeringen ook al weer? Weer goed, de meerderheid van de bevolkingen.
      Wat leert onze Coitus hier uit?

     3. Houtlijm

      Nood breekt wetten en verdragen. En de nood is inmiddels hoog. Als de omstandigheden dat vereisen moet er ingegrepen worden met als enige doel: resultaat. Hoe dat ook tot stand komt.

 4. zomaar

  en toch blijft onze politiek en politieke wereldleiders vol houden dat al deze moorden op en in onze westerse bevolking/wereld , niets maar dan ook niets met de islam te maken heeft .

  de islam is vrede volgens hen , en ik blijf mij maar afvragen wanneer zij hun gekleurde bril afzetten , en ingaan zien dat er weinig vrede of erbarmen uit de islam komt .

  elke moslim waar ook ter wereld die leeft naar de wet van de islam , (dus elke moslim die zijn geloof beleid zoals deze in hun koran omschreven staat ), is een potentiele moordenaar , elke moslim in de buurt of straat kan je (onze) beul zijn , uit monden van zijn geloof .

  helaas kent de islam geen empathie of humaan welzijn met voor en door de islam aangeduid als ongelovigen , toch onze wereldleider en politiek wil dit niet inzien of toegeven dat hun Internationaal experiment mislukt is met het binnen laten komen en lokken van de moslims binnen onze westerse samenleving .

  1. zomaar

   heel de linkse samenleving veroordeeld Israël, omdat deze samenleving hun hun inwoners verdedigd tegen het islam geweld .

   heel onze linkse samenleving stellen alles in het verweer om juist het geweld van de islam , goed te praten , en offert hierdoor hun eigen burgers op .

   zeker door het feit dat de grenzen wijd open blijven voor de moslims , komt het dat voortaan op elke hoek van de straat , elk portiek , elke stad en of dorp er een aanslag wacht gericht op leven van de ongelovigen .

 5. Ni28

  Het open grenzen beleid van de EU waarbij de buitengrenzen net zo open zijn nodigt alle terroristen om binnen te komen. Daarbij nodigt Merkel nog extra iedereen naar binnen terwijl het niet te controleren valt om wie het werkelijk gaat. Maar dat maakt niets zoveel uit want migranten uit islamitische landen zullen nooit Europeanen worden en eerder nog zullen zij de Vijfde Colonne vormen. De oorlogen in het M.O. en Afrika dienen hiervoor ook. Europa is machteloos als ze zo doorgaat als nu. Alleen de Visegrad landen beseffen dit en weren de moslims tot woede van Merkel en gelijkgezinden. En toch werkt het goed want hoeveel aanslagen zijn in die landen al gepleegd? Het Westen is met eigen zelfmoord bezig.

  1. van Urk

   Zal Frankrijk net als Israel uit eigen veiligheid islamitische wijken in steden ook gaan isoleren en nauwlettend in de gaten houden van de rest van de Franse bevolking d.m.v. politie en militairen? Israel heeft dat nooit gemogen van de Franse linkse kliek want dat is apartheid en bezetting. Maar o wee als zij zelf in gevaar komen van islamitisch terreur!

 6. ceteris paribus

  Extreem rechts hoopt inderdaad dat Europa de richting van Israel opgaat: afschaffing van de rechtsstaat, apartheid en meedogenloze onderdrukking van minderheden.

  1. zomaar

   minderheden die na het plegen van een aanslag en deze gewond overleven , goed verzorgd worden in een Israëlitisch ziekenhuis .

   hoe anders vergaat het de Israëliet die in handen valt van zo een minderheid .

   daar al eens over nagedacht @cp .

   1. van Urk

    ceteris heeft nooit in Israel geweest en weet totaal niet hoe humaan dat land eigenlijk wel niet is beste zomaar. Alles wat hij over Israel leest komt uit leugenachtige linkse anti-Israel bronnen.

    1. ceteris paribus

     Op grond van welke gegevens meent de heer van Urk zeker te weten dat ik nooit in Israel heeft geweest?

     1. van Urk

      Dan zou je Israel wel wat beter leren kennen beste ceteris. U weet het nieuws nog hoe een Israelisch militair een zwaar gewond Palestijns terrorist doodschoot? Stonden de overige militairen te juichen? Loopt de militair op vrije voeten? Nee! Hij werd opgepakt, verhoord, berecht en gestraft. Dat kan alleen volgens een democratisch rechtstaat. De Palestijnse bende van Ramallah of Gaza kunnen daar nog veel van leren.

   2. ceteris paribus

    Meestal bereiken ze dat ziekenhuis niet, beste zomaar, en dat in ziekenhuizen toegewijde artsen werken wil ik best geloven.

    1. zomaar

     @cp , kan jij het je nog herinneren dat twee krijgsgevangen Israëlische soldaten door de Hezbollah uitgeruild zouden worden , tegen ruim 100 a’200 Hezbollah gevangen met Israël, weet je dat nog @cp ?.

     wat kregen de Israëliërs terug tijdens deze uitruil ?, juist ja twee zwaar gemartelde lijken .

     wat kregen de moslims (Hezbollah ) terug ?, juist ruim 100 tot 200 goed verzorgde Hezbollah gevangen genomen.

     dus kereltje breek me de bek niet open drol .

  2. Vigo

   Geen van die drie zaken speelt zich af in Israël, smerige antisemiet die je bent, Israël is een oase van rechtsstatelijkheid en democratie temidden van een poel vol met islamitisch barbarisme.

  3. C.oitus

   Inderdaad je hebt gelijk wat betreft de democratie ahum, in Nederland moeten eerst nog ook maar eens vele honderden of duizenden doden gaan vallen, misschien gaan de ogen dan open en dan gaat het balletje anders draaien. Trouwens de meeste zijn niet extreem rechts dat komt door jou linkse of moslim verwrongen wereldbeeld dan is alles wat afwijkt extreem rechts.

 7. Peter Selie

  Europa wordt net zoals Israël het mikpunt van de ISIS-terreur, al de aanslagen welke zijn gepleegd tot nu toe zijn een aarzelend begin. Volgens Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid Dick Schoof moeten we er mee leven…

 8. LantR.fant

  Meer militairen of politie lijkt me tamelijk zinloos. Het is geen leger dat je van buitenaf moet tegenhouden, het is een labyrint in de samenleving. Misschien kan je zo een vrachtwagen eerder stoppen, als die al geen pantsering heeft, maar wat ga je als reservist ondernemen als een VW bus vol explosieven op een druk evenement de lucht in gaat?

  De enige oplossing bestaat eruit, om dat labyrint te vernietigen. Daarvoor moet je alle moslims opsluiten in interneringskampen. Klinkt hard, maar een andere oplossing is er niet.
  De Tunesische chauffeur is naar verluid ook in een paar weken geradicaliseerd. Dus elke moslim is een wandelende tijdbom.

  1. Vigo

   ” Daarvoor moet je alle moslims opsluiten in interneringskampen. ”

   Precies, nog iemand die het snapt, en allemaal deporteren naar hun eigen habitat, hier geboren of niet, west Europa dient moslimrein te worden gemaakt, zij hebben kansen zat gehad, het is mooi welletjes.

 9. Wachteres

  Simon denkt/vindt dat we ons, onze kinderen en kleinkinderen gewoon moeten laten afslachten.

  Die Tweede Wereldoorlog was belachelijk. We hadden Hitler gewoon zijn gang moeten laten gaan. Grotendeels heeft hij die kans trouwens gekregen. Vooral wat de Joden betreft.

  Tja, Simon, ook toen dacht men dat ‘het allemaal niet zo erg was’, Hitler ‘zou best meevallen, als we hem maar een beetje zijn zin gaven’.

  Hé, dat komt me bekend voor.

  Als de destijdse ‘elite’ op tijd bij zinnen was gekomen, dan was die oorlog niet nodig geweest. Niet voor niets is die oorlog wel de overbodige oorlog genoemd.

  Helaas had ‘het gebroken geweertje’ de overhand. Kopjes thee drinken met Hitler, valt daar een kwartje?

  Tegenover intolerantie kan een mens niet tolerant zijn. Dan ben je erg dom bezig en richt je niet alleen jezelf ten gronde – dat is nog eigen schuld, dikke bult – maar ook anderen worden door jou het slachtoffer.

  Helaas heeft onze elite helamaal niets van de geschiedenis geleerd.

  En zijn er ook nog domme mensen die achter hen aanlopen.

  Als de EU denkt dat zij honderden waanzinnige primitivo’s – tuig met voor middeleeuwse opvattingen – binnen kan halen, zonder dat dit gruwelijke gevolgen heeft, dan is zij of geestelijk gestoord of zeer kwaadaardig bezig.

  In beide gevallen zijn deze figuren levensgevaarlijk voor onze maatschappij.

  1. van Urk

   Wachteres@ Zulke mensen geloven of hopen nog steeds dat je van een Leeuw uiteindelijk toch een lieve huiskat ervan kunt maken door eraan toe te geven.

 10. Esther

  Frankrijk en andere Europese landen keren de Islamitische terroristen ook hun andere wang toe…..zij laten hun burgers door de moslims met bosjes tegelijk afmaken….en dan later een persconferentie geven waarbij zij zeggen dat zij: vreselijk geschokt zijn….en gaan dan weer verder lijdzaam toekijken en verdere vluchtelingen uit Afrika opnemen….

  In Israël doen wij dat anders: Onze regering vindt iedere Joodse burger een waardevol iemand….vermoord je een Joodse Israeliër dan vermoord je ook zijn nakomelingen….daarom is een Joodse burger zo waardevol voor de Joodse regering en gaan zij net zolang achter de mosim-moordenaars tot zij hem hebben…..Ook moslim-vluchtelingen zijn bij ons niet welkom, want voordat je het weet maken zij een toekomst met als gevolg een Islamitische identiteit…..

  Op ons vliegveld worden alle vreemdelingen getoetst…vooral moslims…..Helemaal voorkomen kan je het niet, maar wij hebben wel minder IS-aanslagen dan Frankrijk en Europa, ook omdat wij geen Islamitische vluchtelingen binnen laten…..Joden over de hele wereld zijn bij ons wel welkom want dat verstevigt alleen nog maar meer onze Joodse identiteit…….

  Wij wensen de Europese Christenen die slachtoffer zijn geworden van terreurmoslims alle kracht om dit te boven te komen…Sjaloom…

 11. Wachteres

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/26230322/__Kamerleden_ergeren_zich_aan_Turkse_Nederlanders__.html

  Kamerleden ergeren zich aan Turkse Nederlanders
  3 uur geleden Jorn Jonker

  Den Haag – Kamerleden ergeren zich groen en geel aan de reactie van Turkse Nederlanders op de mislukte staatsgreep. De feestvierders laten volgens de politici zien dat ze slecht geïntegreerd zijn.

  „Deze mensen juichen dus in Nederland voor de schaduwkanten van Turkije en importeren het sektarisme van het Midden-Oosten dat wij in ons land kunnen missen als kiespijn”, zegt VVD-Kamerlid Ten Broeke”.

  Ach, ik ben bang dat dit niet te maken heeft met ‘wakker worden’ maar meer met de uitdrukking: ‘de kamerleden drinken een glas, ze doen een plas en laten de boel zoals die was’.

  Links – behalve de SP – hoor je er net over, wat ons natuurlijk niet verbaast.

  1. van Urk

   Het zijn Turken en het blijven Turken of ze nou hier geboren zijn en al twintig of dertig jaar hier wonen dat maakt totaal niks uit. Het heeft niks meer met Turkse migranten te maken die een nieuw bestaan en identiteit willen wat ons vaak wordt wijsgemaakt . Een echte Nederlander van Turkse afkomst zit gewoon op de bank en gedraagt zich als ieder Nederlandse burger door gewoon het nieuws te volgen een beetje zorgen gaan maken en verder niks omdat het in principe niks met Turkije en zijn politiek in feite te maken heeft.

 12. pm10326340

  The stage is set. Dit wisten we al maar wordt steeds concreter ook hier. Ben wel benieuwd of ze nu ook aan profilering gaan doen bij het recruteren van “de patriottische burgers”. Alle goedwillende Turken en Noord Afrikanen zullen hier beslist begrip voor hebben want ze weten precies wat voor Islamitische vlees er in de kuip zit.

 13. Marieke

  Een aantal jaren waren zelfmoordaanslagen schering en inslag in Israel. Sinds er een muur is gebouwd en er meer controles zijn, zijn er bijna geen aanslagen meer in Israel. Maar of we dat ook in Europa moeten willen?

  1. Bromsnor

   De (islamitische) vijfde colonne is al onder ons en word met de dag sterker door de grote instroom van moslims in Europa. (z.g “vluchtelingen”)

   50 jaar geleden had niemand in Europa gedacht dat Europa ooit het “thuisland” zou worden van mensen die een man als profeet volgen die ongelovigen bij bosjes heeft onthoofd.

   Deze mensen hebben thans met vele miljoenen Europa veroverd en zien zichzelf, in tegenstelling tot de vroegere Europese inwoners, als betere mensen, omdat zij een vrouwen-onderdrukker, Joden-onthoofder, ongelovigen-afslachter en kinder-ontmaagder als profeet volgen.

   Aan zulke mensen heeft de Europese politieke elite en hun vriendjes in de media ruim baan gegeven door massa immigratie toe te staan uit de islamitische landen.

  2. Esther

   Of wil je soms dat jouw familie met bosjes worden afgeslacht door Islamitische moordenaars…want dat gebeurde in Israël…….Moslims zijn geen mensen maar kwaadaardige wezens….zij kunnen zo radicaliseren van een (gematigde moslim zonder moordwerktuig) tot een duivel……Geloof me maar…jullie weten niet half hoe moslims kunnen huishouden…

 14. Bromsnor

  Jaren terug (en nu Geert Wilders) heeft Pim Fortuyn al voor de vijfde colonne gewaarschuwd maar werd door de politieke elite en media weggehoond en belachelijk gemaakt.

  islamitische terreur is nu vast onderdeel geworden van onze samenleving in Europa.

  En voor “racist/ haatzaaier” uitgemaakt door de media en politieke elite. De waarheid mocht niet gezegd worden. Maar hij bleek dus gelijk te hebben.

  De situatie word onbeheersbaar omdat Europa volstroomt met moslims (die als z.g “vluchteling” naar Europa komen) en die hun religie en gebruiken meenemen naar Europa……………..en hun haat en minachting voor de westerse levenswijze.

  Met de instroom van vele moslims is zoveel (potentieel)terrorisme onmogelijk in de gaten te houden.

  Daarom sluiten de Oost Europese landen ook hun grenzen. Ze willen niet dezelfde fouten maken als de West Europese landen hebben gemaakt. Deze landen zien de puinhoop die de islam heeft aangericht in de West Europese samenleving.

  France: The Coming Civil War
  http://www.gatestoneinstitute.org/8489/france-the-coming-civil-war

 15. Ruud562

  Onder het mom van artikel 1 van de Grondwet mag iedere religie hier zijn gang gaan. Dat artikel werkte prima toen het alleen nog voor de puur Hollandse inwoner was. Met de instroom van de islamiet is er echter ook hierin een situatie ontstaan waardoor onze vrijheden en veiligheid daadwerkelijk in gevaar zijn! Met andere woorden: dat artikel plaveid de weg voor een islamitische staat! Wijlen Jan Maat, Pim Fortuin voorzagen dit maar werden op zijn zachts bestempeld als rascist, Wilders nu voorziet het ook en wordt uitgesloten door de politiek correcte elite, die maar tegen beter weten in met miljarden aan subsidies loopt te strooien!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.