'Geen 4 mei voor mij'-meisje: Dode agenten zijn prima!

Geen categoriejul 09 2016, 19:00
Christa Noëlla vindt het maar wat geweldig dat New Black Panther Micah X. Johnson vijf agenten heeft doodgeschoten in het Amerikaanse Dallas.
Christa Noëlla werd eerder dit jaar bekend (of: berucht) in Nederland omdat ze liet weten dat ze niet van plan was om mee te doen aan de Dodenherdenking op 4 mei. Dat vond mevrouw beneden haar waardigheid: die 'doden' zouden namelijk alleen 'blanke doden' zijn, en geen 'zwarte doden.' Iets met slavernij.
Nou, Christa is blijkbaar razendsnel aan het radicaliseren. Kijk maar naar de tweets (van een andere Twitter-gebruiker) die ze onlangs retweette:
Screen Shot 2016-07-09 at 19.18.57
Knettergek, maar het wordt nog erger. Ze tweette namelijk ook een ISIS-achtige tekening van een soort van ISIS-achtige Afro-Amerikaan die een politieagent onthoofdt. Blijkbaar vindt deze heldin van politiekcorrect Nederland dat fan-tas-tisch:
https://twitter.com/chnoella/status/751395135804567552
Oh, en raad eens met wie deze 'dame' bevriend is op Facebook? Jawel: met Sylvana Simons, de Nederlandse vertegenwoordiger van het 'zwart nationalisme': de radicale en racistische ideologie die Johnson tot zijn vreselijke misdaad bracht. Kijk maar onderaan deze post: Sylvana reageert daar op een FB-update van Noëlla.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten