‘Geen 4 mei voor mij’-meisje: Dode agenten zijn prima!

Christa Noëlla vindt het maar wat geweldig dat New Black Panther Micah X. Johnson vijf agenten heeft doodgeschoten in het Amerikaanse Dallas.

Christa Noëlla werd eerder dit jaar bekend (of: berucht) in Nederland omdat ze liet weten dat ze niet van plan was om mee te doen aan de Dodenherdenking op 4 mei. Dat vond mevrouw beneden haar waardigheid: die ‘doden’ zouden namelijk alleen ‘blanke doden’ zijn, en geen ‘zwarte doden.’ Iets met slavernij.

Nou, Christa is blijkbaar razendsnel aan het radicaliseren. Kijk maar naar de tweets (van een andere Twitter-gebruiker) die ze onlangs retweette:

Screen Shot 2016-07-09 at 19.18.57

Knettergek, maar het wordt nog erger. Ze tweette namelijk ook een ISIS-achtige tekening van een soort van ISIS-achtige Afro-Amerikaan die een politieagent onthoofdt. Blijkbaar vindt deze heldin van politiekcorrect Nederland dat fan-tas-tisch:

https://twitter.com/chnoella/status/751395135804567552

Oh, en raad eens met wie deze ‘dame’ bevriend is op Facebook? Jawel: met Sylvana Simons, de Nederlandse vertegenwoordiger van het ‘zwart nationalisme‘: de radicale en racistische ideologie die Johnson tot zijn vreselijke misdaad bracht. Kijk maar onderaan deze post: Sylvana reageert daar op een FB-update van Noëlla.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

16 reacties

 1. Houtlijm

  Het percentage racisten ligt onder de zwaar gepigmenteerden (negernegers) vele malen hoger dan onder de witmannen. Waarvan akte!

 2. Houtlijm

  Mooi meisje, maar een totaal leeghoofd, dat zie je aan die zombie-ogen. En maar denken dat ze te gek is en zo geweldig vooruitstrevend….. mijlenver voor ligt ze op de rest van de wereldbevolking. Ze begrijpt niets van deze tijd en weet niks van de historie. Voor haar generatie is het leven een internetgame.

 3. LantR.fant

  Ik kan er niet zo mee zitten. Het trutje heeft zichzelf naar de lade geplaatst met de sticker: “Niet meer serieus nemen”.

 4. Bromsnor

  Het trieste is dat zoiets door de media nog met begrip word benaderd omdat veel journalisten (vaak stiekem) ook zo denken.

  Kennelijk heeft ze ook geen kennis van de feiten.

  The Truth About ‘Black Lives Matter’
  https://youtu.be/sJHvppVEBTY

  1. ceteris paribus

   Dat Bromsnor in een rechts-extremistische droomwereld leeft wordt bevestigd door het feit dat hij zijn mosterd ook betrekt bij Paul Joseph Watson.

   Kerel, wat ben jij hopeloos de weg kwijt!

   1. C.oitus

    Gelukkig bewandel jij het rechte pad, jou eigen pad. dom en sneu figuur ben je toch.

   2. Bromsnor

    CP

    Kennelijk heb je geen idee wat “rechts extremisme” betekend. Anders zou je niet zulke domme en onware uitspraken doen.

    Paul Joseph Watson heeft niets met “extreem rechts” te maken.

    1. ceteris paribus

     Ach, beste Bromsnor, ik wil het label extreem-rechts wel vervangen door aluhoedje.
     Ik wilde slechts zichtbaar maken dat jij je baseert op absoluut niet serieus te nemen bronnen. Je bent volledig de weg kwijt en je zoekt op het internet slechts bevestiging voor je verwarde ideeën bij bronnen die net zo verward zijn.

     En hier hebben we de man waar Bromsnor de mosterd betrekt:

     http://uncyclopedia.wikia.com/wiki/Paul_Joseph_Watson

     1. schorpioen

      ben je weer bezig eikel je zal het eens niet beter weten

  2. Beukman

   Hilarisch filmpje! En het zegt zo veel over jouw bronnen, Brom. Merk trouwens op dat antisemieten het filmpje ook erg leuk vinden. Zie de reacties.

   Maar wie is die Watson van het filmpje eigenlijk?

   http://uncyclopedia.wikia.com/wiki/Paul_Joseph_Watson
   Paul Joseph Watson was created in 1769 as a clone of Paul Josephus Watson created by an overzealous Paul is dead believer working inside the British intelligence service.

   Xandershit is er niks bij.

   1. Bromsnor

    Beukman

    De feiten over criminaliteit in de VS
    https://youtu.be/dBp2w8r17AE

 5. Bromsnor

  “Whites are killed by cops, according to a database created by the Washington Post twice as much as blacks. Out of a total of 990 killed, 494 (or 49.9%) were white and 258 (or 26%) were black. 782 of those killed, or 79%, were armed with a deadly weapon.

  But hey, let’s only report when unarmed black individuals are victims of police brutality. This is a deliberate and despicable attempt by mainstream media to color the issue.”

  http://townhall.com/columnists/ryanbomberger/2016/07/08/blacklivesmatter-white-guilt-and-the-marketing-of-racism-n2189993

  1. Beukman

   Waarbij aangetekend dat slechts 13 procent van de Americaanse bevolking zwart is.
   Maar kennelijk begrijpen de goedpraters het verschil niet tussen absoluut en relatief.

   1. Bromsnor

    Hoewel slechts 13% van de Amerikaanse bevolking zwart is, begaan zij ongeveer de helft van alle moorden in het land.

    feit: Zwarten begaan 8 x meer misdaden tegen blanken dan andersom.

    feit: Tussen 1999 en 2011 stierven 2151 blanken als gevolg van politiegeweld, tegen 1130 zwarten.

    feit: In 2013 waren zwarte criminelen verantwoordelijk voor 38% van het aantal moorden, tegen 31,1% door blanke criminelen, ondanks het feit dat er 5 x meer blanken in de VS zijn dan zwarten.

    feit: Het scheidingspercentage onder zwarten is veel hoger dan onder blanken. Slechts 31% van de volwassen zwarten is nog getrouwd. Disfunctionele en gebroken gezinnen zijn veelal een voedingsbodem voor crimineel gedrag.

    http://www.realclearpolitics.com/video/2016/07/08/stefan_molyneux_lies_about_the_dangers_of_white_racism_do_a_massive_amount_of_damage_to_the_black_community.html

 6. Marieke

  Ik zie niets Afrikaans bij de beul van dat plaatje. Je zou in de tekening misschien ook kunnen zien dat ook de politie slachtoffer is van terrorisme. En verder moet je dit vreemde kind gewoon geen podium bieden.

 7. Bromsnor

  Sheriff David Clarke: ‘Cop-Hater-In-Chief’, Obama ‘Fuels’ Anger Toward Police

  https://youtu.be/ZxJaP23SHUQ

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.