Gewapende crimineel overvalt winkel. Dan laat de beveiligingscamera zien wat deze hond doet

Op deze hond had hij niet gerekend…

Het is de grootste angst van iedere winkelier: een gewapende overval. Deze winkelier in Manosque, Frankrijk, krijgt de schrik van zijn leven wanneer een gemaskerde overvaller met een pistool zijn tabakswinkeltje binnenstormt.

Net wanneer de eigenaar zijn winkel wil afsluiten, probeert een gewapende crimineel hem vast te houden terwijl hij buiten het vuilnis weggooit. De winkelier rent snel terug zijn winkel in, maar de overvaller volgt hem. Dan rent de winkelier achter de balie en laat zijn grote hond vrij. Dat is het keerpunt: de hond valt de overvaller direct aan, en slaagt er in om hem te ontwapenen! Samen met zijn baasje jaagt de dappere hond deze crimineel weg.

De beste vriend van de mens!

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.